ja dopiero dziś obejrzałem 1 odcinek 4 sezonu i mimo waszych negatywnych głosów ja powiem ze przynajmniej na razie mnie miło zaskoczył i mi się podoba.co będzie dalej zobaczymy...na dzień dzisiejszy polecam,faktycznie postać tego pedofila...hmm..mam nadzieję ze on będzie pierwszym który umrze;)
Moim zdaniem ten koleś jest jak na razie najjaśniejszym punktem w tym serialu i ciekawą postacią. Jack jest jakis taki nijaki, nie mówiąc o Gnen, która mnie strasznie denerwuje.
podobal mi sie ten serial juz wczesniej ale irytowalo mnie cos w grze aktorow, teraz gdy przeniesli to na amerykanskie standardy to czegos mi ze starego serialu brakuje ale ogolnie wydaje mi sie ze jakosc serialu sie podniosla.
rozbraja mnie gwen jak narzeka, podoba mi sie to.
ja obawiałam się że mogą zepsuć ten serial i chociaz jest inny niż poprzednie sezony po obejzeniu jak na razie wszystkich 7 odcinkow moge powiedziec jest fajny :)
serial jest super, bardzo wciąga doskonały dodatek do doktor who, ale odejmuje 2 gwiazdki za pe****... o przepraszam homoseksualne wątki. Są według mnie największym błędem tego serialu i wnerwiają mnie szczególnie w 4 sezonie. gdyby nie to dałbym 10 gwiazdek.
Szaikan w Wielkiej Brytani chociaż jest już amerykański serial nie zwracają na to uwagi zbytnio a co do serialu zrobił się amerykański postacie są schematyczne a co do wątków homoseksualnych to już w 2 odc 1 sezonu Gwen całowała się z kosmitką chociaż nie były tak nagie jak w tym sezonie , a zresztą aktorowi grającego Jacka tak nie przeszkadza bo jest gejem .