zwlaszcza 5.odcinek bardzo dobry, ciekawe efekty specjalne i pomysl w sumie na serial. wydawac sie moze ze nie ma tu nic nowego, ale przyjemnie sie oglada.
Ja doszłam dopiero do trzeciego odcinka. Całkiuem fajny serial. Ale może ktoś powiedzieć jak Jack trafił do XXI wieku? Przecież Doktor zostawił go w dalekiej przyszłości, a z tego co wiem jedyny statek jaki Jack posiadał i mógł się nim przenosić w czacie, wybuchł razem z bombą.
Rzeczywiście, świetnie się ogląda ten serial. Wg mnie najciekawszy odcinek to 13 ["End of Days "], wspaniałe zakończenie pierwszej serii
1 seria bardzo mnie denerwowała. oglądałam tylko dlatego, że niektóre odcinki były ciekawe. Gra aktorska na bardzo niskim poziomie. Pan żaba przedstawiony jako amant, pani ze szczerbą denerwuje najbardziej. Natomiast drugi sezon jest naprawdę lepszy. Fabuła przewyższa sezon 1. Jest o wiele bardziej ciekawie i jest więcej emocji:D
zgadzam się, że 2 sezon jest zdecydowanie lepszy i jaki emocjonujący ;), ale 1 był OK, Gwen jest spoko, a najbardziej lubię jej relację z Jackiem