The Walking Dead: Sezon 10 The Walking Dead sezon 10, odcinek 16
odcinek The Walking Dead (2010-2022)

The Walking Dead | Na pewną śmierć

A Certain Doom 45m
7,8 921  ocen
7,8 10 1 921
The Walking Dead
powrót do forum s10e16

Co za farmazony....

ocenił(a) serial na 8

Niestety, ale ostatni odcinek zostanie wyemitowany dopiero pod koniec roku.
Dziwne, przecież to już dawno jest nakręcone a postprodukcję chyba można ogarnąć zdalnie.
https://www.ppe.pl/news/144033/the-walking-dead-10-bez-wielkiego-finalu.html

ocenił(a) serial na 8
dead_fw

dziwne, bo montaż to wiadomo na czym polega, osoby obeznane wiedzą jak ten proces wygląda, może nie mają dogranych jakiś scen walk z wielu kamer itd

ocenił(a) serial na 8
dead_fw

Co za brednie. Fabuła sezonu zawarta jest w 16 odcinkach. Nagle w 15 zrobią zakończenie, a tamten jako specjalny czyli co odcinek mało ważny? Możemy spodziewać się ze odcinek 15 przyniesie największe zmiany i będzie rozwałka, a 16. to będzie znowu jakieś łażenie i gadanie ze trzeba założyć nowa osadę

ocenił(a) serial na 10
marcin15k

myślę, że sama akcja w tym serialu nie jest taka fajna :) takie gadanie itd też jest bardzo fajne

ocenił(a) serial na 8
24h_noliffe

Oczywiście zgadzam się, że duży nacisk powinien być położony na dialogi, przeżycia bohaterów etc., jednak często dialogi ograniczają się do wypowiedzi pełnych patosu typu "Życie jest trudne", "Kiedyś było lepiej". Uważam, że w tym aspekcie scenarzyści radzą sobie dość przeciętnie i często zwroty akcji ratują im tyłki. Największy powiew świeżości pojawił się kiedy do obsady dołączył Ugin (czy jak się to pisze) i szukali miejsca, w którym będzie można uzyskać antidotum. Serwowanie coraz to nowych antagonistów nie daje tego czego publiczność oczekuje. Widać to po szybujących ocenach w sezonach 7 czy 8. Chciałbym jakiś duży zwrot akcji, coś co na nowo tchnęłoby ducha w serial. Może dołączenie do jakiejś mega dużej osady i tam prowadzenie życia? Próba uzyskania leku? Może mutacja na skale taką, że zombie zaczęłyby "myśleć"? Nie wiem, ale furtek jest wiele. Szkoda, że ciągle jednak produkcja kieruje się jedną uformowaną ścieżką.

ocenił(a) serial na 9
marcin15k

Powinni ruszyc w swiat Walking dead powinien stać sie ,,kinem drogi" np dostali by jakies info ze Rick jest na drugim koncu swiata wyruszaja po niego Carol ,Daryl,MIchonne i ktos tam 4-5 osobowa druzyna z Neganem by mogli byłoby zabawnie ,No szukaja go przez sezon albo 2 w miedzy czasie ogladamy co robi nick w pełnometrazowej trylogii...Spotykaja sie w finalnym sezonie 13 i tam koncza cała historie :) dobrze zle lub sredni :D

ocenił(a) serial na 9
marcin15k

Przez chwilę myślałem (gdy pojawili się szeptacze na cmentarzu), że martwi ewoluują i zaczynają się ze sobą komunikować.. to byłby zwrot akcji..

ocenił(a) serial na 8
marcin15k

To jeszcze nic, skoro 15 jest ostatnim odcinkiem sezonu to jest najbardziej posrany finał ever. Na odcinku przysypiałem

ocenił(a) serial na 8
dead_fw

Nie rozumiem czemu zrobili z tego finał xd odcinek 2/10

ocenił(a) serial na 8
marcin15k

Bardzo marny i kiepsko rokujący na przyszłośc. Lubię ten serial (choć raczej to sentyment), ale mam też oczy. Jak jest kiepsko to jest kiepsko.

ocenił(a) serial na 7
dead_fw

Jakim cudem oni tego nie dokończyli, przecież to nie jest jakiś paradokument jak trudne sprawy, który emitują tydzień po nakręceniu(zapewne, zważywszy na jakość produkcji) tylko serial, który zaczeli kręcić już w zeszłym roku w wakacje. I druga sprawa nie może on raczej wyjść pod koniec roku tylko najpóźniej pod koniec września, bo przecież w październiku jak zawsze powinien ruszyć kolejny sezon, no chyba, że nie rusza to wtedy....lipa. Nie wiem też jak to tam z tym FearTWD bo nie oglądam ale on chyba zaś ruszał zawsze zaraz po finale TWD. Choć teraz nie wiem też czy mieli zmienić/zakończyć to FearTWD na to nowe World Beyond?

gronek31

Nie ruszy. Prace nad 11 sezonem zostały wstrzymane.

ocenił(a) serial na 9
gronek31

będzie 6 sezon FTWD, tylko ze też zamrożony na chwilę obecną ze względu na koronawirusa.

dead_fw

Fcuk!!!

ocenił(a) serial na 8
Kasss1711

Niestety :)