PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177528
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

W PROMO widać już było Daryla lesie oraz Abrahama z Sashą przy jakiejś... straży pożarnej?
Wydaje mi się, że albo nasz badass Dixon, albo rudy i murzynka odnajdą ciało Glenna. Możliwe jest też, że pomogą mu w ucieczce, jeśli twórcy podejmą się ocalenia koreańczyka. Albo po prostu będą w pi...u gdzie indziej.
Ciekawi mnie dlaczego się rozdzielili... Przecież pod koniec trzeciego odcinka jechali razem... Możliwe, że spowodują to znowu Wilki, które rozproszą hordę i będzie niemały problem.
Ciekawi mnie tez rozwiązanie problemu Ricka... Otoczony przez hordę wezwaną dźwiękami strzałów... A pod koniec czwartego odcinka? Krzyczy, by otworzyć bramę...
Czekamy więc na odcinek, mam nadzieję, że nie będzie on taki smętny jak poprzedni, choć nie powiem, że mi się nie podobał ;)
Pozdrawiam :D

Lody01

To było omyłkowo opublikowane promo do 6x06, nie 6x05.

Evangarden

Huh? Skąd takie info? :o

Lody01

Oh... Co za wtopa... Rzeczywiście... Na realnym promo jest ponownie Alexandria.
Widać na nim, że Maggie gdzieś się wybiera.
Jessie przejmuje mentalne dowództwo... Zastępuje Ricka? Więc... Gdzie jest Rick, który na końcu czwartego odcinka krzyczał otwórzcie bramy? Może dzieje się ten odcinek w czasie, gdy Morgan zabawia się z wilkiem.
Carl też ma jakieś problemy, nie mam pojęcia, kto go tam zaczepił, ale mam nadzieję, że mu wpier**li...