PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1320
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Ja osobiście nie zrozumiałam Hanny ..dlaczego tak po prostu poleciała do Włoch ? dlaczego
nie uciekła z auta czy coś w tym rodzaju ? i dlaczego podczas pobytu związała się z Borisem ?
Teraz wróciła i tak po prostu zaczęła pytac o Lorenza..

Jak dla mnie plusy:
-Synek Luciany wyrósł na fajnego ,słodkiego chłopca i widac,że jest biedny ale szczęśliwy
-Gala i Hanna wyglądają teraz bardzo ładnie,lepiej niż wtedy ..przynajmniej na mój gust :)
uważam,że Hanna lepiej prezentuje się w tych włosach i ma lepszy,bardziej kobiecy styl :)
-Dobrze,że biznes Lorenza się rozkręcił
-poprawa stanu Patricia ..(ale liczyłam na to,że będzie chodził)
-Brigida jakby zrobiła się nieco milsza..
to chyba tyle...

Minusy:
-Zachowanie Hanny przed wyjazdem ,nie zrozumiały związek z Borisem ,planowanie ślubu.
- Brak informacji o dziecku Luciany i Rodriga..co za nieudolna policja i detektywi..
-wygląd Roseleny ,Rodriga I Oscara.. okropnie wyglądają..Oscar jakby był starszy od Cony
- Jakoś drażni mnie córka Rodriga i Gali.. takie brzydkie dziecko ,ma coś takiego w twarzy
drażniącego..
-Nadal trwające małżeństwo Gali i Rodriga ..

Jeśli chodzi o te ostatnie to uważam,że Gala zmarnowała sobie życie przez swoją
matkę..słuchała jej przez co dalej walczyła o Rodriga ,zaszla z nim w ciąże ..ten cały
ślub..Myśle,że gdyby nie to wszystko to Gala nie posunęla by się do tego co zrobiła z dzieckiem
Luciany.. po prostu ładna i młoda ułożyłaby sobie życie z kimś innym ,rozwijała karierę..u boku
Rodrigo tak naprawdę spełnia kaprys swojej matki bo sama raczej nic już do niego nie czuje i
nie jest z nim szczęśliwa.. on też z resztą..

pati1109

ale za to co do Rodriga i Oscara masz rację, okropnie ich postarzyli. Rodrigowi dali okulary na pół fejsa i ten ciągły przyliz włosów , Oscar też nieciekawie... A Brydzia no faktycznie przy małej zrobiła się lepsza, zresztą coraz bardziej widać , że ma dość zachowań i humorów Gali , szkoda tylko , że nie zareagowała odnośnie znalezionej bransoletki identyfikacyjnej dziecka Luciany

ocenił(a) serial na 7
Anheles

Nie mogę znieść tych okularów Rodriga... Są straszne !
A Brydzia czyżby zrobiła się miła? Wczoraj jak przyniosła naleśniki i kakao Alexii zamurowało mnie ^^

eris15

Zrobiła się miła i się uśmiecha :D

użytkownik usunięty
eris15

Brygida najwyrażniej się zmieniła widać że kocha Alexie w końcu wychowuję ją razem z nianią i Rodrigiem

Anheles

Ogląda ja z każdej strony, ale nic nie robi juz od pięciu lat ;)

Anheles

Rodrigo fajnie wyglądał w nastroszonych włosach jak w pierwszych odcinkach :D

Blab

Taaaaaa..... powrót do przeszłości :D

ocenił(a) serial na 9
pati1109

Dzisiejsza scena jak Rodrigo wpychał w Galę wątróbkę, uuuu bellissimo :D

ocenił(a) serial na 9
middlee

a jeszcze co do Rodriga to mi się on akurat podoba jest w sam raz :) Oprócz Levy'ego przystojniejszego nie widziałam w telkach :D

ocenił(a) serial na 6
middlee

No scena z wątróbką była mocna .

middlee

należało się głupiej krowie (niestety musiałam o niej zmienić zdanie) a Brygida z tym tekstem " wyglądam bosko" mnie rozwaliła :D

Blab

ha no mała fajnie umalowała Brydzie :D a jej tekst coś tam , że i tak ciągle wygląda na obrażoną chociaż ją maluje mnie rozbawił ;)

middlee

Jestem przeciw przemocy, ale akurat Gali się należało... ;) Rodrigo był niezły ;)

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Dokładnie tak! Rodrigo ciskał nią na prawo i lewo xD

jagodajulia

Czad :)

cocco03

Ale tego całego Pabla dobrali kijowo jak dla mnie, przecież on ma więcej niż 5 lat.

Camilla3

Jak dla mnie to i Mateo wygląda na więcej.

cocco03

Mateo też i Aleksia w sumie tak samo.

Camilla3

Polubiłam nawet Alexię :) w ogóle im telka zbliża się do końca tym bardziej mi siępodoba

cocco03

Hehehe, a coś w tym jest. W sumie będzie mi brakować jak się skończy ;)

Camilla3

Mnie też...bardzo. Na pewno bardziej niż LQNPA.

cocco03

Mi będzie brakowało piosenki z entrady ;) Bo ogólnie entrada jako tako mi się podoba, ale szału nie ma...

jagodajulia

Mnie też, jak słyszę piosenkę to od razu mi się lepiej robi. To jedna z ładniejszych :)

cocco03

Tak :) Ona mi się spodobała jeszcze jak w Meksyku leciało URPEA ...;)

jagodajulia

Jak piosenka jest ładna to zachęca do telki. Ładna też była ostatnio w "Miłość i przeznaczenie", ale po kilku odcinkach musiałam z niej zrezygnować.

cocco03

Tak,tak :)
"Miłość..." nie oglądałam tego, bo Zepda, a po drugie, albo i pierwsze fabuła mi się nie spodobała...

jagodajulia

A mi się podobała, szybko się wciągłam....Zepeda co prawda nie zachęcał, ale cóż...i tak nie pooglądałam. Teraz chyba coś sobie starszego znajdę ;) Chyba, że mi się "Abismo" spodoba :D
Zerknę na odcinki kiedy bohaterowie już będą dorośli.

cocco03

Tak, akcja raczej szybko szla, bo telka ma chyba coś koło 100 odcinków.
Ja Abismo... nawet nie zaczynam... :D

Szkoda, że URPEA się kończy, bo ogólnie to nie było jakiś najgorsze..;) Tylko ma takie tragiczne i dramatyczne zakończenie...

jagodajulia

Tak zakończenie psuje wszystko...Mimo, że nie ma żadnych strzelanin jest o wiele bardziej smutne.

Zgadzam się URPEA nie było najgorsze. :)

cocco03

Tak...Takie zakończenie jest okropne... Smutne.. Nostalgiczne... Nie lubię czegoś takiego....

jagodajulia

Ale on ją tak beznadziejnie kochał, jego bliscy wiedzieli, ona też....miłość skazana na porażkę :(

cocco03

Tak... to jest okropnie smutne... Jak oglądałam we wrześniu URPEA to miałam nadzieję, że Pato kogoś będzie miał... a tu nadzieja umarła... Nie lubię tego wątku, bo uwielbiam Patricia...

jagodajulia

Ja też go uwielbiam.
I mam takie wrażenie jakby ta miłość go zabiła.

cocco03

....
Może niespełniona miłość... A może właśnie tak miała ta miłość się skończyć... Nie lubię nieszczęśliwych miłości... i jeszcze takich, gdy dwaj bracia zakochują się w jednej kobiecie.... ale ci bracia chociaż nie rywalizowali miedzy sobą...

jagodajulia

Przynajmniej tyle, bo Pato kochał ją praktycznie w milczeniu.

cocco03

Tak...
Ale teraz już Luciana wie... tzn. domyśla się... i pewnie czuje się niezręcznie...

jagodajulia

Na pewno...głupia sytuacja.

Camilla3

Mi Mateo i nawet Alexia na więcej nie wyglądają ;) Ale też uważam, że Pablo jakoś tak na więcej wygląda...

jagodajulia

I jest najbrzydszy z calej trójki....bleeeeeee

cocco03

Nie jest najładniejszy, ale też nie jest to jakieś brzydkie dziecko ;)

jagodajulia

Ale w całym serialu na pewno.

cocco03

Pewnie tak.

cocco03

Jakoś mnie nie przekonuje, taka ma dziwną twarz.

Camilla3

Spłaszczoną ;)

cocco03

Noo właśnie spłaszczony trochę ;) A Mateo jaka radość na loda czekoladowego, jak krzyknął, haha :D

Camilla3

On fajnie piszczy ;)

cocco03

On jest cały fajniutki :) I robi takie słodkie i urocze minki :)

A mnie zastanawia... Jak to możliwe, że Luciana nie sprawdziła, czy Pablito ma ten medalik..?

jagodajulia

Może zapomniała o tym, w końcu minęło 5 lat ;p

jagodajulia

Też mnie to dziwi. Przecież to jakby nie patrzeć ważny szczegół.