PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1320
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Ja osobiście nie zrozumiałam Hanny ..dlaczego tak po prostu poleciała do Włoch ? dlaczego
nie uciekła z auta czy coś w tym rodzaju ? i dlaczego podczas pobytu związała się z Borisem ?
Teraz wróciła i tak po prostu zaczęła pytac o Lorenza..

Jak dla mnie plusy:
-Synek Luciany wyrósł na fajnego ,słodkiego chłopca i widac,że jest biedny ale szczęśliwy
-Gala i Hanna wyglądają teraz bardzo ładnie,lepiej niż wtedy ..przynajmniej na mój gust :)
uważam,że Hanna lepiej prezentuje się w tych włosach i ma lepszy,bardziej kobiecy styl :)
-Dobrze,że biznes Lorenza się rozkręcił
-poprawa stanu Patricia ..(ale liczyłam na to,że będzie chodził)
-Brigida jakby zrobiła się nieco milsza..
to chyba tyle...

Minusy:
-Zachowanie Hanny przed wyjazdem ,nie zrozumiały związek z Borisem ,planowanie ślubu.
- Brak informacji o dziecku Luciany i Rodriga..co za nieudolna policja i detektywi..
-wygląd Roseleny ,Rodriga I Oscara.. okropnie wyglądają..Oscar jakby był starszy od Cony
- Jakoś drażni mnie córka Rodriga i Gali.. takie brzydkie dziecko ,ma coś takiego w twarzy
drażniącego..
-Nadal trwające małżeństwo Gali i Rodriga ..

Jeśli chodzi o te ostatnie to uważam,że Gala zmarnowała sobie życie przez swoją
matkę..słuchała jej przez co dalej walczyła o Rodriga ,zaszla z nim w ciąże ..ten cały
ślub..Myśle,że gdyby nie to wszystko to Gala nie posunęla by się do tego co zrobiła z dzieckiem
Luciany.. po prostu ładna i młoda ułożyłaby sobie życie z kimś innym ,rozwijała karierę..u boku
Rodrigo tak naprawdę spełnia kaprys swojej matki bo sama raczej nic już do niego nie czuje i
nie jest z nim szczęśliwa.. on też z resztą..

Dzięki, wiedziałam, że mordę tę gdzieś widziałam :D

cocco03

Haha :D , a ja go nie kojarzę, ale może dlatego, że nie śledziłam tak dokładnie Morza miłości :D, ale w sumie dobrali go dobrze, wygląda jak wyciągnięta wersja starego Ariche.

Camilla3

Tak, ale śmiać mi się chciało jak się rzucił na Rodriga : " MUSZASZOOOOOON!!!!!!!" :D

cocco03

Hahahahaha, mi to samo! To było takie Arichowe. Ale nie będzie już wołał takim swoim głosem "Lusjaaaaanaaaa" :(

Camilla3

Noooo :( już ma trochę taki zmutowany :(

Ale świnki dalej maluje :D

cocco03

Chociaż tyle pozostało :D, ciekawe jaka Marianita wróci z tego internatu.

Camilla3

Marianita ;) ta jest dopiero...nie znam drugiego tak potulnego dziecka :D wzór!!!

cocco03

W STD był taki chłopczyk Santiago. To dopiero wzór :) Robił dosłownie wszystko, uczył się i sam spędzał czas, gdy mamy nie było w domu... aż czasem miałam wrażenie, że jest za dobry ;)

cocco03

Tak, pamiętam tę scenką, jak Ariche poszedł otworzyć drzwi, a tam Rodrigo po drugiej stronie, a on: muszaszooon :)

jagodajulia

To było dawno i nawet słodkie, teraz jak jest stary to jest śmieszne :D

cocco03

Ja nie oglądałam MDA, widziałam może tylko 3 odcinki i to niecałe i tak wyrywkowo, więc dlatego go nie kojarzę.

jagodajulia

A ja oglądałam mniej więcej całe oprócz początkowych i gdzieś w środku.
Odrobinę się zmienił ten chłopaczyna, ale trochę wstyd, że nie skojarzyłam ;)

cocco03

Ja nie dałam rady... Nie moje klimaty, chociaż ładna ta wioska była... I jakoś nie przepadam za aktorką Marianą, czy jakoś tak....

Może nie zapadł Ci tak bardzo w pamięci..;) ale wiedziałaś, że go skądś znasz..:D

jagodajulia

Nic innego wtedy nie leciało chyba... jakoś zdzierżyłam ;)

cocco03

Ja pamiętam, że po CCEA jakoś nie mogłam oglądać żadnej telki, bo zawsze coś mi nie pasowało...

jagodajulia

A ja właśnie CCEA oglądałam bardzo nieregularnie i teraz żałuję, bo potem powtórki też sobie praktycznie odpuściłam.

cocco03

Ja zaczęłam od połowy :D Później wróciłam do początkowych odcinków i oglądnęłam w miarę wszystkie, tylko te na hacjendzie trochę ominęłam...:D Bo nie miałam czasu :) I później dokończyłam w tv :) A powtórkę oglądałam, ale tylko chyba te pierwsze odcinki, z moją mamą...:) a później godzina mi nie odpowiadała...

jagodajulia

Ja pamiętam, że ostatnie odcinki oglądałam i potem relacjonowałam koleżance "piękny ślub, cały czas tańczyli i się całowali" "D

cocco03

hahaha :)
Ostatnie odcinki mogli spokojnie zmieścić w dwóch odc, bo powtarzali prawie z pół odcinka... ale mimo wszystko podobał mi się ten ich ślub..:)

jagodajulia

Mnie też...wtedy jeszcze miałam fazę na Leviasa i jego zgrabny tyłeczek :D

cocco03

Ja też..:) I też uwielbiałam Levyrroni :) (czy jak tam się tam pisze )

jagodajulia

Ładna z nich para...ale dwa seriale wystarczają w zupełności. ;)

cocco03

Dla mnie i tak żaden nie będzie lepszy od CCEA..:)

jagodajulia

Ja go nie zapomnę, bo tam usłyszałam Perdon i jak wściekła zaczęłam przeczesywać internet ;)

cocco03

A ja się pierwszy raz wciągnęłam w telkę..:D
I ta piosenka leciała też w TDA... jeżeli się nie mylę..

jagodajulia

Tak....jak Max prosił Marię o wybaczenie, a potem dostał z wiadra ;)

cocco03

Tak, pamiętam... ;) A w CCEA to chyba leciało wtedy na plaży... gdy MCH dowiedziała się prawdy...

jagodajulia

Aaaa cudna piosenka

cocco03

Tak, bardzo ładna. Ale mi najbardziej spodobała się Digale ;)

jagodajulia

Też ładna :)

cocco03

:) Ogólnie to mi się wszystkie piosenki podobały :)

jagodajulia

Mnie też się zawsze prawie wszystkie podobają :)

cocco03

Ja przestałam tak dokładnie oglądać, odkąd się na stałe pojawiła Coral, nie znoszę babska ;o

Camilla3

Ja ją nawet lubiłam jak dawno temu oglądałam Rebelde.
Ale tylko wtedy ;)
Sztuczna baba, wielkie cycole i ten tyłas bleeeeeee

Camilla3

Ninel gra teraz w telce, która oglądam... I nawet nie jest tak źle :D
Niestety widać, że jest sztuczna....

jagodajulia

No tego to ona nie ukryje ;)
Gra złą czy dobrą?

cocco03

Na razie je nie ma, (ale pewnie powróci), ale grała dobrą :D Grała postać nie pasującą do jej wizerunku zewnętrznego..:D

jagodajulia

;) to musi byc ciekawe

cocco03

Było dość zabawnie..:D

jagodajulia

Mogliby puścić tę telkę... do Colungi bym się może przekonała :)

cocco03

Ja też chciałabym ją w Polsce..:)
Ogólnie nie przepadam za komediowymi, bo mnie ten ich humor nie bawi, ale ta mi się bardzo podoba..:)

jagodajulia

MOże i mnie by się spodobała.

W TDA jak Milagros żartowała z Napo to też żadko wiedziałam o co chodzi.

cocco03

Może akurat Ci się spodoba..:) Ja za bardzo obiektywna nie jestem, bo uwielbiam Fernanda i bardzo lubię Blancę:)

W PEAM też gra ta aktorka (Carmen Salinas) ;) I uważam, że jest bardzo zabawnie..:)

jagodajulia

Ja też lubię Blancę, a co do Colungi to wiadomo ;)

Ona wygląda na zabawną, choć podobno na jakąś tam aktorkę się uwzięła.

cocco03

:)

A ja właśnie mam jakieś uprzedzenia do niej.... Wydaje mi się, że to taka plotkara...

jagodajulia

Być może...skoro potrafi zatruwać komuś życie, niezależnie od przyczyn to musi cos być na rzeczy.

cocco03

Nie wiem komu zatruwa życie, ale mi się taka wydaje...

jagodajulia

Ja czytałam w Świecie seriali chyba że nie lubi Gabrieli Spanic.

ocenił(a) serial na 10
pati1109

nie zgadzam sie tylko z jednym....przeciez Alexia, corka Gali i Ricarda jest milutka i dobra i ładniutka, a nie tak jak ty napisalas: " takie brzydkie dziecko ,ma coś takiego w twarzy drażniącego.."