Lubie takie klimaty. Zaczalem ogladac od pierwszego odcinka. Jak narazie jest dobrze. Jedyne co irytuje mnie w serialu to glowny (?) bohater (policjant ktory obudzil sie w szpitalu). Okropnie irytujaca i naiwna postac. Ten koles to idiota. Strzela do zombie z litosci (chcac przyniesc ulge martym ludziom ) wiedzac ze odglos strzal przyciaga zombie. Do tego nie mial zbyt wiele amunicji i tylko ja marnowal. Pozniej jak typowy idiotyczny amerykanski policjant jedzie na kucyku do miasta szukac ludzi. Widzac ta chmare zombie za rogiem, zamiast od razu uciec, zostawic biednego wystraszonego konia, to sobie na nim siedzial i obserwowal zombie. Nastepnie wczolgal sie pod czolg zamiast wstac i uciec gdzie piepsz rosnie. Drugim idiota byl ten drobny azjata ktory caly czas jechal ta czerwona bryka do kryjowki ocalalych nie wracajac uwagi na wlaczony alarm w aucie. Dwojka idiotow. Mam nadzieje ze ten policjant sie wyrobi i nie bedzie takim frajerem. Ale calokrztalt super. Moje klimaty. Moze przeczytam tez komiksowy pierwowzor. Jestem na 4 odcinku. Przepraszam za brak polskich znakow ale sie po.... : )
Polecam komiks, na prawdę warto! :D A co do Ricka(Policjant) to Twoje zdanie zmieni się jak dotrzesz do bieżących odcinków, bo w tym momencie jest już to całkiem "inna"(odmieniona) postać można powiedzieć i jest to w tym momencie najjaśniejsza postać w tym serialu dzięki któremu jeszcze ten serial zipie i trzyma poziom ;]
Nie to, żebym był jakimś "sajko-fanem" ale zwarłeś kilka tez na zasadzie "ale oni som fszycy gupi! ja jestem najmondszejszy!" które muszę skomentować ;)
- RYYYK! zabił łokera z litości, ponieważ w jego pierwszych chwilach w świecie apokalipsy, zachowała się jego istotna cecha, której ty najwidoczniej nie posiadasz. Tak, mam tu na myśli CZŁOWIECZEŃSTWO
- Nie jechał na kucyku (da fuk?) tylko na kuniu, a kuń jaki jest - każdy widział ;] A ten był bardzo fajny :)
Według twojej teorii RYYYK! miał go zostawić i pozwolić mu uciec z torbą pełną broni i amunicji? Faking briliant ajdia! Dostajesz za to pluszowego Nobla, używaj mądrze.
A może miał wziąć tą torbę na łapy i pobiegać "gdzie pieprz rośnie" mając z każdej strony tabuny łokerów? Anader pluszowy Nobel for ju, ależ z Ciebie gieniusz ;) Normalnie GIENIUSZ
- a co do "He's Coreana" który "jak idiota pojechał do kryjówki ocalałych nie WRACAJĄC (może kiedyś po to wróci, tylko - po co?) uwagi na włączony alarm w aucie - powiedz mi, czy jesteś takim GIENIUSZEM, że słysząc w górach donośne: IJO!IJO!IJO!IJO! wskażesz dokładne miejsce, z którego ten dźwięk się rozchodzi? No nie sądzę ;) Może masz już dwa pluszowe Noble za gieniuszostwo, ale nie przesadzaj ze swoją zdolnością, dobrze :)?
Na razie zaczynasz pierwszy sezon i już oceniasz CAŁOKRZTAŁT? Wizjoner czy jak?
A na zakończenie - gdzie do licha rośnie PIEPSZ? :D
Tak mówią mi te wychudzone dzieci na dworcach, z pokłutymi zgięciami łokci, gdy oddaję im za darmo moje leki :D
Such niepoprawny humor ;] Such much!
Czytając twój post złapałem sie za głowę stwierdzając jak mozna byc takim niemyslacym i pozbawionym człowieczeństwa osoba . Powiem ci jedno. Zginął byś PIerwszego dnia takiej apokalipsy.
Za to ty przeżyłbyś ją bez problemu, gdyby łokery wzorem swoich poprzedników żywiły się wyłącznie mózgami.
"Nie to, żebym był jakimś "sajko-fanem" ale zwarłeś kilka tez na zasadzie "ale oni som fszycy gupi! ja jestem najmondszejszy!" które muszę skomentować ;)"
Swoją drogą, na tym forum zawsze zastanawiało mnie, że wystarczy wytłumaczyć pewne "idiotyzmy" (3/4 przytaczanych tutaj wcale nimi nie jest, akcji takich jak ta z furgonetką na moście jest wbrew pozorom niewiele), żeby wyrobić sobie łatkę "psychofana". :P
Oglądaj, oglądaj. Azja trochę sobie poszalał w samochodziku. W końcu to apokalipsa, kto mu zabroni? Musi się chłop trochę rozerwać. A policjant może na kucyku, ale fajnie wygląda. Obserwował ich na koniku, bo chłopina się przestraszył, w szoku był. A według mnie schowanie się w czołgu to dobry pomysł na ucieczkę i tak nie dałby rady uciec od razu. Ale oglądaj dalej, bo zapewniam cię, że policjant zmieni swoje "ja" i po kilku sezonach już nie będzie takim "idiotą" jak to określiłeś. Akurat idiota policjant i idiota Azjata to moi ulubieni bohaterzy, ale nic nie szkodzi, rozbawiłeś mnie tym postem, bo tego jeszcze nie słyszałam :). Serdecznie zachęcam do dalszych odcinków.