PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

zamieszczam 11 juz post dla Elzy i Bogusi :D pozdrawiam :D...

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ale na przystojniaka popatrzeć miło. A Mesut bogaty to też wiele dziewcząt z boku. Ale niech im będzie super razem, ja się n ie czepiam, a Aminkę lubię i Już . A Ferhacika z SBA obecnie najbardziej, także z jego mroczną przeszłością i trudną teraźniejszością.

https://vk.com/video38151367_456239062

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Na swój sposób to i mesut jest przystojny i ładny uśmiech ma i udziela się charytatywnie co też mi się podoba :)odwiedzają dzieci z hematologii i innycb oddzialow dziecięcych.
Amine jest śliczna :)..Na przystojniakow zawsze miło popatrzec...byle by nie byli lalusiami

ocenił(a) serial na 9
maja9128

DZIEWCZYNY ZYCZE WAM ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA SMACZNEGO KARPIA DUZO PREZENTOW POD CHODZINKA I PRZEDE WSZYSTKIM SPOKOJU W SWIETA ;)

maja9128

Dziękuję Maju,już wprawdzie po Świętach tez zyczę przede wszystkim zdrowia i pomyslności w Nowym Roku 2018.
Fajnie bylo pooddychać świateczną atmosferą,ale wszystko co dobre szybko się kończy.

Bogusia2311

Elza ,obejrzałam na russ.sub SBA 11 odcinek ,nie mogę znależć polskich odcinków jest ostatni chyba 8 ,czy zle szukam?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

U mnie wigilia to był koszmar..Mama na Sorze wyladowala chora ja wypuscili do domu ledwo chodzi mdlejewymiotuje i lekarz ze względu na to że ma dobre wyniki badań nie chciał zatrzymać w szpitalu a mama ledwo na nogach stoi a jak idzie do wc to albo z nami pod rękę albo po scianach i meblach. I lekarze nawet nie drążyli co dolega mamie

maja9128

Maju ,jak czytam co piszesz to wyobrażam sobie mamę Twoją
ja coś takiego miałam i zeby bylo ciekawiej to tez w wigilię kilka lat wcześniej ale nie w Polsce nie mogłam głowy podnieść,pamietam,że wypiłam dość mocną kawę małymi łyczkami i potem czułam się zupełnie dobrze.Organizm czegoś tam nie zaakceptował.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

A w sr lekarz do mamy "musi mieć pani wiarę w uzdrowienie bo ja w pani oczach tego nie widzę ".nie dość że nie ustalił co.mamie dolega to.jeszcze takie teksty..I od jego wizyty mamie się polepszylo..I śmiejemy się z mamą że jego wiara mamie pomogla

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Widzialyscie jak ładnie nasza Amine wyglada z mesutem :D i to zdjęcie z podpisem "I Love you "

ocenił(a) serial na 9
maja9128

MAJU Szczęśliwego Nowego roku. Dużo zdrowia i radości z każdego dnia

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Jest 9 przetłumaczonych. Na grupie szukaj. A dla Ciebie w podarunku noworocznym piosenka i klip
Jesteś wszystkim

Zapamiętałem każdą radość którą miałem.
Spojrzałem wokół wszyscy to ty
Jesteś w każdej sylabie napisanego przeze mnie wiersza,
I widzę cię w każdym filmie, a to mnie zasmuca.

Pamiętasz niektórych ludzi przez całe życie,
A niektórzy głęboko cię ranią.
Ale każda chmura ma srebrną podszewkę,
A moja srebrna podszewka to ty.

Czy jestem teraz w stanie z tobą zerwać?
Czy mogę iść swoją drogą i przejść do historii?
Jestem głęboko winny,
Winny miłości.
Zrozumiałem, że jesteś dla mnie wszystkim.

https://youtu.be/zn4uc1AuE6Y

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Również wam życzę szczęśliwego Nowego Roku:-) żeby ten rok był dużo lepszy niż 2017

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Zyby Twoje i Kacperka zdrowie sie polepszyło, bo to najważniejsze jest
Miłego pierwszego dnia 2018 roku

ocenił(a) serial na 9
Elza49

dziekuje bardzo

maja9128

Jeszcze raz Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2018
wszystkim.

Elza dzięki za klip -piękna opowieśc o miłości

Bogusia2311

Dzisiaj będzie nastepny nowy odcinek

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

oby ten rok byl lepszy od poprzedniego :D

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Następny odcinek 8 stycznia. W oczekiwaniu na fragman dla Ciebie i Mai piosenka, która mnie urzekła
https://youtu.be/6SJOnEn2A0o

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Super fajna piosenka

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Serial też super fajny. Świetne aktorstwo także w rolach drugoplanowych, świetna fabuła, niestandardowa historia. Polecam z całego serca. Tu masz trochę przeglądu scenki z poprzednich i zwiastunów 12 odc.
https://youtu.be/J9c2-rbFE00

Elza49

Elza widziałaś już ostatni odcinek SBA z rus sub,nie wiem jak oglądałam,ale już sama nie wiemczy Ferhat przeczytał smsa czy nie,według mnie przeczytał ,czy komórka mu się rozładowała?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Przeczytał kawałek n i komórka mu się rozładowała. Potem Yeter mu wykasowała tego smsa. Pytał Asli, co dalej w nim byo ale Asli powiedziała, że to nieważne.
Ja myślę, że on bedzie chciał go odtworzyć, sae tera ma biedaczek nowe kłopoty

Elza49

Elza ,myslałam,że jednak przeczytał do końca ,choc jego zachowanie nie potwierdzalo tego.
Zastanawiałam się,czy ten Namik/ ciągle mam kłopot z imionami -prawdziwy ojciec Ferhata kogokolwiek zabił sam,zawsze wykorzystywał innych bardzo niebezpieczny czlowiek,taki jak Taksim z tego serialu ,który aktualnie leci w Tvp "Meandry uczuć"

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Zabił Adema na początku, Asli to widziała. Może też innych, nam nie pokazują. On jak szef mafiozo ma swoich "robotników" , a tu wykorzystuje własnego syna. Jest tym bardziej podły, bo nie pozwala synowi na szczęście i miłość i chce zabić jego ukochaną. A widziałaś ostatni zwiastun 13 odc.?
straszny jest

Elza49

Az boję się oglądac ostatni zwiastun.
Wiesz Elza nie pamietam tej sytuacji jak Namik zabił Adema ,tak mniej więcej pamietasz w którym to odcinku?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

W 1 odcinku, jak Asli była więziona w stajni, po tym jak się Adem ocknął i chciał rozmawiać z Namikiem. Ponieważ napluł mu w twarz Namik go bez namysłu zabił. A to zobaczyła Asli. Dlatego Namik kazał Ferhatowi ją zabić. I dlatego Ferhat zamiast ją zabić zaproponował jej małżeństwo żeby ją od Namika obronić
https://youtu.be/_9IuAIknP8Y

Elza49

Przypomniałam sobie pózniej Namika na tej farmie,dzieki za klip. Co to za czlowiek ,mówił Ferhatowi ,że wszystko jest kłamstwem oprócz rodziny a jak traktuje jego ,jak go wykorzystuje. Właściwie to Namik powiedział Ferhatowi,ze jest jego ojcem
kiedy zabierał wszystkich do siebie ,a Ferhat nie chciał jechac po smierci ojca,tylko wtedy te słowa prawdy miały inne znaczenie

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Na dobranoc
https://youtu.be/vYpseu7dF6k

Elza49

Na dobranoc nie widziałam na dzien dobry owszem ,piękny
klip,piękna para ,fajny ten aktor,scena jak rozbiera Asli fajna nie tak jak w ASLA.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

No tak. Faktycznie scena zagrana z niezwykłą delikatnością i wyczuciem. Ale też wyraźnie z miłością. Jest chemia między aktorami. I nieważne, że on sie ożenił w maju 2017. Ma zagrać, to zagrał. To przecież taka praca. Tolek do dziś jużniczego nie gra co ma związek z bliskością. Jest obok, a nie ma go z partnerką

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To masz jeszcze piękną scenkę i piękną muzykę
https://youtu.be/cwLnrBOe5eo

Elza49

Piękna muzyka i zdjęcia,jest faktycznie chemia między tą parą
,nie wiedziałam ,że się ożenił niedawno ,cóż jest odpowiedzialny
i ma szacunek do widzów.A naszego Tolka raczej nie widać ,przeglądam instagramy i nic ,jedna fotka mi się podoba z Mertem "/zapomniałam jak on się nazywa/który odwiedził Tolka na planie w Sylwestra .Dzisiaj też przejrzałam odcinek Czarnej perły ostatni jakis nudny ten serial/byc może ,ze przeglądam a nie oglądam.Tolek wziął ślub z litości z chorą Irmak ,to przypomina mi slub Nur z Keremem i reakcję Yigita,ale oglądałam to wtedy z ciekawością.Zastanawiam się czy jemu sie nie chce grać,czy scenariusz jest do niczego czy też coś innego mu uwiera

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nie chcę heutować, ale ja nie lubię już oglądać Tolka. Czarnej perły nie oglądam. Mnie już nie bawiuą te jego miny takie same i partnerka też mi nie leży. A zona Ibrahima jest architektem, ślub zwięli w maju, ona się pijawia wrzuca z nią zdjęcia i to są normalne fotki, nie takie wymuszone jak Tolkowe z Almedą.
masz tu fotkę z grudnia tego roku

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=378288665964854&set=p.378288665964854&ty pe=3&ifg=1

Elza49

Elza nie wyswietla mi się ten link,jesli to z facebooka to mi się powinien wyświetlić ,chyba ,że to z grupy zamkniętej,a zobaczyłabym jego zonę

Bogusia2311

Zobaczyłam na jego instagramie ,jest zdjęcie z zoną przy samochodzie ,fajna dziewczyna

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

No tak, to na naszych zamkiętych grupach. Ale zdjęcie super. Może teraz się uda, bo ze swojej Ci posyłam
https://photos.google.com/photo/AF1QipNVyBh3Fsm9RMeGZLQZyyR5472ImKMaV6Brf7lK

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Na TureckieAskDiziFandompl jest już 12 odcinek SBA.

Elza49

Dzisiaj nowy odcinek SBA,widziałam gdzieś zdjęcie jak Ebru strzela do Asli
Z innej beczki widziałam na inst.Safak Pekdemir zdjęcia raczej slubne i mają obrączki.Stylizacja Safak mi się podoba

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Cześć, Bogusiu, widziałaś 13 odc. SBA? Ale odcineczek całkowicie gangsterski, dużo sie zadziało złego. Ciekawe czy już 12 obejrzałas po polsku.
A Safak nie widziałam. Czyżby ślub prawdziwy? Może, nie śledzę teraz tych naszych dawnych aktorów. Teraz z dziewczynami tłumaczę do napisów SBA i trochę mi to schoidzi.

Elza49

Elza czy dobrze zrozumiałam,tłumaczysz z tureckiego?

Nie widziałam jeszcze 12 pl.ale 13 z rus sub,wolę sub. niz z głosem,jakoś ten głos chyba nakłada się i przeszkadza mi to .
Zastanawiałam się ,ta dziewczyna -szef nastepnej grupy maf.
to może okazać się siostrą Asli i zakocha się w Ferhacie ?NO I NIE ZABIJE JEGO?
Safak chyba wyszła za mąż w realu,umiesciła te zdjęcia na swoim instagramie,podobają mi jako para

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Tłumaczę z ros napisów. I 2 odc juz był na grupie, teraz mamy na tapecie 13. Nie wiem co z tą dziewczyną, ale nowy fragment 14 odc mówi o ich wielkiej miłości "na odległość" bo Ferjhat powiedział, żeby trzymała sie daleko od jego mroczności. Nie ma nic więcej tylko ask.

Elza49

Ferhat bardzo ją kocha i dlatego tak mówi ,żeby ją chronić.

Elza ja nie mogę znalezc tego odcinka ,sa tylko chyba 3 fragmenty z tej serii 12 po polsku,poda mi dokładny link ,jak wchodze na tureckieAskDizi...........to pisze ,ze kanał jest pusty

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Tureckie Ask Dizi Fandom PL powinno Ci sie otworzyć, albo
https://www.youtube.com/.../UC8s0vWj3eUH33iYY1nKyAKA

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Musisz wpisach, bo na linku sie nie otwiera. To grupa zamknięta. musisz sie dodać

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Napisz mi koniecznie czy weszłaś

ocenił(a) serial na 9
Elza49

https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/c44.0.128.128/p168x128/20664463_14 54778681257257_5116589477696972141_n.jpg?oh=2e5b41830157cdef01446c49ac17f636&oe= 5AF7A0BD

Elza49

Elza musiałam coś zrobic ,dopiero teraz spróbowałam ,ale te strony sa niedostepne ,muszę się dopisać ,ale póki co to może na you tube otwartym to wrzucą,czy Ty możęsz wrzucić.
Niedawno wszystkie odcinki SBA z tłumaczeniem pl były na you tube

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nie . Są tylko na cda. Nie daje się skopiować. Zapisz sie do grupy, to trwa chwilę. Przez to że mamy odcinki szybko, do nas strasznie dużo osób doszło. A jeśli jesteś na czarno-białej miłości lub Czas na tureckie, to może ok. piątku będzie tam tez odc 12

Elza49

Elza kto strzelał do Ferhata? Tylu chetnych gotowych było to zrobić,myslę,że albo matka Ferhata albo ojciec tej adwokatki

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

A ja mnie sądzę, zbyt to oczywiste, chociaż też w 1 odruchu ich obstawiałam. Myślę, że to inny wróg i się dowiemy. Są już dwa zwiastuny 15 odcinka Widziałaś? to dopiero szok. Ferhat dowiedział się o dziecku Gulsun i o ukrywaniu prawdy przez Asli