PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=806867}

Titans

2018 - 2023
6,8 15 tys. ocen
6,8 10 1 15097
5,4 5 krytyków
Titans
powrót do forum serialu Titans

Ruby. Ciekawe z której wersji Ruby Wilson zaczerpną w tej serii. W ogóle serial zdaje się dość luźno nawiązywać do uniwersum. Nie wiem, czy jest powiązany z innymi serialami DC jak Arrow, Legends, Supergirl, Flash, choć stylistyka podobna to chyba inne uniwersum. Na plus sceny walk, muzyka, ogólny pomysł na serial.

ocenił(a) serial na 7
RadoslawKamil

Tak, na szczęście jest to inne uniwersum. Seriale stacji CW ssą niemiłosiernie i mam nadzieję, ze seriale DCU nie zniżą się nigdy to ich poziomu.

snajper12331

Z Arrowerse jest dość nie równy poziom, ale to wszystko takie seriale do 4paka na wesolo. Titans okazuje się już bardziej klimatyczny, mroczny i brutalniejszy. Drugi sezon Titans też zapowiada się dobrze chociaż rozwiązanie wątku Trigona było dość szybkie i mało przekonujące to od drugiego odcinka już jest dobrze. Podoba mi się casting, dialogi nie są wymuszone a całość ma na tyle humoru by nie przytłaczać. Jest ok.

ocenił(a) serial na 7
RadoslawKamil

Aktorzy są duzo lepsi w DCU, efekty też, kostiumy, reżyseria. Moim zdaniem DCU pod każdym względem przewyższa Arrowerse. Weźmy chociażby takiego "Swamp Thinga" (RIP), jak dla mnie to był jeden z lepszych seriali ostatnich lat mimo, że miał tylko jeden sezon. Niesamowity klimat i bardzo dobra gra aktorska. Ja mam nadzieję, ze ten poziom nigdy nie spadnie.