Jeszcze Orlando. Facundo go zastrzeli. No i Jenny ale ona już nie żyje w serialu.
Przypuszczam, że to ten pan,który przyjechał z Santa Cecil do Meksyku w sprawie sprzedaży działek. Jest zakochany w Anie Lucii. Jego w przyszłości zabije Iniaki.
Daniela zabił Inaki dzień przed przeszczepem, który Daniel miał przejść po tym, jak Orlando go pobił. Santiago myśli,że to Marcelo jest odpowiedzialny za śmierć Daniela, ale to nie prawda. W końcu wyjdzie na jaw,że to Orlando go pobił. Będzie dzwonić do Evaristo i mówić o tym, usłyszy go Maribel i zdemaskuje. Ten ją uderzy,ale na ratunek przyjdzie Ramiro, któremu Maribel powie,że Orlando pobił Daniela. Ramiro zawiezie go do Santiago by ten zrozumiał,że nie jest odpowiedzialny za śmierć Daniela
Chyba umrze jeszcze Facundo zabity przez policję i na pewno ostatni wnuk Evarista zabity przez niego samego.
tak? a Tobie video tam odtwarza? bo mi wyświetla się informacja, ze te treści nie są dostępne w moim kraju
Tak Leticia kazała zabić Marcela gdy dowiedziała się że ten prawie odnalazł jej siostrę i chciał o tym poinformować babcię dziewczyn. Nie jestem tylko pewien kim był mąż kobiety która za opiekowała się Marcelem/Santiago
Jestem na 4 odcinku i już nurtuje mnie pytanie czy Ana Lucía będzie z Santiago/Marcelo na końcu???
Ana Leticia popchnie Jennifer z budynku i Jen umrze? Pewnie dlatego, ze będzie zazdrosna o Mariano
I czemu Ana Laura zabije Valentina?
Tak, Ana Leticia popchnie Jennifer zeby ta nie wyszla za Mariano
Ana Laura zabije Valentina, poniewaz on porwie Ramira i bedzie mu wstrzykiwal cos zeby nie mogl chodzic. Ana Laura go odnajdzie i zastrzeli Valentina
To będzie tak w kawałkach się działo. To nie będzie tak, że z dnia na dzień się obudzi i "O, pamiętam wszystko". Sam do końca nigdy nie odzyska, ale jak będzie się przemieniał w Marcela, to będzie pamiętał wszystko doskonale. I chyba dopiero w ostatnich odcinkach przechodzi operacje i na zawsze staje sie Marcelem Garcia.
Ja zastanawiam się w którym odcinku będzie pierwszy raz Any Lucii i Santiaga/ Any Laury i Ramira/ Any Leticii i Inakiego. Co się właściwie stanie, że Ana Leticia zmieni nastawienie względem Inakiego? Jak Ana Lucia zareaguje, gdy dowie się, że jej ukochany jest mężem jej siostry, o której tyle śnił? Santiago rozwiedzie się z Aną Leticią? Ana Leticia będzie miała jakiś innych kochanków? Będzie spała z którymś z ukochanych jej sióstr? Co się stanie z tym chłystkiem zakochanym w Anie Lucii, Orlando czy jak mu tam? No i kim właściwie jest ten dziadek, Evaristo? I czemu Valentin udaje kalectwo?
Ana Lucia będzie próbować zerwać kontakt z Santiago, ale on przekona ją że ją kocha,a Leticia jest zła i spowodowała jego wypadek. Leticia będzie wykorzystywać Inakiego, bo ten ją kocha i jest zdolny do wszystkiego, poza tym to on odkryl,że Leticia zabiła Jenny. Z kolei Leticia odkryła,że Inaki zabił Daniela. Nagrali to nawet na taśmach i trzymali żeby nie wydać jeden drugiego. Inaki ją kocha do szaleństwa i temu nie daje za wygraną.
Orlando będzie pracował dla Evaristo i szantażował Leticię i Inakiego dla kasy, miłość do Any Lu pryśnie. W końcu zabije go Facundo, ojciec Marcelo.
Evaristo to taki mafioz, który nienawidzi rodziny trojaczek za to,że tata Ernestiny, ich babci, zgwałcił jego ukochaną Margaritę i z tego gwałtu przyszła na świat Soledad. Próbuje się zemścić na nich razem z Facundo i ojcem Ramiro. Na końcu będzie miał Alzhaimera i Facundo go zabije
No to sporo się wydarzy. Z tego Facundo też niezły gagatek :/ ciekawe czy poniesie karę. Dzięki za tyle informacji :)
W którym odcinku Ana Lucia się odnajdzie ? Kiedy będzie spotkanie Ana Lucia,Ana Laury i Ana Leticia ?
Właśnie kim jest ten Evaristo i dlaczego nie chce by Ana odzyskała rodzinę ? I ten drugi koleś który dziś ( 16-01-2017 ) mierzył do niego z pistoletu
Po imieniu "Alfredo" wnioskuje, że to maz Remedios. Ciekawia mnie bardzo te wszystkie powiązania między Evaristo, Soledad, Alfredem, Ana Leticia, Marcelem itd. A czy ta była "ukochana" Valentina to nie przypadkiem niedoszla żona Ramira? Skąd ona się właściwie wzięła i kto obmyslil te cała szopkę z ich ślubem?
Wydaje mi się że tak... na początku byłem tym serialem zachwycony a im dłużej oglądam tym mniej wiem i coraz mniej mi się ta telka podoba
A ja mam dokładnie na odwrót. Bardzo podoba mi się mnogość wątków i retrospekcji, które rzucają na daną sprawę zupełnie nowe światło. Na pewno lepiej jest pogimnastykować umysł niż przez godzinę oglądać zapłakanych bohaterów i niekończących się wyznań miłości, jak w innych telenowelach.
Evaristo to przybrany ojciec Soledad, było o tym w którymś z odcinków. Naturalne jest, że ją pokochał jak córkę i nie chce by straciła Anę Lucię. Nie oglądałam jeszcze wczorajszego odcinka, więc nie odpowiem na drugą część pytania.
WTF? Co to za przybrany ojciec, skoro Ana Lucia, która chowała się z Soledad przez 20 lat, dopiero teraz go pierwszy raz na oczy widzi? Co to za rodzina w ogóle?
Jaki interes ma ten caly Evaristo w tym zeby nie odnalazla sie Ana Lucia? Z tego co wywnioskowałam on miał cos wspolnego z wypadkiem Marcela. Dlaczego pomagał Anie Leticii w probie zabojstwa Marcela skoro ta byla winna smierci jego wnuczki?
A ten Valentin czemu chce sie mscic na rodzinie Any Laury skoro ta jego byla dziewczyna zostawila go dla Ramira? Duzo tajemnic w tym serialu, zagmatwany jest troche.
Jeśli chodzi o zemstę Valentina, to po filmikach obejrzanych na youtube i dzisiejszej reakcji Valentina na imię Mariana wnioskuję, że nie chodzi o Ginę, tylko o Mariana. Niestety, nie umiem zbyt wiele hiszpańskiego ale wnioskuję, że Valentin doznał urazu pracując u Mariana. W jednym z tych filmików widać zresztą we wspomnieniu bodajże Mariana, że Valentin celuje z broni w stronę Mariana.
Oglądałam ostatnio odcinki do przodu ale z napisami angielskimi i jest tam scena gdzie Gina odwiedza Valentina w pracy i poznaje tam jego szefa, czyli Mariano, podczas tego spotkania zaczynają się całować, wnioskuję,że pewnie po dłuższej znajomości, Mariano miał z nią romans tuż przed związkiem Giny z Ramiro, wszystko to sobie przypomina jak i również scenkę gdzie Ramiro z Giną przypadkowo wpadają na ulicy na Ane Laurę i Mariano, gdzie Gina widać,że udaje,że się nie znają a mina Mariano mówi wszystko, pewnie to też mogło się przyczynić do zemsty Valentina na Marianie.
To nie Leticia zabiła Ginę, tylko Valentin. Evaristo pomógł jej dla kasy, bo i tak chciał się pozbyć Marcelo. Nie chciał by ten powiedział Lucii prawdę i zniszczył życie Soledad, bo Soledad jest córka jego największej miłości.
Valentin udaje,że jeździ na wózku,żeby nie wydało się,że zabił Ginę. Chce sie zemścić na Mariano i Ramiro z powodu Giny, ale też po prostu jest chory psychicznie i ma jakieś głupie urojenia
Ta z siostr co nie ma nogi bedzie na koncu z tym prawnikiem? I jak zareagowal na to, ze ona nie ma nogi?
Tak. A co do drugiej częśći pytania, przecież on wie że nie ma nogi. Dla nikogo nie jest to tajemnicą.
Czyli Santiago bedzie przypominał sobie powolutku cała swoją przeszłość, na końcu stanie się Marcelo i bedzie z zaginioną siostra? Czy z ta paycholka w końcu? I z kim bedzie miała to dziecko na końcu?
Czytajac wszystkie komentarze dochodze do wniosku ze ogladacie seral tylko od czasu do czasu. Wszystko jest odpowiednio dozowane w odcinkach i mozna sie polapac. Ogladajcie serial ze zrozumieniem i nie bedziecie miec problemow.
W tym serialu bedzie duzo smierci, jeszcze wiecej zagmatwien i duzo nienawisci:) Obczajajcie temat poki czas, bo pozniej sie calkiem zgubicie:)
pozdrawiam
Błagam cię wytłumacz mi tylko dwie rzeczy kim jest do jasnej anielki Evaristo i Valentin... Valentin jest byłym narzeczonym tej dziewczyny z którą miał ożenić się Ramiro a która popełniła samobójstwo za podszpetami złej siostrzyczki czy chłopakiem który stracił władzę w nogach pracując u Mariano ?
To troche skomplikowane wlasnie, bo Gina (ta wnuczka Evaristo) była dziewczyną Valentina, ale była bardzo wymagająca i pragnęła życia w luksusie. w Miedzyczasie gdy była z V. miala romans z Mariano, bo ten jest przecież właścicielem tej firmy, w której pracował V. Ale pewnego dnia V. spadł z wysokości i od tamtej pory został kaleką (w pozniejszych odcinkach okaze sie ze odzyskal wladze w nogach) i Gina bez zadnej litosci go zostawila. Mariano jako wlasciciel chcial mu to jakos "wynagrodzic" wyplacajac ubezpieczenie, ale V chyba stwierdzil ze to zbyt malo a Gina podstepem oszukala wszystkich i "ukradla" te pieniadze. Nie wiem tylko jak poznala Ramira, alemysle ze to tez byl podstep Any Leticii bo byla zazdrosna o to ze Ramiro podoba sie Ana Laura i po prostu chciala go od niej odsunac... tego watku nie znam,bo tez nie ogladam tego serialu od poczatku. Ale wiem ze Gine zabil Valentin i on msci sie bezposrednio na Mariano za wypadek i byc moze romans z Gina oraz na Ramiro za to ze ten mial wziac z nia slub. (Nie wzial bo odkryl przekret Giny) Pozniej wlasnie Valentin mial pretekst zeby ja zabic, (kazdy mysli ze Gina popelnila samobojstwo). Evaristo to jej dziadek. Taki stary wyga:) Pracował z Marcelo i Jenny. Jest chyba przyszywanym ojcem Soledat. E. duzo mąci w tym serialu bo ma najwyrazniej w tym jakis interes, z kazdym wiaze go jakis interes, jakas nierozwiazana sprawa. Troche to niezrozumiale napisalam, ale staralam sie to opisac tak dokladnie jak tylko moglam.
oglądam film i jego urywki w necie bez tłumaczenia. trafiłam na kilka zastanawiających scen. może ktoś odpowiedziec na te pytania?
jaki dlug mail Alberto wobec Marcela?
kim jest czarna wdowa mieszkająca w pensjonacie, chyba ma na imie Neriva?
kim jest ojciec Marcela? znalazłam filmik, w którym strzela do Orlanda i Injakiego.
Jak upozorowano śmierć Marcela? kto był w grobie i jaki miał tatuaż?
czy Evaristo był naprawdę dziadkiem Giny?
widziałam fragment jak Evaristo przypominał sobie smierc matki Soledat. z rozmowy wynikało, ze zmusili ja by powiedziala, ze dziecko, ktorego sie spodziewa, to dziecko ukochanego Ernestiny, kto jest prawdziwym ojciec Soledat? nie zrozumiałam dokladnie ale wydaje mi się, że jej pan,czyli ojciec Ernestiny. Evaristo i za to mścił się na tej rodzinie?