Ty

You
2018 - 2025
7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91530
6,2 16 krytyków
Ty
powrót do forum serialu Ty

(Będą spojlery)
Znacznie gorszy od pierwszego, zatracił trochę klimat - sporo niedorzeczności, głupawych akcji (nie, żeby takich w pierwszym nie było).

Akcja z LSD - mistrzostwo, powinni więcej tego typu dorobić :-)

Od początku się zastanawiałem dlaczego Will wziął się za przeciętną kucharkę a nie rewelacyjną zarządczynię budynku (nie tylko pod kątem wyglądu), ale najwidoczniej taka była koncepcja scenarzystów.

ocenił(a) serial na 9
evileqq

obejrzałem dopiero pierwszy odcinek ,zaczynam drugi ale ta Love w porównaniu do Beck to 4 poziomy niżej

ocenił(a) serial na 4
serbinek26

Końcowe 1-2 odcinki dobre, a momentami nawet bardzo dobre ale cały sezon kiepski.
Warto obejrzeć do końca dla tych ostatnich odcinków i akcji.

ocenił(a) serial na 7
serbinek26

A ja myślę, że osobowość ma ciekawszą niż Beck. Urodowo obie według mnie są blisko, ale jednak Beck była bardzo irytująca.

ocenił(a) serial na 8
evileqq

Zgadzam się. Drugi sezon o wiele gorszy i tak jak już ktoś wspominał,zatracił swój klimat. Miałam cichą nadzieję że jednak Beck przeżyła albo któraś z jego wcześniejszych ofiar i wszystko wyjdzie na jaw. Również myślałam,że rozwiną jakoś wątek koleżanek Beck, które dalej nic nie podejrzewają. No i ten Joe jako ojciec? Błagam... Jedynie ostatnia scena tego sezonu brzmi zachęcająco.

ocenił(a) serial na 7
Madzia1989_filmaniak

a bo to nie ma ojcow psychopatow? niestety sa i zyja wsrod nas

ocenił(a) serial na 8
Lunasol

Ależ owszem, ależ tak. Jednak Joe pasuje bardziej na takiego, co by kogoś zgwałcił żeby mieć dziecko niż po prostu.

ocenił(a) serial na 7
Madzia1989_filmaniak

Moim zdaniem wlasnie nie. To jest typ ktory nie dziala brawurowo ale chlodno kalkuje, gwalt nie pasuje do tego

ocenił(a) serial na 7
Lunasol

Dokładnie. Tym bardziej, że w jego świecie wygląda to tak, że on robi wszystko z miłości i nie chce nikogo krzywdzić. Gwałt dla takich ludzi nie wchodzi w grę, bo to jasne, że to krzywdzi. Nie mówię, że morderstwa przyjaciół nie są krzywdzące, aczkolwiek Joe mordując ich uważa, że to dla dobra Beck, bo oni sami są dla niej krzywdzący. W gwałcie jednak nie ma nic, co można by uznać, że zostało zrobione dla dobra ofiary.

ocenił(a) serial na 7
evileqq

a moim zdaniem drugi sezon lepszy od pierwszego

ocenił(a) serial na 7
evileqq

Moim zdaniem jest równy, po prostu inny. Niby ciąg dalszy losów Joego, ale tak naprawdę to wygląda jak inna historia. W pierwszym sezonie on był drapieżnikiem, który polował na Beck. Niby z miłości, ale jednak. W drugim mamy już ofiarę kiepskiego dzieciństwa, ściganą przeszłością; mężczyznę, który popełniał błędy, ale stara się je naprawić, a przede wszystkim - zmienić się na lepsze, bo odróżnia zło od dobra. To prawie, jakbyśmy widzieli dwie różne postacie. Dlatego ciężko mi porównać te dwa sezony. Pierwszy był dobry jak na serial o zimnym psychopacie i jego życiu. Drugi był dobry, jak na dramat o nieszczęśliwym człowieku. Oba mają swoje mocne i słabe strony.

ocenił(a) serial na 8
evileqq

Wszystkie jego wybranki miały w swojej urodzie coś z matki Joego, wydaje mi się, że stąd jego wybór