PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177517
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

100 % potwierdzone info, glenn leży na Nicholasie i przystawia mu pistolet do głowy.

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

i na chu* piszesz to, może ktos nie chce wiedziec?

Eazy96

Przecież on pisze tu od dłuższego czasu takie głupoty, że nie zdziwiłbym się, gdyby to był blef.
Zresztą Nicholas i tak nie zginie.

ocenił(a) serial na 3
Evangarden

Baranku , nicholas strzeli w ramie glenn , ten go obali przystawi pistolet do łba , ale go nie zabije. Pisałem gdzieś ze zginie ,? Umiesz interpretować zdania? Masz do szkoły !

mateuszz27

I kto to mówi? :) Pokaż mi, gdzie napisałem, że zasugerowałeś, że on zginie.
Już pomijając to, jak komicznie wygląda odsyłanie kogoś do szkoły przez kogoś, kto nie potrafi nawet poprawnie pisać w ojczystym języku.

ocenił(a) serial na 3
Evangarden

edytować post każdy potrafi :)

mateuszz27

Limit to 5 minut po zatwierdzeniu, a ty odpisałeś mi po 2 godzinach. Nie rób z siebie większego kretyna niż jesteś.

Evangarden

najzwyklejszy troll i nic więcej. Poczytał komiks i myśli, że pozjadał wszystkie rozumy... Tak jakby tylko on czytał ten komiks :)

Gasza1910

Pół biedy, gdyby on go chociaż dokładnie przeczytał (raz stwierdził, że nie wyobraża sobie pewnej nieprowadzonej jeszcze do serialu postaci bez m.in. gwałcenia, a ta osoba wyraźnie zaznaczyła, że jest przeciwna przemocy seksualnej), a tak często plecie bzdury i powtarza niesprawdzone informacje. W dodatku nie wiem, czy to nie czasem on kilkukrotnie zasypywał innych nieoznaczonymi spoilerami.

Evangarden

Wiem wiem...
Ja już się poznałem na tym trollu :)

ocenił(a) serial na 3
Gasza1910

troll to twoja matka :)

mateuszz27

człowieku, nie wiesz gdzie pracuje, nie wiesz kim jestem. znaleźć cie to dla mnie jak splunąć.
A jestem bardzo uczulony na teksty o mojej rodzinie

ocenił(a) serial na 3
Gasza1910

Nie atakuj mnie , a nie będę atakował ciebie Trolu,

mateuszz27

nie zaatakowałeś mnie, tylko moją rodzinę... a tego ci nie wybaczę...

ocenił(a) serial na 3
Gasza1910

nie komentuj

mateuszz27

nie... ja już z tobą rozmawiać nie będę. po prostu zrobię swoje w odpowiednim czasie
a słów o mojej matce ci nie daruje
pomyliłeś się grubo

ocenił(a) serial na 3
Evangarden

typowy polaczek :) rozsyła ploteczki, jak jakiś mocherowy beret :D

mateuszz27

Moherowy*
Może lepiej sam rozważ powrót do szkoły.

ocenił(a) serial na 3
Evangarden

Nanana moherowy beret z ciebie :)

ocenił(a) serial na 9
mateuszz27

No nieźle. Czujesz się teraz fajny czy jak? Bo nie wiem co ten post wnosi...

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Halo? Fortisewen? Aj hew a purpous, plis tu kil mateuszz27...

ocenił(a) serial na 3
Arolowy

czemu tak mówisz przyjacielu ? :(

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Wyzywasz innych użytkowników i piszesz w prowokującym stylu. Rzeczywiście od dłuższego czasu na forum się wygłupiasz i wypisujesz bzdury. Zmień swoje postępowanie, a nie będziesz innych wkurzać, tak samo oni Ciebie. (Chyba że to lubisz...) Słuchaj się rad El Presidente to 47 Ciebie oszczędzi. ;)