PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,9 tys. ocen
7,4 10 1 2850
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Miłość ogrodnika, która potrafi poskromić nawet taką złośnicę jak Farnanda... i te jego serenady hmmm...Co sadzicie?

cocco03

Uwielbiam ten wątek ;) Często nawet bardziej lubię ich niż MD i Maxa...

jagodajulia

Cruz to całkowite przeciwienstwo
Federika

cocco03

Tak... Cruz jest super, bardzo go lubię ;) A za Fede nie przepadam, taki leń i obibok z niego...

jagodajulia

Florecita de mi vida...- jakby mnie tak ktos zaśpiewał:)

cocco03

btw, jak nazywa się piosenka, którą śpiewa Cruz podczas pracy w ogrodzie ?

bkm_fw

Me enamore

użytkownik usunięty
cocco03

A jakiś wykonawca? Bo tyle wiem, ale nie wiem kto to śpiewa w oryginale i znaleźć nie mogę:D a jeszcze tylko powiem, że Fer i Cruz, to moja ulubiona para w tym serialu. Ten aktor jest tak boski, że normalnie prawie telewizor zaśliniam jak go widzę na ekranie hahaha:D

Proste ;)
Pablo Montero, czyli Cruz Robles ;) Me enamore
http://www.youtube.com/watch?v=LnYglj_jWQg
Pablo Montero jest piosenkarzem i aktorem ;)
Tę wcześniejszą piosenkę on też śpiewa ;)

użytkownik usunięty
jagodajulia

A teraz jeszcze jedna sprawa.. Masz może jakąś wiedzę na temat tego skąd można tą piosenkę ściągnąć? :P

http://www.loudtronix.com/search/Me-Enamore-Pablo-Montero
tutaj masz link, aby ściągnąć jako mp musisz tam kliknąć na mp. Tylko to jest najprawdopodobniej z koncertu, lub z tego takiego koncertu, czy jak to się nazywa, reklamującego TDA. Wybacz, ale uciekło mi to słowo....
I jakoś jest taka sobie, tzn. na początku są oklaski, takie zamieszanie itp. Niestety innej wersji ni znalazłam. Jeżeli miałabyś czas, może spróbuj wpisać wykonawcę, tytuł piosenki, download, zawsze powinno coś wyszukać.

użytkownik usunięty

dobra, wpadłam na to, żeby poszukać "Pablo Montero - Me enamore" i eureka.. wcześniej na to nie wpadłam, hahaha :D

moja też ulubiona para .... ;) fajnie jest jak ich widzę :P a Fer powoli zakochuje się w Cruzie :D

cocco03

no tak...zapomniałam dodac kto śpiewa, dobrze, że są tu czujne osoby - a piosenki sa cudne^^

cocco03

dziękuję bardzo ;))

bkm_fw

;)

cocco03

jak ktos chce to dodalam to na wrzute
winterflower.wrzuta.pl/audio/6svghgQTHHP/pablo_montero_-_me_enamore

cocco03

oni są extra, najlepiej jak Cruz powiedział że Fer jest jak nieokiełznana klacza czy cos w tym stylu hehe i miał racje, Maria i Max to przy nich nuuuudziarze ;)

Becia_16

dokładnie! Fer i Cruz wymiatają!

sydziuchna

są z różnych swiatów, ale do siebie pasują

cocco03

ja ogladam ten serial tylko ze wzgledu na ten watek(szkoda ze nie pokazuja ich tak czesto_)pierwszy raz w telenoweli wole poboczne watki niz glowny-jakos nudzi mnie romans marii i maxa. podoba mi sie postac cruza-przystojniaczek i dzieki niemu troche polubilam fer

smila

też uważam że ich wątek jest najlepszy, na tych głównych bohaterów to patrzeć czasem nie można... ogólnie to lubie tą ekipe co jest ta babka, dziadek, Juanjo i Cruz :).

Tehmaster

Ta babka nazywa się Milagros, a ten dziadek Napo ;)

jagodajulia

Tak są zabawni, szczególnie to przekomarzanie Napo i Milagros. Najlepsze jak on mówi, że w sprawach sercowych jest nieopierzonym kurczakiem;)

użytkownik usunięty
cocco03

Uwielbiam go za ten tekst hahaha:D w ogóle lubię tego aktora, chociaż to dopiero drugi serial w którym mam okazję go oglądać (pierwszy to "Idiotki nie idą do nieba" i tam też był świetny:D)

Też miałam okazję go tam oglądać:)

cocco03

dokładnie ;) taka mieszanka wybuchowa ;)

cocco03

A Cruz obsypuje Fer różami...hmmm...romantyk z niego

cocco03

Federico dostał w czambo nie ma co:) a Fer dzięki Cruzowi już nie jest na każde jego skinienie

cocco03

ja się nazywa ta piosenka co Cruz dzisiaj śpiewał Fer ? taka serenada :)

marta25

http://www.youtube.com/watch?v=9GcI1JmqHHw
Może ta?

marta25

Pablo Montero - Florecita

cocco03

o dokladnie to to :) dzieki ;)

cocco03

Fernanda coraz bardziej zbliża się do Cruza...nareszcie;) jestem ciekawa nauki jazdy na koniu^^

cocco03

szkoda że tak mało ich pokazują, moze teraz będą częściej

cocco03

ile Fer ma lat? miała na początku urodziny ale nie wiem które

Becia_16

Myślę, że ma ok. 17, gdyz w jednym z odcinków Victoria powiedziała, że jest niepełnoletnia. Nie może też mieć o wiele mniej niż 18, bo zapisała się na studia;)

cocco03

I właśnie się zastanawiam nad jej wiekiem, bo choćby u nas, na studia idzie się mając 19, czy 20 lat... Chyba, że ktoś jest jakimś wybitnym uczniem...

jagodajulia

To zagadka, bo co do np. Fabiana to nie można mieć wątpliwości. Sam powiedział w jednym odcinku, że ma 25.
Z Fer zaś nie wiadomo.

cocco03

Tak, tylko jednak osoba, o której wiemy ile tak naprawdę ma lat ;)
Ja też właśnie pamiętałam o tej niepełnoletności Fer, ale myślałam, że ona ma około 20/21 lat.

cocco03

hmmm a wiecie, mi sie tak wydawało że Victoria mówiła raz że ona ma tylko 16 lat, a potem miała te urodziny więc wychodziło by że teraz ma 17, ale nie wiem czy tak było czy mi sie tylko ubzdurało dlatego pytam

Becia_16

Ja sobie nie przypominam, aby kiedykolwiek Vicky wspominała o wieku Fer w liczbach...
Jednak może ktoś inny słyszał.

jagodajulia

Raczej nie, wiem tylko, że jest niepełnoletnia.

cocco03

Dobrze, że nie jestem sama :) Bo ja czasami coś umyka. Pamiętam, jak nawet Max wspomniał, że Fer jest niepełnoletnia i to Vicky nią powinna się zająć, czy zainteresować, czy coś takiego.

Becia_16

Wydaje mi się, ze to najbardziej prawdopodobny wiek. Równiez myślałam kiedyś, że ma ok. 20 :)

cocco03

wydajemi mi sie ze Victoria mowila tak podczas ktorejs kłotni na samym początku, a MD ile ma?

Becia_16

Wiek MD też jest trudny do określenia. Ja uważam, że coś koło 23/24 lat ma MD.

Becia_16

Tego też nie wiadomo do końca - bo skoro opuściła sierociciec to powinna mieć 18,19. Jednak skoro Fer ma 17(powiedzmy) to Maria musi mieć przynajmniej 20, a nawet wiecej. Zaginęła mając lat 3.

cocco03

Nigdy siostry zakonne nie powiedziały, że MD opuszcza sierociniec w wieku pełnoletności, czy iluś tam lat. Powiedziały, że przychodzi taki czas, czy wiek, że musi je opuścić.
Ja tutaj bardziej obliczam wiek MD na słowach Victorii, która w kościele wspominała, że ten wypadek wydarzył się ponad 20 lat temu, w związku z tym Maria miałaby powiedzmy 23/24 lata.

jagodajulia

Tak wiem. Tylko właśnie jaki to wiek kiedy sie opuszcza sierociniec?;)
Dlatego tez sądzę, że Maria ma ok 23 lat.
Tam studiuje się wcześniej niż opuszcza się sierociniec - dziko

cocco03

Nie wiem, może dzieci z sierocińca nie studiują, bo nie maja kasy. Uczą się tylko ileś tam klas, i haftowania itp jak to dziewczynki.
Nie wiem, jak kiedyś znajdę jakąś interesującą książkę o Meksyku kupię sobie. Tylko jeszcze muszą być ciekawostki.