Może nie tu powinnam dodawać taki temat i ogólnie pisać o tym ale spróbowałam ;p
Telenowele te najbliżej emitowane zaczęłam oglądać od Kiedy się zakocham, potem była Zakazane uczucie i teraz Ukryta Miłość no a po niej mam zamiar oglądać te kolejną. Chciałam się zapytać która z tych 3 (o ile oglądałyście) podobała Wam sie najbardziej a raczej jak przedstawiają się one jeśli chodzi o miejsca :P
Dla mnie numerem 1 jest na pewno Kiedy się zakocham! :) Nie będe się rozpisywała na jej temat bo mogłabym pisać w nieskonczonosc. Napisze tylko, ze mam nadzieje ze pojawi się tak równie dobra telenowela z tak wspanialysmi aktorami :)
Co do 2 miejsca i 3 mam problem bo gdyby nie te ostatnie odcinki na pewno miejsce to zajęła by telka Zakazane uczucie. Nie była ona jakaś b.fajna ale akcja na pewno była ciekawsza niż w Ukrytej milosci ale teraz jak zaczelo sie cos dziac mam mieszane uczucia ;p i sama juz nie wiem :P zostalo jeszcze troche odcinkow i na pewno to mi uswiaomi ktora telka byla lepsza :p
A jakie jest Wasze zdanie?
I czy ogladalyscie jakies poprzednie telki ktore moglybyscie mi polecic i moglabym je z wielkim zaciekawieniem ogladac w internecie?
Czekam na Wasze odpisy :)))) bo tylko te forum jest dobrym miejscem na takie nasze rozmowy o telkach :)
jak już się zacznie oglądać i jako tako się spodoba to już oglądanie murowane :P