PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=765011}

Trzy razy Ana

Tres veces Ana
2016
7,6 617  ocen
7,6 10 1 617
Trzy razy Ana
powrót do forum serialu Trzy razy Ana

chcecie wiedzieć o telenoweli zadawajcie pytania

netka46

kiedy pojawi się Claudia i jako kto? tzn jak pozna Mariana? dlaczego Valentin twierdzi, ze przez Ginę z matką się skłócił? jak wygląda ich wątek?

ocenił(a) serial na 8
kotenka

Nie umiem ci tak odpowiedziec na przyszlosc bo nie ogladalam serialu, jedynie co to kilka filmikow na yt. Jak pisalam wyzej Gina byla materialistka i to ona chciala aby Valentin sie wyrzekl "wszystkiego, co biedne" dla niej. Bylo w miare ok dopoki nie ulegl wypadkowi, ona pocieszala sie bogatym kochankiem, a pozniej Ramiro.

kotenka

Klaudia już się pojawiła i już od dawna zna Mariana. PS To ona jako pierwsza zaprowadzi Mariana do Any Lu.

Regencyjna

ale we wspomnieniach tylko czy ogólnie? to ta dziewczyna z kawiarni? skąd go zna?

kotenka

A Claudia to nie była ta kochanka Mariano, z którą zdradzał Jenny i którą Ana Leticia wykorzystała, by ich rozdzielić?

kotenka

tak, z kawiarni

kotenka

Matka Valentina od razu poznała się na Ginie i przestrzegała go przed nią, mówiąc, ze Gina to materialistka, która wbije mu nóż w plecy przy pierwszej, nadarzającej się okazji. Poza tym rodzina była bogata, ale kiedy ojciec Valentina zachorował, Nerina wszystkie pieniądze wydała na leczenie męża, a dzieci uznały, że to marnotrawstwo i wystąpiły do sądu i wywalczyły dom, który potem sprzedały. Wskutek tego, Nerina straciła dach nad głową i zamieszkałą w pensjonacie. Inicjatorką byłą Claudia, ale Valentin ją poparł i przypuszczam, że zrobił to pod namową Giny. Podejrzewam też, że to nie Nerina wydała wszystkie pieniądze, ale zdefraudował je ojciec Ramira, który zajmował się finansami ich rodziny.

basia21x

Ktoś wie gdzie można oglądać odcinki po hiszpańsku?

ocenił(a) serial na 7
asia94_1994

Ja oglądam na dailymotion, ale tam jest jakaś inna numeracja i nie jestem pewna czy odcinki nie są poskracane (sama oglądam fragmentami).

basia21x

Kiedy Ana Leticia spotka się z Marcelem/Santiago?

MistyMoon

ooo jeszcze duuuużo odcinków do tego spotkania

Regencyjna

A kiedy Ana Laura zwiąże się oficjalnie z Ramirem?

basia21x

W którym odcinku siostry się zobaczą?

madziara69

W ostatnich odcinkach

ocenił(a) serial na 10
basia21x

czy valentin spotyka sie z ana laura dla zemsty czy jak?

ocenił(a) serial na 5
martadion

tak,dla zemsty

ankess

w którym odc Anna Lucia dowie się, że nie jest córką Soledad?

basia21x

W którym odcinku Santiago / Marcelo odzyska pamięć?

Daniela_Lujan_87

O co chodzi z tymi kluczami i sejfem ? Co tam jest ?

cinex2408

Myślę, że są tam dowody zbrodni Eravistro i tam mogą być dokumenty Marcelo.Ervaristro chce się dowiedzieć kto pomógł Marcelo.

ocenił(a) serial na 8
Roxi_w

Też tak sądzę.

Roxi_w

dlaczego Facundo będzie pomagał Valentinowi w uwięzieniu i zabiciu Ramira? co stanie się z Facundem na końcu?

ocenił(a) serial na 8
basia21x

A jak jest z podziałem majątku pomiędzy wnuczki? Czy każda dostanie swoją część czy jak?

Klaudi78

A. Leticia ma nic nie dostać bo ma bogatego męża, większość ma dostać A. Laura, ponieważ straciła nogę w wypadku, a resztę A. Lucia jako rekompensatę, za to, że wychowywała się z dala od rodziny.

ocenił(a) serial na 8
kotenka

A w którym odcinku było to powiedziane?

Klaudi78

nie wiem, który to był odcinek, ale na pewno mówiła o tym Jeny za nim ją zepchnęła z budynku.

kotenka

odc 30 :)

basia21x

Kim sa siostry Ernestiny ?

ulakowarska

Lenor i Soledad :)

Roxi_w

matka Soledat miała romans z ojcem Ernrstiny, czy ją wykorzystał?

ocenił(a) serial na 8
Roxi_w

Tak się domyślałam że może chodzi o Soledad. Bo Leonor to łatwo było się domyślić. Szczególnie w ostatnich odcinkach.

ocenił(a) serial na 8
Roxi_w

Czyli Soledad jest ciotką Lucii?

kotenka

Chyba raczej cioteczną babką, bo jest siostrą jej babci, a nie matki.

basia21x

dlaczego Facundo będzie pomagał Valentinowi w uwięzieniu i zabiciu Ramira? co stanie się z Facundem na końcu?

kotenka

Facundo chyba umrze zastrzelony przez policję.

kotenka

Wytłumaczy mi ktoś jaka jest różnica numeryczna między Polskimi a Meksykańskimi odcinkami ?

ocenił(a) serial na 8
basia21x

Jak skończy Soledad?

Klaudi78

w więzieniu, ale A Lucia jaj wybaczy, przynajmniej tak zrozumiałam z fragmentów na youtube

basia21x

Chciałam zapytać o dwie sprawy. Na jedną już tu odpowiedzieliście (że Soledad jest siostrą Ernestiny).
Drugie pytanie: "Czy Rodrigo Casasola jest dziadkiem trojaczek?

jomar

nie

basia21x

W którym odcinku Ana Lucia dowie się o siostrach https://www.youtube.com/watch?v=G7zi7-puEoQ według opisu na scena pochodzi z odcinka nr 95 ale szukam i w tym odcinku tej sceny nie ma

ocenił(a) serial na 8
basia21x

Czy w telce będzie wyjaśniony wypadek spowiadany przez A. Leticię i wyjaśnione jak odnalazły się A. Laura i A. Leticia?

basia21x

Czy ktoś wie coś o synku Any Leticii i Marcela? Jak to się stało że ona go urodziła i nikt o tym nie wie?

ocenił(a) serial na 8
Lonelyxxx

Ktoś już o tym napisał wcześniej... Ana Leticia, gdy dowiedziała się, że jest w ciąży wyjechała gdzieś z dala od rodziny i urodziła synka, później go zostawiła.