PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Może nie tu powinnam dodawać taki temat i ogólnie pisać o tym ale spróbowałam ;p
Telenowele te najbliżej emitowane zaczęłam oglądać od Kiedy się zakocham, potem była Zakazane uczucie i teraz Ukryta Miłość no a po niej mam zamiar oglądać te kolejną. Chciałam się zapytać która z tych 3 (o ile oglądałyście) podobała Wam sie najbardziej a raczej jak przedstawiają się one jeśli chodzi o miejsca :P
Dla mnie numerem 1 jest na pewno Kiedy się zakocham! :) Nie będe się rozpisywała na jej temat bo mogłabym pisać w nieskonczonosc. Napisze tylko, ze mam nadzieje ze pojawi się tak równie dobra telenowela z tak wspanialysmi aktorami :)
Co do 2 miejsca i 3 mam problem bo gdyby nie te ostatnie odcinki na pewno miejsce to zajęła by telka Zakazane uczucie. Nie była ona jakaś b.fajna ale akcja na pewno była ciekawsza niż w Ukrytej milosci ale teraz jak zaczelo sie cos dziac mam mieszane uczucia ;p i sama juz nie wiem :P zostalo jeszcze troche odcinkow i na pewno to mi uswiaomi ktora telka byla lepsza :p
A jakie jest Wasze zdanie?
I czy ogladalyscie jakies poprzednie telki ktore moglybyscie mi polecic i moglabym je z wielkim zaciekawieniem ogladac w internecie?

Czekam na Wasze odpisy :)))) bo tylko te forum jest dobrym miejscem na takie nasze rozmowy o telkach :)

madzia124

Dla mnie numerem jeden jest i zawsze będzie "Cuando me enamoro". Wątpię, żebym kiedykolwiek obejrzała coś równie pięknego.
Przed CME moim numerem jeden z tych nowszych telek było "Mi pecado".

Jeśli miałabym obsadzać URPEA i LQNPA na miejscach 2 i 3, to na razie nie umiem się zdecydować ;) URPEA ma coś w sobie mimo kilku wad.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Dziękuje Ci za Twoją wypowiedź :) A ta tela ,,Mi pecado" dawno leciała? Ogólnie zaraz sobie na nią luknę :)

madzia124

;) Mój grzech( Mi pecado) leciała przed Morzem miłości jakieś dwa, trzy lata temu. Po Morzu miłości leciał Triumf milosci. Te telki jakoś mnie nie przekonały.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

z tego co widzę pojawiają się tam znani mi aktorzy z tych moich poprzednich 2 telek :)

madzia124

Mnie się bardzo podobała, na pewno gdzies są odcinki w internecie. W tv4 juz była puszczana dwa razy.
Bardzo mi się tam podobała Maite Perroni jako Lucrecia, to najlepsza jej rola według mnie.

cocco03

ej wiesz co? moja hierarchia jest identyczna :D oczywiście na 1 miejscu jest ukochane CME , potem Mi Pecado i URPEA :D

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Jak dla mnie nr1 to Kiedy się zakocham :D zaraz po niej jest dość stara telka ale bardzo jak lubię Gorzka zemsta. Mi pecado również milo wspominam, tak samo jak Marine:) Co do Zakazanego uczucia i Ukrytej miłości to zdecydowanie URPEA

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

Marine też oglądałam ale ona leciała chyba dość dawno nie? :) Jej wątki przypominaja mi teraz aktualne odcinki w ukrytej miłości :)

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Tak, bardzo podobne watki:)

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

a czy jest gdzies mozliwosc obejrzenia wszystkich odcinków ,,Moj grzech"?

madzia124

16Moniczkaaa kanał na YT :)

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Jak dobrze kojarzę to są na yt bo pamiętam że gdzieś w Internecie ja oglądałam.

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

Dzięki cocco03 i p_o_n_ :)

madzia124

Nie ma za co :)

p_o_n_

mi się to strasznie rzuca w oczy

madzia124

Ja oglądałam Marinę bardzo nieregularnie i prawie nic nie pamiętam ;) Zapomniałam dodać, że jeszcze bardzo lubiłam Cenę marzeń! Świetna telka .

ocenił(a) serial na 8
cocco03

To ta w której grała Rubi?

madzia124

Tak :)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Te telke również oglądałam ona była świetna! Ta która grała Rubi była niezła :) ,,Cena marzeń" leciała chyba własnie przed lub po ,,Marinie". Te 2 własnie telki oglądałam oprócz tych 3 wyżej które na początku wypisałam :)

madzia124

Kojarzysz może jeszcze leciała Zaklęta milość( Sortilegio). Tam grał nasz Rodrigo ;) Oczywiście nie głównego bohatera.
Tam były super bójki między Lev'ym a Zepedą. :D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Niestety chyba nie.... Rodriga pamiętam tylko z ,,Przyjaciółek i rywalek" i jak zobaczylam go w tej telce kojarzył mi się tylko on z tym brzydalem :p ale z czasem minęło... :P

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Oglądałam to ale jakos nie moge go sobie przypomnieć :/ ja go znam z Miłość i przeznaczenie oraz z Serce z kamienia :)

p_o_n_

"Rodrigo" w Sorti był z matką Alexa.

jagodajulia

Wszystko pięknie, ale mnie ich związek nie przekonywał ;)

cocco03

cocco03, nawet ni mów :D Ja nie oglądałam Sorti, ale o tym wiem. I mnie ogólnie takie wątki nie przekonują....

jagodajulia

Pokazali nawet jak sie kochają :D

cocco03

To tym bardziej się cieszę, że tego nie widziałam..:D Trauma do końca życia..:D

jagodajulia

:D oj tak ja nadal się nie moge pozbierać :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Też ja oglądałam ale pamiętam ze wiele sytuacji mnie w niej denerwowało.

p_o_n_

Rubi dążyła po trupach do celu,a potem została srogo ukarana. Zakończenie było troche dziwne ;)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Również dokładnie jej nie pamiętam, jednak masz racje zakończenie było bez sensu ;p malo wyjasniło chyba i nie czasem pokazano jej córkę? pamiętam, że coś takiego z córką na końcu było...

madzia124

Tak...córka polazła do tego czarnego. Nie pamiętam jak się nazywał. Bez sensu to było.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Tak :) To chyba było coś takiego ze córka Rubi przyszła do tego głównego bohatera czy do jego syna. Juz nie pamiętam dokładnie :)

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

Skonczylo się zamknięciem drzwi? :P

ocenił(a) serial na 7
madzia124

chyba tak :D

p_o_n_

Marina była troche dziwna ale miała coś w sobie :D

madzia124

Ja oglądałam kilka telek.... i z tych trzech ostatnich, które wymieniłaś to wg mnie najlepsza była CME... LQNPA prawie wcale nie widziałam, bo mi się fabuła nie podobała, a URPEA oglądam wyrywkowo.
CME byłoby jedną z moich ulubionych telek, gdyby nie jeden wątek, który zniszczył mi późniejsze oglądanie telki.

A do moich ulubionych telek należą: CCEA, STD, Paulina, Pasion, Yo soy Betty la fea, Amor Bravio i PEAM. Nie wiem, którą lubię najbardziej, musiałabym się zastanowić..:)

jagodajulia

Mnie też dręczy to, że Jeronimo związał się z Mariną. Renata nie spała z Agustinem. Miała więcej rozumu.

cocco03

To był wątek, na który nie byłam przygotowana... I jeszcze a ciąża... Jero mógł się bardziej starać... Poza tym już na początku źle ocenił sytuację i Renatę... Późńiej nie dał sobie wyperswadować, że Renata nie jest piękną, a potem jako pewnik przyjął, iż Renata jest kochanką Agustina....!

jagodajulia

Tak...nie ufał jej. To była duża rysa na ich miłości.

cocco03

Tak, nawet wielka...
I to było okropne... Jak się kogoś kocha to się mu ufa...

jagodajulia

Dokładnie. Ja myśląc o CME odsyłam w niepamięć Marinę ;)

Najczęściej mi sie przypomina jak Jeronimo błagał Renatę o druga szansę i wymyślał te różne niespodzianki, albo potem jak tańczyli w winogronach i poprosił ja drugi raz o rękę :)

cocco03

A mi Marina została w tej głowie.... i przypomina mi się jak Renata leżąc w łóżku z Jero, gdy on jej przyniósł chyba śniadanie zapytała się dlaczego on się przespał z Mariną skoro mówił, że ją (Renatę zawsze kochał).... Oczywiście jego odpowiedź była raczej poniżej poziomu...

Tak, pamiętam te scenki jak błagał Renatę.. :) Tylko szkoda, że tak szybko dał sobie spokój z tymi przeprosinami....

jagodajulia

Nie pamiętam co jej powiedział. Przypomnisz tak mniej więcej?

Tak...szybko sobie odpuścił i zaczął robić swoje cuda i wianki.

cocco03

Nie wiem, czy dobrze przytoczę, ale Jero stwierdził, że mężczyźni, muszą, albo że tak mają, a i chyba na koniec stwierdził, że ona powinna go rozumieć, bo sama przespała się z Agustinem, a Renata mu powiedziała, że wcale z Agustinem nie spała... Jakoś tak mniej więcej to było.

Tak, szybko zapomniał... Poza tym bardzo ją skrzywdził...więc powinien bardzo długo prosić o wybaczenie i dać jej czas do namysłu...

jagodajulia

To faktycznie się nie popisał. Może nawet wtedy do końca jej nie uwierzył.

Zgadzam się :)

cocco03

Jero często nie wierzył Renacie.... Ale sądzę, ze gdyby telki nie przedłużali to byłaby lepsza..:)

jagodajulia

Pewnie tak, ale mimo wszystko jest cudna.

cocco03

Albo nawet nie... Jakby nie było tego nieszczęsnego wątku to byłaby lepsza..:)

cocco03

mi się to też nie podobało a zauważyłaś że Jeronimo się trochę postarzał w połowie telki?