Obie są zaje..te . Fajna jest Bahar , ale i podla Efsun budzi u mnie sympatie
ale wynik testu byl pozytywny , nie oglądalem calego odcinka, więc jak sfalszowala test
Nagadała pielęgniarce jaka to ona biedna i że Ates obiecał jej ślub, ale się wycofał i takie tam i chciała dać kasę pielęgniarce (niewiele, ale to tyle, co ma), ale ta kasy nie przyjęła, ale i tak podmieniła wyniki...
AHA dzięki teraz rozumiem . Co to za pielegniarka pracuje w ladnej klinice ,musiala pewnie prawie cale zycie charować studia i te sprawy . a tu przychodzi obca tleniona blondyna i ta wykonuje jej rozkazy po minucie znajomości.
Może tam jest jakieś inne podejście do życia, bo chłopak ją zostawił i będzie wstyd dla rodziny... Kto ich tam wie, ale takie osoby nie powinny pracować w takich "instytucjach". Przecież za takie coś grozi dyscyplinarka... Kto chce zmarnować swoje życie dla jakieś obcej kobiety...
Postanowiłam napisać w tym wątku, bo prawdę mówiąc tutaj chyba jest najwięcej odpowiedzi.
Czytałam, że Puls wykupił kolejne 30 odcinków To moje życie, czyli 10 oryginalnych odcinków 3 sezonu, w związku z tym odcinków będzie 197. Mam nadzieje, że Puls jednak wykupi cały sezon, bo podobno To moje życie ma się zamknąć w trzech sezonach, a trzeci sezon ma mieć 30 odcinków (oczywiście tureckiej długości).
Bardzo dobra wiadomość .Oby puścili wszystko od razu ,ale znając życie mimo, że kupili to pusczą te przerwane seriale ....na milość . Tamte przerwali to czemu TMŻ ma być wyjątkiem .
Ja też mam nadzieję, że wszystko puszczą od razu. I skończą przed wakacjami to akurat wtedy mogą puścić SnM i KnM.
Sezon na miłość oraz Kontrakt na miłość puścili tak jak puścili, bo oba seriale wtedy miały tylko po jednym sezonie.
Nic na ten temat nie wiem. 2 sezon Sezonu na miłość ma tylko 9 odcinków (wg ostatnich informacji), natomiast nie wiem ile odcinków będzie miał drugi sezon Kontraktu na miłość (czytałam, że może 16, ale to nie jest nic pewnego).
Efsun od razu stracila język , odzyskala go niestety sam na sam z Nuran. Zadnej refleksji , nie ma dziewczyna
Ta nuran to jakaś kosmitka , jej córka wmawiala wybrankowi jej siostry dziecko co zobaczyla cala rodzina i wioska . A ta się cieszy że jednak Efsun jest czysta i uważa że tego wieczoru przeszla wielkie cierpienia po pokazano jej klamstwa . Inna kultura ale bez przesady
Efsun. Nie znoszę Bahar. Jest przesadnie miła i dobra do tego stopnia, że robi się po prostu nudna.
Z kolei Efsun to bardzo ciekawa postać. Niby okrutna, leci na pieniądze, ale już wiele razy pokazała, że zależy jej na bliskich. Myślę, że ona tak naprawdę boi się okazywać uczucia, bo chce być twarda i chłodna, jak matka. Często krzywdzi innych, jednak robi to głównie z braku wielu przyjaciół i wcale nie bez wyrzutów sumienia. No i, wbrew pozorom, jest inteligentna. Niby Bahar jest taka mądra i w ogóle, ale to Efsun wymyślała największe intrygi, już nie wspominając o tym, że Bahar powinna już od pierwszego odcinka przynajmniej podejrzewać zamianę.
11 kwietnia Puls wyemituje ostatni 167 odcinek, czyli ostatni odcinek 2 sezonu. Nie wiadomo, czy będzie trzeci sezon...:/
A ja po obejrzeniu odcinkow tureckich zmienilam zdanie uwielbiam Efsun a nie znoszę Bahar. Bahar wyrzadzila Efsun wielka krzywde.
czyli jakich odcinków , bo w ostatnim setnym tureckim to BAHAR przechodzi prawdziwe pieklo
Moje pytanie już dawno stalo się bezprzedmiotowe . BAHAR jest idealna , a do Efsun czuje tylko irytacje to co ona wyrabia w 3 serii jest obrzydliwe
Przez idealną Bahar Efsun poronila i nie moze miec wiecej dzieci. Bahar urodzila córkę w chwili porodu była szczesliwa nawet nie miała wyrzutow sumienia ze zabiła dzieci swojej siostry. Ates tez nie lepszy przyszedl po pomoc dla Bahar do rodziny w ktorej sie wychowywala po tym co zrobila Efsun. Bahar to morderczyni.
Bahar zasluzyla sobie na to co ja spotkala. Pozbawila Efsun szansy na macierzynstwo i taka szczesliwa byla jak urodzila. Ates tez nie lepszy, jak na poczatku Bahar miala wyrzuty sumienia to ja pocieszal i wogole. Jak by bylo odwrotnie to by dopiero szalal. Efsun zrobila w 1i 2 sezonie wiele zlego. Ale nic nie moze sie rownac z tym co zrobila Bahar w 99.
Na jakiej podstawie uważasz, że Bahar nie miała wyrzutów sumienia? Bo była szczęśliwa gdy urodziłą? Każda kobieta by była. To przykre co spotkało Efsun, ale to był wypadek, a Efsun wszystko co zrobiła Bahar robiła z premedytacją... Chyba za bardzo ''wybielasz'' Efsun.
Nie wybielam Efsun wiem ze zrobila wiele zlego Bahar, ale to byla wina Nuran. Bahar zawsze uwazala ze jest lepsza od Efsun. Fakt wiadomo kazda kobieta sie cieszy jak urodzi, ale ona wogole nie myslala o tym ze pozbawila Efsun na to piekne przezycie.
Przecież to był wypadek. Bahar nie zrobiła tego specjalnie. To Efsun od samego początku traktowała Bahar źle. Jakoś nie miała wyrzutów sumienia, gdy zajmowała jej miejsce. Nie liczyła się z uczuciami siostry, Mehmeta i Hasret. Nic nie tłumaczy odebrania Bahar i Atesowi córki.
Fakt Bahar nie chciala zrobic krzywdy Efsun, ale ja popchnela przez co wpadla pod samochod i poronila. Dzieci Efsun przez Bahar sie nie urodzily, przez ten wypadek Efsun nie moze miec wiecej dzieci. Bahar zabila dzieci siostry a z niej samej zrobila kaleke.
Ja mam nadzieję, że scenarzyści podrasowali postać Bahar i ta w końcu weźmie się za siebie..... bo już mnie nudzi to panoszenie się Efsun, ciotek, kochanki itd., wszystko i wszyscy są ważni tylko gdzie się podziała ta miłość ojca do córki, córki do ojca....scenarzyści gdzieś odpłynęli ;-/ :-p
Bahar jest zalosna w tej swojej rozpaczy, minelo 5 lat powinna sie pogodzic ze strata dziecka. Zachowuje sie jak psychopatka.
Wstretna morderczyni, szkoda ze chodz w polowie jak rozpacza za corka nie zaluje ze przez nia dzieci Efsun sie nie urodzily. Szybko pozbyla sie wyrzutow sumienia
Żal mi Efsun. Uważam, że scenarzyści zbyt okrutnie postąpili z jej postacią. Jednak nazywanie Bahar wstrętną morderczynią to lekka przesada. Dziewczyna ma pod górkę już od pierwszego odcinka. Teraz została praktycznie sama. Mam nadzieję, że w końcu ogarną ten serial bo na razie mamy powtórkę z rozrywki.
W sumie powinni zakonczyc serial na sezonie 3. Napisac szczesliwe zakonczenie dla obu dziewczyn. Efsun w 1 i 2 sezonie byla okropna, ale w trakcie 3 zmienila sie na lepsze. Bahar tak jak jej biologiczna matka zmienila sie na gorsze. Mysle ze watek Efsun zostal tak poprawodzony by widzowie jej wspolczuli. Obie duzo przeszly. Sezon 4 pewnie bedzie ostatni. Wydaje mi sie ze sezon 4 jest troche gorszy niz 3 poprzednie. Nie wiadomo po co wrocila Seczil, nowa Zaynep jest okropna.
Zgadzam się, że serial powinni zakończyć na trzecim sezonie. Pokazać szczęśliwe życie Bahar i Efsun wraz z ich mężami i dziećmi. Teraz przez cały sezon będzie doszukiwanie się prawdy, zemsta, łzy, kłamstwa itp. Poza tym denerwuje mnie liczba uśmierconych postaci. Jeszcze trochę a nikt się nie ostanie.
Halooo chyba ktos tu przesadzil :PPP Efsun szczesliwa buahahahah ta dziewczyna nigdy nie bedzie szczesliwa ma zjechany beret. Owszem miala momenty przeblysku ale nie wyciaga wnioskow jak krzywdzila Bahar tak dalej to robi. Ona jest mila jak Bahar dostaje po dooopie. Dobry okazal sie Arda a nie Efsuna,. litoscii :))))
Dziewczyny moze Wy wiecie co to za piosenka 62odc.,35min i 55sek.???Po wczorajszym 104 odc nareszcie sie ucieszylam, Mehmet opamietal sie ze ma corke. Ciekawe co zrobia z kochanka Mehmeta bo cos mi sie wydaje ze bedzie z ta kobieta co mieszka z Bahar :PPP Denerwuje mnie rola tego mafiozy /maz Huli/ strasznie sie ciagnie, serial traci bo odeszli od glownego tematu i znajac zycie koncowka bedzie zjechana a szkoda :///
Ojjjj dziekuje Ci jestes wielka. Jednak ktos tutaj wchodzi bo juz myslalam ze juz nikt nie interesuje sie tym serialem :)
Nie ma za co ;) Ja interesuję się tym seriale, ale jestem dopiero na 63 odcinku (numeracja oryginalna) i jednak wolałam jak serial leciał w tv.
Ja już się nie łudzę, jak zobaczę w tv to uwierzę, aczkolwiek kto wie, czy po jakimś czasie nie zostanie zdjęty z anteny...
Szkoda ze ktos nie tlumaczy mniej wiecej o czym mowia w tych ciekawszych momentach.Bardzo mnie interesuje co Bahar mowila do Efsun, Iliasa jak dowiedziala sie prawdy o sobie.
Na youtubie jest fragment odcinka (27 minut) z angielskimi napisami, w którym Ates wyznaje Bahar prawdę. Jest też scena w rezydencji.
Jak mnie zaprosisz do znajomych to podam Ci w wiadomości prywatnej linki do odcinka 61 i 62 przetłumaczonych przeze mnie z rosyjskiego na polski. Nie chcę tutaj tak na forum podawać, bo może mi zablokują.
Biedna Bahar niby tak skrzywdzona przez los i ludzi. Tak naprawde to ona wyrzadzila krzywde wiele ludzi. Przez nia Ilias probowal popelnic samobojstwo, zabila dzieci Efsun, Fulya tez prawie przez nia stracila dziecko. Wraz z matka plakaly na pokaz po smierci Duruka a tak naprawde sie cieszyly i zniszczyly Arzu.
Oczywiście, że Bahar jest winna, powinna się nie urodzić to wszyscy byliby szczęśliwi, a najszczęśliwsza byłaby Efsun! Dziewczyno, albo jesteś ślepa, albo masz jakiś odwrócony system wartości. Ilyas próbował popełnić samobójstwo nie bez Bahar, ale przez to, co zrobił Bahar, czyli jego wyrzuty sumienia zabijały, bo miał świadomość ile zła wyrządził Bahar zabierając jej prawdziwych rodziców i kłamiąc jej przez tyle lat w oczy. Jeszcze nie doszłam do odcinków, w których "twierdzisz, że Bahar zabiła dzieci Efsun", ale jestem pewna, że dzieci Efsun na pewno nie zginęły z winy Bahar.