Karmia nas coraz gorszym syfem.
Watki mdłe bez sensu wydluzane w nieskonczonosc.
Absurdy gonia absurdy.
Ulewa mi sie jak widze te walczace dzieci Judith z imitacja miecza zabijajaca zombie a dorosli silni meszczyzni gina bo maja ogromne problemy fizyczne z walka z nie uarlymi. Judith lata sobie po dzungki jak Rambo z Magnum 44 i strzela ? Po wystrzale oberwalo by temu dziecku dwie rece tak dwie rece a nie dlonie plus glowe. A i jedno z najciekawszych w koncu znalezli i wlamali sie do jednostki wojskowej i zwineli kilka torebek z zarciem ... to mnie ubawilo. Zabrac cala bron umocnic swoja pozycje miec czym polowac itd. No i wreszcie rodzynek. Mieszkaja w syfie tyle lat i w sezonie 11 ostatni odcinek w ostatniej chwili burza martwi wchodza a oni deseczki przybijaja buhahaha. Nie mozna bylo z tego domu przez lata fortecy zrobic typu podwojne dzwi oscieznice zabezpieczenia okien i dzwi typu na rzewnatrz do wewnatrz zamykane skdzydla z grubych dech. Przeciez maja ciesle lub mieli nie jednego. I wiele innych. Jestem zagorzalym fanem W.D. ale tego powoli nie da sie ogladac.
Muszę zapytać, nie żebym się czepiał ale dlaczego twój post, jest napisany tak niedbale? Naprawdę nie odbieraj tego jako złośliwości, jakiegoś ataku na Ciebie ale oczy bolą kiedy czyta się tego rodzaju wypowiedź ( z którą w sumie się zgadzam).
Witaj. Spoko . Masz 100% racji. Mozg mi juz wypalilo do tego stopnia ze chyba moje IQ to ledwie 15. Za duzo piwek i zlosci ze robia z nasz wełnianych baranow realizujac cos takiego. Wiem ze to film ale bylo by spoko gdyby odrobine realizmu dodali. Pierwsze sezony bylem w niebo wziety... a czym dalej w las tym wiecej krowich plackow. Dzieks za szczerosc.