Co prawda trzeci sezon Torchwood ma być krótszy niż zazwyczaj, ale -
wiedząc, co stało się na końcu sezonu drugiego... wiedząc też, jak skończyła się 4. seria Doctora Who - jak myślicie, czy Mickey Smith i Martha Jones mają szansę dołączyć do drużyny z Torchwood Hub?
Moim zdaniem, Martha na pewno - już Jack zarzucił na nią sidła ;) Chciałabym ją znowu zobaczyć, była naprawdę rewelacyjna w czasie swoich gościnnych występów w S2. No i, po stracie Owena, potrzeba im lekarza, prawda?
Mickey, bogaty w doświadczenia z działalności w Torchwood w równoległym świecie, również by się tu odnalazł, tak sądzę.
Jestem prawie pewna,że Mickey i Martha będą w 3 serii.Już przed finałem Doctora były takie plotki a koniec odcinka wyraznie sugerował,że tak.
No i sama nie wiem co o tym myśleć.Już pomijając,że strasznie lubiłam Owena I Tosh i trudno będzie ich zastąpić,to M&M średnio mi pasują na stałe do Torchwood(chociaż w Doctorze oboje lubiłam).
Martha kiedyś była fajniejsza,bardziej normalna i naturalna a od 4 serii Doctora zrobiła się jakaś okropnie denerwująca i sztuczna.Jeśli ma mieć taki charakter w Torchwood to ja dziękuje.Co do Mickeya to się zobaczy,w DW był fajny ale jak wypadnie w Torchwood nie wiadomo.
I strasznie mnie wkurza że skrócili 3 sezon do 5 odcinków-nie dość,że będzie tak mało Doctora,to jeszcze to:(
Jeżeli nie lubisz Marthy to ucieszy cię fakt, że ta postać prawie na pewno nie pojawi się w Torchwood. Aktorka grająca Marthe zrezygnowała z Torchwood na rzecz jakiegoś brytyjskiego policyjnego serialu którego nazwy nie pamiętam. Nie jest przesądzone, że nie pojawi się już w ani jednym odcinku, ale napewno nie będzie jedną z głównych postaci.
Co do Mickey'a to nie wiem, nie jest przesądzone, że nie pojawi się w miniseri, ale twórcy Torchwood mówią, że chcą przede wszystkim skupić się na postaciach Jack'a, Gwen i Ianto- o dodatkowych bohaterach do tej pory nie było wzmianki.
Być możę zobaczymy kogoś nowego dopiero w 4 sezonie.