Titans

2018 - 2023
6,8 15 tys. ocen
6,8 10 1 15209
5,6 5 krytyków
Titans
powrót do forum serialu Titans

użytkownik usunięty

Czuję klimat Gothama, nie mogę uwierzyć, że to produkcja DC. Ładne efekty, niezły wstęp.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 7

Serio, klimat Gotham? Gotham obok tego nawet nie leżało. Pierwsza dobra produkcja ze stajni DC.

ocenił(a) serial na 6

Gotham w sumie ładniejsze było, większy budżet miało. Tutaj pachnie "Arrowem" i to nie tymi dobrymi pierwszymi sezonami. Ogólnie pilot straszna nuda, przewidywalny i mało klimatyczny. Taka bieda po kinowych produkcjach. Wiele seriali od DC miało lepsze początki.

użytkownik usunięty

I Robin wyglądający jak nastolatek, kogoś mocno poj*bało

ocenił(a) serial na 5

A jak miał wyglądać, jak Gandalf?

ocenił(a) serial na 5

Gdyby tylko filmy DC były też tak dobrze robione... Jak dla mnie rewelacja, mocne 8/10 i czekam na sezon 2 :)

ocenił(a) serial na 7

Ładne efekty? :D efekty wyglądają jak ze starych filmów klasy b ale mimo to serial dobry

użytkownik usunięty
Tomeckyxoxo

ładne, bo lepsze niż we flash, arrow i legendach ;p

obejrzałem to zjawisko i jedyne co czuję - to jakby ktoś uciekł z psychiatryka położył się na łące, zasnął i przyśniło mu się że jest posiadaczem supermocy. Żadnego realizmu, pouczającej puenty , czy wskazania sensu ( no niby walka dobra ze złem - ble ble ble ), dlatego obstaję w przekonaniu że facet który to spłodził uciekł naprawdę z psychiatryka.

ocenił(a) serial na 3

Oba seriale Gotham i Titans to nudna papka dla nastolatków. Wynudziłem się na tym serialu na śmierć, ani trochę mnie nie wciągnął.