PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177512
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Witam mam pytanie nie wiem czytałam tematy ale nic nie znalazłam na ten temat. Mianowicie zombi nie są wieczne wie to chyba każdy, skoro są martwi to muszą się rozkładać jak już widziałam na filmie nie lepiej przeczekać w ukryciu kilka miesięcy i poczekać na całkowity rozkład? mięśnie mięso wszystko się rozłoży i nie będą miały jak poprostu scigać ludzi bo sam szkielet nie będzie się poruszał....Sama żywnośc- mięso które jedzą rozkłada się im w żołądkach bo nie trawią zaburzone funkcje organizmu spowodowane śmiercią. Pozatym co ze zwierzętami na jednej scenie psy jedzą zombiaka spoko na innej zombie konia ale co psy nie zarazają się? dziwne

ocenił(a) serial na 8
bestka25

Jest więcej takich "ale". Skoro zombiaki rzekomo muszą jeść no to w takiej Atlancie - wielkim mieście już 3\4 z nich powinna z głodu zdechnąć.

Shadow_4

nie tylko w atlancie tam się da coś tam wytłumaczyć jedzą ptaki zwierzaki itp ok ale mi dalej spokoju nie daje czemu oni się nie rozkładają poprostu popatrzmy na nich usta zepsute usta a czemu oczy im się nie psują? przecież nie powinni mieć tyle siły mięśnie zepsute powinny strzelać poprostu

ocenił(a) serial na 7
bestka25

z ustaleń instytutu badań demograficznych i socjologicznych wynika, że średnio zombie przeżywa jeszcze 7 lat po odejściu na emeryturę

keeveek

więc czemu tak się martwią o życie w przyszłości Carla i Sophi? Przecież nim dorosną zombie już wyginą i ok będą na nowo zaludniać ziemię i wogóle po co tak jeżdżą? przecież mogliby się zebrać w grupce pomieszkać razem te kilka lat a potem jak zombie wyginą to szukać ocalałych i tyle a nie ciągle się narażać

ocenił(a) serial na 8
bestka25

Bo zombie to nie jedyne zmartwienie.

ocenił(a) serial na 8
bestka25

Witam watek ten byl poruszony w ksiazce " World War Z " zombie zyje okolo 6 lub 7 lat w zaleznosci od warunkow klimatycznych otoczenia. Chociaz moga zdazyc sie wyjatki zombie ktore zamarzlo gdzies w gorach lub Antarktydzie i odmarzlo po paru latach w niemal nie naruszonym stanie, albo zombie ktore blakaly sie gdzies po dnie jezior, wod oraz oceanow.

bestka25

No super pani odpowiedziała na wszystkie pytania. Nic i nikt nie trwa wiecznie. To reguła wszechświata. Coś się zaczyna i coś się kończy. Niestety