100 % potwierdzone info, glenn leży na Nicholasie i przystawia mu pistolet do głowy.
Przecież on pisze tu od dłuższego czasu takie głupoty, że nie zdziwiłbym się, gdyby to był blef.
Zresztą Nicholas i tak nie zginie.
Baranku , nicholas strzeli w ramie glenn , ten go obali przystawi pistolet do łba , ale go nie zabije. Pisałem gdzieś ze zginie ,? Umiesz interpretować zdania? Masz do szkoły !
I kto to mówi? :) Pokaż mi, gdzie napisałem, że zasugerowałeś, że on zginie.
Już pomijając to, jak komicznie wygląda odsyłanie kogoś do szkoły przez kogoś, kto nie potrafi nawet poprawnie pisać w ojczystym języku.
Limit to 5 minut po zatwierdzeniu, a ty odpisałeś mi po 2 godzinach. Nie rób z siebie większego kretyna niż jesteś.
najzwyklejszy troll i nic więcej. Poczytał komiks i myśli, że pozjadał wszystkie rozumy... Tak jakby tylko on czytał ten komiks :)
Pół biedy, gdyby on go chociaż dokładnie przeczytał (raz stwierdził, że nie wyobraża sobie pewnej nieprowadzonej jeszcze do serialu postaci bez m.in. gwałcenia, a ta osoba wyraźnie zaznaczyła, że jest przeciwna przemocy seksualnej), a tak często plecie bzdury i powtarza niesprawdzone informacje. W dodatku nie wiem, czy to nie czasem on kilkukrotnie zasypywał innych nieoznaczonymi spoilerami.
człowieku, nie wiesz gdzie pracuje, nie wiesz kim jestem. znaleźć cie to dla mnie jak splunąć.
A jestem bardzo uczulony na teksty o mojej rodzinie
nie... ja już z tobą rozmawiać nie będę. po prostu zrobię swoje w odpowiednim czasie
a słów o mojej matce ci nie daruje
pomyliłeś się grubo
Wyzywasz innych użytkowników i piszesz w prowokującym stylu. Rzeczywiście od dłuższego czasu na forum się wygłupiasz i wypisujesz bzdury. Zmień swoje postępowanie, a nie będziesz innych wkurzać, tak samo oni Ciebie. (Chyba że to lubisz...) Słuchaj się rad El Presidente to 47 Ciebie oszczędzi. ;)