The Walking Dead
powrót do forum 11 sezonu

Chciałbym poznać argumenty osób, które oceniły ten sezon jako lepszy niż pierwsze trzy. Tak wysoką ocenę mogę sobie tłumaczyć tylko tym, że oceniający (fani) poczuli satysfakcję z faktu, że dostali znowu prawdziwe the walking dead. Nie zmienia to faktu, że jest to w najlepszym wypadku więcej tego samego, co już doskonale znamy. Czy poważnie cokolwiek was zaskoczyło? Dostarczyło więcej rozrywki/emocji?
PS: jestem wielkim fanem TWD, ale totalnie nie zgadzam się z tą oceną.

ocenił(a) serial na 10
Suczkievich

zajebisty sezon

CaptainPhilip123

Twoja argumentacja rozłożyła mnie na łopatki. Kajam się i przyznaję rację w 100% - wygrałaś...

ocenił(a) serial na 8
Suczkievich

Uważam ze sezon bardzo przyjemnie się ogląda. Oczywiście ma wiele wtórności wobec poprzednich sezonów jednak ciężko na etapie 11 serii żeby w tak zawężonym świecie ciagle wrzucać nowe pomysły trzymając się ciagle konwencji serialu. Przede wszystkim dużo się dzieje, mniej biadolenia o niczym i odcinków zapychaczy. Bardzo podobał mi sie odcinek z domem i „dzikimi ludźmi”. Jestem zadowolony z tego jak sezon przebiega i mam nadzieje ze dociągną to do końca. Najbardziej jednak boje sie ze nie dostaniemy „rozwiązania” i finał będzie na tyle otwarty ze nic dalej nie będziemy wiedzieć i równie dobrze każdy inny sezon moglby być zakończeniem.