Ja osobiście nie zrozumiałam Hanny ..dlaczego tak po prostu poleciała do Włoch ? dlaczego
nie uciekła z auta czy coś w tym rodzaju ? i dlaczego podczas pobytu związała się z Borisem ?
Teraz wróciła i tak po prostu zaczęła pytac o Lorenza..
Jak dla mnie plusy:
-Synek Luciany wyrósł na fajnego ,słodkiego chłopca i widac,że jest biedny ale szczęśliwy
-Gala i Hanna wyglądają teraz bardzo ładnie,lepiej niż wtedy ..przynajmniej na mój gust :)
uważam,że Hanna lepiej prezentuje się w tych włosach i ma lepszy,bardziej kobiecy styl :)
-Dobrze,że biznes Lorenza się rozkręcił
-poprawa stanu Patricia ..(ale liczyłam na to,że będzie chodził)
-Brigida jakby zrobiła się nieco milsza..
to chyba tyle...
Minusy:
-Zachowanie Hanny przed wyjazdem ,nie zrozumiały związek z Borisem ,planowanie ślubu.
- Brak informacji o dziecku Luciany i Rodriga..co za nieudolna policja i detektywi..
-wygląd Roseleny ,Rodriga I Oscara.. okropnie wyglądają..Oscar jakby był starszy od Cony
- Jakoś drażni mnie córka Rodriga i Gali.. takie brzydkie dziecko ,ma coś takiego w twarzy
drażniącego..
-Nadal trwające małżeństwo Gali i Rodriga ..
Jeśli chodzi o te ostatnie to uważam,że Gala zmarnowała sobie życie przez swoją
matkę..słuchała jej przez co dalej walczyła o Rodriga ,zaszla z nim w ciąże ..ten cały
ślub..Myśle,że gdyby nie to wszystko to Gala nie posunęla by się do tego co zrobiła z dzieckiem
Luciany.. po prostu ładna i młoda ułożyłaby sobie życie z kimś innym ,rozwijała karierę..u boku
Rodrigo tak naprawdę spełnia kaprys swojej matki bo sama raczej nic już do niego nie czuje i
nie jest z nim szczęśliwa.. on też z resztą..
Mi się bardzo podobał dzisiejszy odcinek, akcja wyraźnie przyśpieszyła, a dzieciaki są super.
Podoba mi się też stosunek Rodriga do Luciany i odwrotnie, bo mimo dzielącej ich "bariery" (czyt. Gala) potrafią się normalnie porozumiewać i widać że oboje się kochają.
Zgadzam się!!! Nie rozumiem Jany w ogóle. Kocha Lorenza, a znając tego psychola Borisa pakuje się w związek - PORAŻKA!!!
Tak, właśnie ja też nie rozumiem Jany!!!!!! Po co ona się z nim wiązała..?! Przecież widać, że go nie kocha....
Ja już na niego bym nie spojrzała po takich akcjach jakie wyczyniał. Leciał do Roseleny, by jej wszystko wypaplać, traktował Janę jak rzecz!
Rodrigo w tych okularach wygląda wkurzająco. Oscar bardzo staro - zgadzam się. Alexia też mnie wkurza. I nie rozumiem tego, że Rodrigo nie rozwiódł się z Galą.
Tak, Rodrigo okropnie wygląda w okularach.... Ja też nie rozumiem tego, że Rodrigo jest wciąż z Galą....;/ I wg mnie Mateo jest bardziej uroczy od Alexii:)
To na pewno :) Chociaż Alexia tez jest jednak fajną dziewczynka :) troszkę ,,przemądrzała" i bardzo wygadana :) jej rozmowa z Rodriigem przed spaniem była dobra he
Mateo jest słodki i mimo, że żyje w biedzie to jest kochany...
Natomiast Alexia mimo, że ma matkę, to ta wg mnie wcale jej nie kocha...
Pamiętam, że jak pierwszy raz ją zobaczyłam to jakoś specjalnie nie przypadła mi do gustu, ale z czasem ją polubiłam... Dziecko jak dziecko. Jest miłe :)
Poza tym dobrze się zachowuje względem Luciany :)
A jak ją mała złapała za rękę to Gala otrzepywała się jakby dotknęła psiej kupy. Gala powinna pożyczyc sobie żelik antybakteryjny od Roseleny ;D
Mnie dziwi dlaczego tkwi w tym związku. Pewnie tylko dla dobra dziecka, Luciana z resztą i tak nie ma głowy do amorów póki nie znajdzie syna.
Mnie też to zastanawia... Poza tym sama nawet nie wiem, czy dla dobra dziecka, bo sytuacja w domu wcale nie jest miła... Gala i Rodrigo wcale się nie dogadują, nawet śniadania nie jedzą razem.... A Gala nawet się nie stara być miła dla córki...
Tak, Lu na pewno nie mam czasu ani chęci na związek z Rodrigiem....
A Gala jest wredna względem Luciany.. Za to, co powiedziała do Lu, w firmie, to ja bym się na miejscu Luciany odgryzła...!
Rodrigo powinien odejść od Gali. Alexia i tak widzi, że rodzice się nie kochają.
Ja bym za takie teksty strzeliła jej w japę ;) Chociaż to metody Gali, lepiej się nie zniżać do jej poziomu.
Tak, Rodrigo już dawno powinien zostawić Galę.
Ja na miejscu Luciany powiedziałbym Gali, tak, aby jej w pięty poszło!
Po takiej żmiji wszystko spłynie, a Luciana jest bardzo przybita takimi tekstami. Dobrze, że nie pokazała tego Gali.
Przy Gali udaje twardą ale w rzeczywistości przejmuje się nia ;/ ;P
W sumie lepiej jak mała Alexia nie ma kontaktu z matką i sa w takich kiepskich stosunkach niż miałaby się do matki upodabniac. Ma tate który się o nia troszczy i to jej wystarczy :)
Jak już ktoś zauważył nawet Brigida jakby się zmieniła ;p
Nie sądzę, aby Lu przejmowała się Galą...
Jakby Lu wymyśliła dobrą ripostę to nawet po Gali by to nie spłynęło..:)
A jednak.. bo przy Gali zgrywa twardą a jak później mówi o tym Patricowi widać ewidentnie, że sie tym przejmuje jest smutna i mówi, że dłużej tego nie zniesie
Rodrigo wygląda fatalnie nie tylko przez te okulary ale też przez to zaczesywanie włosów do tyłu i w dodatku łysieje jak Maximino
hahaha :D
Z Oscara zrobiła się teraz ruda świnka :D Wcześniej był nawet przystojny, a teraz uuuuuu :D
ble aż nie mogę na to patrzeć. a Roselena? co ona ze sobą zrobiła?! ma kupę kasy a ubiera się jak jakaś zakonnica
Dokładnie :) Ale te stroje ją postarzają... we wcześniejszych wyglądała młodziej.
No właśnie, bo Roska jest starsza o 5 lat ;)
Na pewno:) Dzisiaj jak się Roska Matilde zapytała, czy nie za bardzo się umalowała, bo wydaje jej się, że wygląda wulgarnie. A Matilde: Nie, przecież pomalowałaś tylko usta. buhahaahaha :)
Hahahaha :D A Gala też dołożyła do pieca dzisiaj, "Chcesz być taka ładna jak ja? To zjedz wątróbkę!" :D
Może nie jak własną córkę... Tylko bardziej córkę jej Rodriga :D
Jakby Brydzia słyszała, co Rodrigo mówił do Gali to pewnie pękła by z dumy :D Niestety słowa Gali sprowadziłyby ją na ziemię ;)