Może nie tu powinnam dodawać taki temat i ogólnie pisać o tym ale spróbowałam ;p
Telenowele te najbliżej emitowane zaczęłam oglądać od Kiedy się zakocham, potem była Zakazane uczucie i teraz Ukryta Miłość no a po niej mam zamiar oglądać te kolejną. Chciałam się zapytać która z tych 3 (o ile oglądałyście) podobała Wam sie najbardziej a raczej jak przedstawiają się one jeśli chodzi o miejsca :P
Dla mnie numerem 1 jest na pewno Kiedy się zakocham! :) Nie będe się rozpisywała na jej temat bo mogłabym pisać w nieskonczonosc. Napisze tylko, ze mam nadzieje ze pojawi się tak równie dobra telenowela z tak wspanialysmi aktorami :)
Co do 2 miejsca i 3 mam problem bo gdyby nie te ostatnie odcinki na pewno miejsce to zajęła by telka Zakazane uczucie. Nie była ona jakaś b.fajna ale akcja na pewno była ciekawsza niż w Ukrytej milosci ale teraz jak zaczelo sie cos dziac mam mieszane uczucia ;p i sama juz nie wiem :P zostalo jeszcze troche odcinkow i na pewno to mi uswiaomi ktora telka byla lepsza :p
A jakie jest Wasze zdanie?
I czy ogladalyscie jakies poprzednie telki ktore moglybyscie mi polecic i moglabym je z wielkim zaciekawieniem ogladac w internecie?
Czekam na Wasze odpisy :)))) bo tylko te forum jest dobrym miejscem na takie nasze rozmowy o telkach :)
Nie wiem, chyba nie zauważyłam. Na pewno był zmordowany po pobiciu ( w sumie te jego siniaki goiły się ekspresem ;))
, ale wcześniej....nie wiem ;)
Oglądałas je wszystkie? te wypisane niżej? :)
A jaki wątek zniszczył Ci oglądanie CME?
Tak, wszystkie..;) Ajjjjjjj, zapomniałam o jeszcze jednej ulubionej : Eva Luna :)
CME zniszczył mi wątek z ciążą Mariny.
Ale jeśli sie nie mylę odc nie są w jezyku polskim nie? Tam gra Sylvia Navaro? o ile dobrze napisalam nazwisko :p
Obecnie to tylko można ja w oryginale obejrzeć... Trudno mi powiedzieć, gdzie, bo oni często usuwają odcinki...
Telka ogólnie interesująca ciekawa... Oceniam ją bardzo dobrze..;)
Eva Luna była niezła a mi utkwiła w pamięci jedna scena. wiesz może kim był facet którego zabiła Marcela w pierwszych odcinkach?
Hmmm... W pierwszych odcinkach to Marcela zabiła brata pielęgniarki, którą wcześniej też zabiła. Poczęstowała go kawką...
Marcela zabiła pielęgniarkę, bo ta jej powiedziała, że wg niej leki, które dostaje don Julio mu szkodzą.
Tak, bardzo mało.... A szkoda, bo wg mnie ciekawa telka :) Ale ostatnio moja koleżanka ją oglądała i też jej się spodobała..:)
To bardzo dobrze.
Pewnie zraził ich Daniel, ale po "bliższym poznaniu" on daje się lubić i wcale tak staro nie wygląda.
Tak, tak..:) Postanowiła zobaczyć , bo gra tam Blanca.
Tak, pewnie wielu ludzi zraził Daniel.... A szkoda, bo jest OK..:)
Tak, zgadzam się Tobą:)
Tak..:) z El Talisman już tak dobrze nie było... Ale teraz gra w PEAM i telka też świetne wyniki..;)
Ja oglądam i wg mnie telka jest genialna..:) Ale ja uwielbiam Fernanda, a niektórym może się on nie spodobać.... I bardzo podobają mi się scenki miedzy protami..:)
Tak, tak z Fernandem Colungą :) Ona protka, a on prot..:)
OK..:) Ja nie będę pisac imiona, bo możesz się nie połapać..:)
:)
Ja już z Colungą widziałam chyba 3, ta jest czwarta, ale mam w planach jeszcze dwie.
Ale ja go wcześniej nie znałam, dopiero jak Paulinę oglądałam jakieś dwa lata temu to go poznałam..:)
Chyba tak..:) Poza tym polubiłam go jako aktora i jako człowieka :) Na pewno ma jakieś wady, ale nie upublicznia swojego życia prywatnego i nie miesza się w skandale..:)
Tak, właśnie...:)
Hmmm... trudno powiedzieć, ale ja z moją koleżanką stwierdzamy, że raczej tak.... ale jeszcze wg każdej z nas nie jest tak źle... :) Oby tylko gorzej nie było....
uuuu tyle ich było że sama nie mogę zliczyć ale z tych ostatnich to na 1 miejscu ZAKAZANE UCZUCIE szybka akcja ciekawe postacie piękna piosenka na 2 TERESA oryginalna telka ze świetną główna rolą , UKRYTA MIŁOSC nie jest złą ale nie jest w gronie moich ukochanych telek