PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177517
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Wtórność TWD

ocenił(a) serial na 9

Mieliśmy Gubernatora, Azyl i teraz co? Powtórka z rozrywki. Oczywiście wiadomo od samego początku, że coś pójdzie nie tak, bo inaczej serial nie miał by sensu. Wszystko wygląda zbyt ładnie, więc brzydko się skończy.
Nigdy nie czytałem komiksów, ale łatwo tu wszystko przewidzieć niestety.

Następny sezon, znowu wędrówka i znowu trafią do jakiejś osady i znowu coś będzie nie tak.

Lubie TWD, ale serial jest imo zbyt przewidywalny. Gdyby np. na tą osadę ktoś napadł i kilka osób dołączyło by do grupy Ricka to już by mnie to zaskoczyło, ale wiemy, że tak nie będzie.

ocenił(a) serial na 3
Xsaav

pudło kolego :D mówisz przewidywalne ? hahahahah wlasnie widze ^^

ocenił(a) serial na 8
Xsaav

tutaj jest inaczej.

ocenił(a) serial na 6
Xsaav

Będzie xD

Xsaav

"Następny sezon, znowu wędrówka i znowu trafią do jakiejś osady i znowu coś będzie nie tak."
Czyli jednak ten serial nie jest aż tak wtórny, jak ci się wydaje.

Chociaż szczerze mówiąc nie wiem, jakich "urozmaiceń" się spodziewasz.

użytkownik usunięty
Evangarden

Ja też.

ocenił(a) serial na 9
Evangarden

W tym serialu potrzebny jest jakiś boom. Niech zginie jednocześnie kilka głównych postaci jak Carol, Glenn, Maggie - czyli te od dawna nic nie wnoszące i niech wejdą do ekipy nowe jak ten czarny co w pierwszym sezonie był z Rickiem.

Dla mnie tylko Rick, Abraham i Daryl robią obecnie ten serial. Jak coś jest wypalone jak Carol, albo Maggie to najlepiej uśmiercić tak jak było z Tyressem. A to ile razy Glenn wymknął się śmierci jest już nudne.