PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

zamieszczam 11 juz post dla Elzy i Bogusi :D pozdrawiam :D...

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Moze pomyślała ze Aslu byla dobra jak jej matka. To w koncu byly siostry. A może to efekt schizofrenicznych zachowań? Nie wiem. ,
Ja sie nue boje ze Asli straci dziecko. Ja tylki sie boje dramatycznego zakończenia. Bo Ferhat juz tego nie udźwignie . W tym serialu mi bardzo zal Ferhata.

Elza49

Dzisiaj sie okaze jakie zakonczenie wymyslili scenarzyści.
Myslę ,że kazdy powinien poniesc karę za swoje niecne czyny,a Ferhat nie moze stracic Asli ani dziecka.Czytałam na stronach ros.tłumaczenie jakiegoś art tureckiego dziennikarza,że kult
sławnych aktorow to juz przeszłość i nie udzwigną serialu bez dobrej fabuły.Dramatyczne zakonczenie powinno byc dla Namyka,ciekawe co będzie z Yeter

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Az sie boję oglądać!

Elza49

Koniec historii naszych AsFerów,tak mniej więcej to sobie wyobrazałam,ale śmierc Namyka ..?nie wiem co myslec.
Czytałam wypowiedzi pierwszych scenarzystek,podobno miało byc 39 odcinkow i drama Ferhat miał zostawić Asli i pozostac po ciemnej stronie.Te scenarzystki tez mówią o tatuażu Ferhata-dorabial po 1 kropce ,kiedy cierpiał/myslałam,że kazda kropka to zabity czlowiek/
Ferhat to nieszczęsliwy czlowiek -jednak zaznał milości ojcowskiej/ojczym kochał go jak własnego syna/i

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

a mnie będzie brakowało SBA. To był naprawdę dobry serial mimo, ż zboczył z drogi przez te zmiany scenarzystów. Jenkak dialogi do końca trzymają sie nieźle. A gra aktorska , zwłaszcza Ibo , wymiata.

Elza49

Już oglądałam 2 filmy z Ibo ,możęsz mi coś podać jeszcze z Ibo,podobał mi się film z niewidomą dziewczyną.

A propos Aminki ,chyba jednak kręcą coś,teraz są w Dalyan -na południu Turcji nad Morzem Śródziemnym.Jakis aktor z ekipy wstawił zdjęcie swoje z innym mlodym aktorem z podpisem "Narodziny gwiazdy".Czy ten młody aktor czy Aminka będzie tą gwiazdą?-wszystko się dzieje w scenerii bajkowej.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nie wiem. Brak mu wiedzy.
A polecam Kordugun
https://youtu.be/XUCaNG8SUIs

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Merhemeta
https://youtu.be/oWhwkLvvECE

Elza49

Dzieki Elza,juz zaczynam chodzić,więc laptop odpocznie.Oczy odpoczną a potem zobaczę coś z Ibo.

Bogusia2311

A w ogóle to pooglądam od poczatku SBA z napisami pl jak będa wszystkie .Jak sie czyta napisy to nie zawsze mozna podziwiac grę naszych AsFerów.

Mogliby nakrecic jakąs komedię sensowną ,Maja miała rację
pisała,że ostatnio same dramy kręcą w Turcji.Film o przemocy kobiet podobno jest na 1 miejscu w rankingu i jeszcze nałozyli karę na stację tv,nic z tego nie rozumiem

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Hej wam dziewczyny. Jest tu ktoś ??wczoraj znalazłam fajny serial turecki "pogotowie miłosne."fajny Serial śmieszny polecam obejrzałam 5odcinkow z 56 i naprawdę można się posmiac

maja9128

A ja znalazłam film z Safak Pekdemir Incir Receli" z 2014 roku z pl napisami zupelnie przypadkiem ,ale pewnie już wiedziałyście -podoba mi się jej gra .Miłych wakacji

Elza49

Elza piszę tutaj chociaz pewnie nie zaglądasz,a jesli to chciałam zapytac czy coś ciekawego teraz tlumaczysz,-ja oglądam bajkę"
turecką Sułtan mojego serca-najlepszy nimer ,że ogladałam po rosyjsku-nie wiedziałam,że sa przetlumaczone 4 odcinki na polski-na lato moze być

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Teraz jest przerwa. Tłumaczyłam tylko mini serial Keskin bicak -"Ostry nóż i jest na naszej grupie 6 odcinków. Poza tym dopiero od nowego sezonu będziemy tłumaczyć nowy serial z Ibo Su ve ates- "Woda i ogień".
Ja teraz próbuję obejrzeć Poyraza ale mi jakoś nie idzie. Męczę te odcinki, a w sumie nie wiem, czy obejrzę do końca.

Elza49

Elza zakochałaś sie w Ibo ,nie dziwię się . Dla mnie Ibo gra w takich serialach gdzie dużo jest historii mafijnych,w zasadzie w kazdym sa watki mafijne ,ale nie wiem jak to wyrazić ,zeby te watki były bardziej marginalne,podobal mi się najbardziej film z ta niewidomą bohaterką.Za tydzien wyjezdzam i nie wiem jak będzie z zasięgiem i teraz to już zadne inne filmy nie istnieją .Jedynie jeszcze stare filmy ,ktore dziewczyny polecają na facebooku.Dziewczyny mają podobny gust ,więc cieszę się z ich postów.
Miłych wakacji i czekam na nowy sezon z Ibo

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nawzajem. Miłych wakacji/ Odpoczywaj od netu. ja tak robię. A na dobranoc klip z SBA

https://youtu.be/DpjewRWUXwA

Elza49

Dziewczęta koniec wakacji .Ciekawe co nam zaoferuje kino tureckie w nowym sezonie?Podobno u nich kryzys również w ich fabryce snów.Czytałam,też,ze raintingi nie będa miały wpływu na życie serialu,nie bardzo w to wierzę

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Witaj. Ostatnio głośno o nowych produkcjach. Od 6 wrzesnia nowy serial o wampirach z Elcin i Keremwn . Birce juz kreci . Ibo z Keremem remak Tango&Cash. Kivanc jakus triller. Bwdzue sie działo

Elza49

Wampirow nie lubię i trillerów też nie bardzo ,ale z Kivancem......
Ciekawy może być duet Ibo i kerem ,jednego i drugiego lubię chociaz nie widziałam tego ameryk. filmu .Ale i tak nie dam rady ogladac wszystkich,w tv leci kara sevda ,ale o takiej porze ,że ogladam w internecie.Zastanawiam się czy Burak nie jest trochę przereklamowany?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dla mnie tez, niestety. On byl super jako BaliBey ale be z turbinu charyzma siada. Nie bylo tez szaly w kokejnycg seruakach i mówią, ze popadł w depresje.

Elza49

.Pewnie był producentem jakiegos serialu lub filmu i stracił kasę.
Pojawił się zwiastun nowego serialu Tolgahana,podobno na podstawie ksiązki Stedman 'Swiatło miedzy oceanami".Widziałam tez film na podstawie tej książki,bardzo mi się podobał i ksiązka też.Ciekawe jak zrobia serial.Wtym zwiastunie mimika Tolgahana jak zawsze,może serial uratuje Esra .Kanal D będzie nadawał ten serial i na tym samym kanale będzie Ibo i Kerem.Okazuje się ,że kanał stawia na wartościowe produkcje,chociaż scenariusz do serialu Tolka pisze ta sama co ASLA to nie wiadomo jak to bedzie

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Kanal d to kanal państwowy i pi sba nie wydaje soe wiarygodny. Jesli w trakcie serialu 3 razy zmuenua scenarzystów i reżyserów, to nie wróżę tym produkcjom nic pewnego

Elza49

Elza Ty jests wkilku grupach facebookowych,moglabys podac link do grupy ktora bedzie tlumaczyc ten nowy serial Tolgahana?
Jestem ciekawa w jaki sposób zaodoptowali scenariusz do książki,po zwiastunie widzę,że rozbudowali postać Hannah /prawdziwej matki dziewczynki/w filmie jest odwrotnie.

Elza49

Elza juz znalazłam grupę-Czas na Tureckie"będa tłumaczyć ten serial

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Jestem w Zakopanem bez komputera. Mam detox od netu i tureckich serialu. Pozdrawiam

Elza49

No to przyjemnego pobytu,detox jak najbardziej pożądany,ja mialam prawie miesiąc ,ale teraz znów ogladam i już oczy mówią dość