kiedy pojawi się Claudia i jako kto? tzn jak pozna Mariana? dlaczego Valentin twierdzi, ze przez Ginę z matką się skłócił? jak wygląda ich wątek?
Nie umiem ci tak odpowiedziec na przyszlosc bo nie ogladalam serialu, jedynie co to kilka filmikow na yt. Jak pisalam wyzej Gina byla materialistka i to ona chciala aby Valentin sie wyrzekl "wszystkiego, co biedne" dla niej. Bylo w miare ok dopoki nie ulegl wypadkowi, ona pocieszala sie bogatym kochankiem, a pozniej Ramiro.
Klaudia już się pojawiła i już od dawna zna Mariana. PS To ona jako pierwsza zaprowadzi Mariana do Any Lu.
A Claudia to nie była ta kochanka Mariano, z którą zdradzał Jenny i którą Ana Leticia wykorzystała, by ich rozdzielić?
Matka Valentina od razu poznała się na Ginie i przestrzegała go przed nią, mówiąc, ze Gina to materialistka, która wbije mu nóż w plecy przy pierwszej, nadarzającej się okazji. Poza tym rodzina była bogata, ale kiedy ojciec Valentina zachorował, Nerina wszystkie pieniądze wydała na leczenie męża, a dzieci uznały, że to marnotrawstwo i wystąpiły do sądu i wywalczyły dom, który potem sprzedały. Wskutek tego, Nerina straciła dach nad głową i zamieszkałą w pensjonacie. Inicjatorką byłą Claudia, ale Valentin ją poparł i przypuszczam, że zrobił to pod namową Giny. Podejrzewam też, że to nie Nerina wydała wszystkie pieniądze, ale zdefraudował je ojciec Ramira, który zajmował się finansami ich rodziny.
Ja oglądam na dailymotion, ale tam jest jakaś inna numeracja i nie jestem pewna czy odcinki nie są poskracane (sama oglądam fragmentami).
Myślę, że są tam dowody zbrodni Eravistro i tam mogą być dokumenty Marcelo.Ervaristro chce się dowiedzieć kto pomógł Marcelo.
dlaczego Facundo będzie pomagał Valentinowi w uwięzieniu i zabiciu Ramira? co stanie się z Facundem na końcu?
A jak jest z podziałem majątku pomiędzy wnuczki? Czy każda dostanie swoją część czy jak?
A. Leticia ma nic nie dostać bo ma bogatego męża, większość ma dostać A. Laura, ponieważ straciła nogę w wypadku, a resztę A. Lucia jako rekompensatę, za to, że wychowywała się z dala od rodziny.
Tak się domyślałam że może chodzi o Soledad. Bo Leonor to łatwo było się domyślić. Szczególnie w ostatnich odcinkach.
dlaczego Facundo będzie pomagał Valentinowi w uwięzieniu i zabiciu Ramira? co stanie się z Facundem na końcu?
Chciałam zapytać o dwie sprawy. Na jedną już tu odpowiedzieliście (że Soledad jest siostrą Ernestiny).
Drugie pytanie: "Czy Rodrigo Casasola jest dziadkiem trojaczek?
W którym odcinku Ana Lucia dowie się o siostrach https://www.youtube.com/watch?v=G7zi7-puEoQ według opisu na scena pochodzi z odcinka nr 95 ale szukam i w tym odcinku tej sceny nie ma
Czy w telce będzie wyjaśniony wypadek spowiadany przez A. Leticię i wyjaśnione jak odnalazły się A. Laura i A. Leticia?
Czy ktoś wie coś o synku Any Leticii i Marcela? Jak to się stało że ona go urodziła i nikt o tym nie wie?