Pierwszy sezon wciągnął mnie niesamowicie. Rewelacyjny klimat. Świetnie nakręcony, wciągal od pierwszego odcinka. Drugi sezon odpalilam z poczuciem ze poprzeczka jest wysoko. Niestety serial przy czwartym odcinku musiałam wyłączyć... Z przykrością stwierdzam że nie da się tego oglądac. Nudne jak flaki z olejem, wątki które wymyslone są na sile. Brakuje totalnie konsekwencji i pomysłu jak pociągnąć serial dalej. Ogromny zawód.
Do 4 odcinka miałem podobne odczucia, ale całe szczęście potem zaczyna robić się ciekawiej. :)
Problem w tym ze 2 sezon nie hipnotyzuje od pierwszej minuty tak jak robił to w pierwszym. Nie wiem czy będę na tyle wytrwała żeby wrócić do niego bo juz jestem zmęczona bohaterami i ich wymyslonymi na sile problemami.
Ani trochę się nie dziwię. 1 sezon podobał mi się bardziej, mimo, że od początku było sporo niedociągnięć. Mimo wszystko, sądzę, że skoro przebrnęłaś przez tyle odcinków, warto dokończyć ten serial. :)
Posluchalam Twojej rady i niestety dokończyłam ten sezon. Uważam że moja pierwsza opinia była bardzo trafna a im dalej tym moim zdaniem było tylko gorzej. Brak jakiejkolwiek konsekwencji juz o logice postępowania głównych bohaterów nie wspomnę. Wątki powrzucane bez żadnego połączenia z innymi. Pierwszy sezon 10/10 drugi to niestety 1. Nie było tutaj niczego co mogłabym docenić. Niestety tak to już bywa że kolejny sezon, pociagniety bez pomysłu i realizacji psuje postrzeganie tego pierwszego.