PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=801283}

Ty

You
2018 - 2025
7,0 88 tys. ocen
7,0 10 1 87957
6,3 21 krytyków
Ty
powrót do forum serialu Ty

Czy tylko ja po zakończeniu pierwszej części miałam nadzieję na to, że zmierzą się ze sobą dwie równie ciekawe osobowości? Moim zdaniem w drugiej części Candace rozczarowuje - przez większość sezonu mierzy się z łatką "wariatki", zamiast napędzać fabułę. Finalnie jest osobą, która dokonuje pewnych zniszczeń (ujawnienie tożsamości Joego, zamknięcie go w klatce). Ale umówmy się - można było spodziewać się po jej postaci czegoś więcej.

ocenił(a) serial na 7
jessica_jones

była tak niesamowicie irytująca, że szczerze mówiąc tylko czekałam na to, aż ktoś ją wreszcie zabije XD

użytkownik usunięty
przywi

Dobre.

przywi

@ przywi I to jest właśnie ten zmarnowany potencjał, o którym mówię ;) Skoro w pierwszym sezonie serial i tak już daleko odleciał od jakiegokolwiek realizmu, to spodziewałam się raczej kogoś, kto zna wszystkie słabości Joego i wie, co zrobić, żeby zrealizować makiaweliczny plan wsadzenia go do więzienia za wszystko, co zrobił. Zamiast tego dostaliśmy plan pt. "ja tu postoję i poczekam, w końcu na pewno coś ci pójdzie nie tak" ;)

ocenił(a) serial na 7
jessica_jones

Ja bardzo lubiłam Candace, jej postac mnie intrygowała i nie powinna była tak tragicznie zginąć, według mnie było by super, gdyby zlikwidowała tą niewydażona Love