PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

I co myslicie? Jakie rokowania dla tej telenoweli? ;)

cocco03

Wg mnie telka rosa była pierwsza. Później ewaluowała w jakieś inne rodzaje, całkiem inne. I wg mnie telka rosa też w jakiś sposób ewaluowała, bo ile razy można oglądać te same historie ;)

jagodajulia

Dokładnie i dlatego tak trudno sie teraz połapać ;)

ocenił(a) serial na 6
cocco03

To co różni LQNPA od innych telek to to,że inwalida cudem nie wstaje z wózka tylko zostaje kaleką do końca i to,że główna bohaterka zakochuje się nie w ,,idealnym facecie'' tylko takim co ma już swoje na sumieniu.

pati1109

A tak w ogóle to nie sądzicie, że jest mało przystojniaków, a ci co sa to jacyć nieciekawi. Gabriel Soto nie jest moim ulubieńcem. Z resztą on zawsze będzie mi się kojarzył z facetem zakochanym w babce, które mogłaby być jego matką(Sortilegio). ;)

cocco03

Tak, wg mnie też mało przystojniaków...
Nie oglądałam Sorti. widziałam go tylko w jednym filmie. Soto mi się nie podoba, ale lepszy niż Gil.

ocenił(a) serial na 3
jagodajulia

Ja go kojarzę z wielu telenowel, ale dość starych np. Przyjaciółki i rywalki, Ścieżki miłości, Serce z kamienia, Rywalka od serca no i Zaklęta miłość. jest też napisane, że występował w Małej księżniczce, oglądałam, ale jego jakoś nie pamiętam. Nie jest taki zły, gorszy jest David Zepeda. Ten to już w ogóle...

użytkownik usunięty
jagodajulia

No jest mało przystojniaków ,ale kobiet tez nie ma dużo ładnych

Wg mnie Patricio i Lorenzo (czy jak mu tam) brat Luciany są nawet OK.

jagodajulia

Brat Luciany mi przypomina trochę Eleazara Gomeza. ;)

ocenił(a) serial na 6
cocco03

Ci dwaj bracia w ,,Ukrytej miłości'' są całkiem,całkiem ^^
ale z tego typu aktorów najbardziej podoba mi się William Levy i David Zepeda.

ocenił(a) serial na 3
pati1109

Levy ok, ale Zepeda jest obrzydliwy.

pati1109

Mi też się podoba Levy, ale Zepeda to nie mój typ.

użytkownik usunięty
cocco03

Dla mnie Gabriel Soto jest bardzo przystojny i go lubię , ale mi on sie kojarzy jako facet , który jest zakochany w kobiecie która go nie nie chce ( np Miłość i przeznaczenie )

cocco03

Nom dokładnie mnie się też Sotek głownie kojarzy z Fernandem z Sortilegio wzdychającym do kobiety sporo starszej od siebie :) A jeśli chodzi o nową telkę póki co aż tak mnie nie porywa zaciekawił mnie jedynie wątek Patricia :)

Oficerka

Oj tak, ja cały czas widze jak Soto się bzyka z tą całą matką Leviasa w Sortilegio bleeeeee

cocco03

JA nie oglądałam i nie mam żadnych wspomnień :P

jagodajulia

To się ciesz, nic przyjemnego :D

cocco03

Cieszę się i to bardzo :)
Mnie np raził "związek" Bruna i Marceli z Evy Luny.. Ochyda....

jagodajulia

Bleeeeee to też należy do kategorii mało przyjemnych(delikatnie mówiąc). Marcela już czyha na Rosaurę ;)

cocco03

JA nie mogłam na nich patrzyć... Bleeeeeeeeee. Czyżby dni Rosaury były policzone??

jagodajulia

Raczej tak ;) melinda cruz też wymyśliła hahaha...może wejdziesz na forum Evy to się podzielimy wrażeniami?

cocco03

OK, a do którego tematu?

pati1109

LQNPA to bie była typowa rosa - co prawda AB była biedna, a Rogelio bogaty, a jej pochodzenie skrywała tajemnica, ale miała silny charakter, nie byłą dziewicą dla swego męża nie została na końcu z tym, w którym zakochała się na początku, no i faktycznie - Rogelio cudownie nie wyzdrowiał - mnie to bardziej przypominało Piękną i Bestię :D

ocenił(a) serial na 6
jomar

może i tak

ocenił(a) serial na 3
Samarrita

Jak na razie może być. Pierwsze wrażenie lepsze od Zakazanego uczucia. A główna bohaterka nie jest taka zła i nawet dobrze zagrała. Poza tym jest bardzo ładna o wiele ładniejsza od Any. Spodobało mi się, gdy główni bohaterzy spotkali się to nie od razu się w sobie zakochali. On to chyba nawet już jej nie pamięta. Strasznie w oczy się rzuciło, gdy lekarze po operacji wyszli do rodziny, a nawet jednej kropelki krwi na sobie nie mieli. Czekam na kolejne odcinki, bo jak na razie to mnie wciągnęło.
Dla mnie najbardziej oryginalna telenowela i taka inna od wszystkich, to była Rubi. Nigdy jej nie zapomnę :)

ocenił(a) serial na 6
Hadley

Główna bohaterka jest ładna ale na pewno nie ładniejsza od Any !

pati1109

tu vega wyglada lepiej niz w morzu milosci ,tam jej gra i wyglad byly niefajne

ocenił(a) serial na 3
pati1109

To Twoja opinia, a moja jest inna. Ana sztucznie wyglądała, a Vega jest bardziej naturalna.

ocenił(a) serial na 6
Hadley

Moja opinia rzeczywiście jest inna.
Ana jest śliczna a Vega jest podobna do takich dwóch aktorek ,przynajmniej dla mnie..
Nie wyróżnia się jakoś .Jak płacze w tym serialu to wygląda mega dziwnie ..i te brwi.

pati1109

Wg mnie AB jest śliczna, ale na prezentacji LQNPA wyglądał dziwnie.. nieładnie.
Natomiast Zuria wg mnie również jest śliczna. W MDA czasem ją widziałam to ślicznie wyglądała. Jak była młodsza nie była taka ładna, ale teraz się wyrobiła.

jagodajulia

Mnie się Ana podobała, urodę ma bardzo ciekawą. Zuria jak dla mnie jest trochę zezowata, ale masz rację wyrobiła się. W Morzu miłości ładnie wyglądała po metamorfozie z Meksyku :)

ocenił(a) serial na 3
pati1109

Za to, gdy Ana płakała, to ciągle wręcz miała czerwone oczy. Nie wiem, czy specjalnie to robili czy nie, ale okropnie to wyglądało.

użytkownik usunięty
Hadley

Główna bohaterka dobrze zagrała i fajnie główni bohaterzy spotkali się to nie od razu się w sobie zakochali. Jak dla mnie Ana jest ładniejsza .

Dla mnie też. :)

Samarrita

Liczyłam, że to coś ciekawego w końcu będzie, ale na razie jak dla mnie to szału nie ma. Mam nadzieję, że się rozkręci, bo dawno się w żadną telkę nie wciągnęłam:). CME to nic nie przebije z tych obecnych:(

ocenił(a) serial na 10
K_i_N_g_A_88

Ktoś napisał że są ładne krajobrazy i ma rację mię też to bardzo spodobały ciekawe w jakim miejscu ta tela się rozgrywa hm. I mi 2 osoby będą wkurzacz ten wieli bogacz czyli Aquiles i Julieta na razie zobaczymy później co będzie się działo.

Zbuntowany_RBD

jak dla mnie to ten soto nie pasue na amanta:)) i ukochanego:)) wyglada na takiego wycirusa co sie wloczy po klubach itp:))nic ciekawego:)))) i nawet do salina czy solera sie nie umywa:))))))

Zbuntowany_RBD

Nie wiem, czy cała akcja sie tam rozgrywa,a le te góry to wg chyba Las barrancas - Sierra Tarahumara (jak wpisałam Las barrancas del cobre en la Sierra Tarahumara) to pokazały się śliczne pejzaże, wg mnie takie jak w URPEA. Ale jakbym się myliła, to wybacz.
Mnie na pewno będzie irytować Coch, bo już mnie irytuje i chyba ta matka Rodriga.

Zbuntowany_RBD

To miasteczko, gdzie mieszka Luciana to chyba Real de Catorce, ale też nie jestem pewna.

jagodajulia

a co sadzicie o tym ,zeby dac gila na prota:))?????????

yecur

Nigdy w życiu. Wystarczy, że będzie grał prota w La otra cara. Już wolę Soto od Gila. Gil to ma twarz villiana.

jagodajulia

Popieram:)Też nie lubię tej jaszczurczej gęby, a ostatnio wszędzie go pełno:). Nawet nie wiedziałam, że będzie protem, ale dzięki, że napisałaś, już wiem czego nie oglądać:)

Zbuntowany_RBD

Mi też się bardzo te góry spodobały:). Ten obleśny gość co się chciał z Lucianą ożenić też mnie wkurza, a Rodrigo to ma obydwoje rodziców nawiedzonych, bo ten jego ojciec to tak samo niezłe ziółko:)

K_i_N_g_A_88

Zamiast Soto mogli dać tego przystojniaka Cristian de la Fuente albo Jorge Luis Pila.

kwiatek201

Co do Cristiana się zgodzę-ciacho z niego:D, ale Jorge nie w moim typie, bardziej od niego mi się Soto podoba:). Gabriel w Amigas y Rivales strasznie mi się podobał, teraz to już nie to samo, ale ujdzie:)

Samarrita

Już widać, że Luciana ma fajtłapowatego brata, to teraz chyba norma w telkach.

cocco03

Na pewno nie taki fajtłapowaty jak śp Miguel, brat AP :P

jagodajulia

No tak, ale Miguel w końcu się za siebie wziął. Ciekawe czy ten pójdzie po rozum do głowy :D

cocco03

Ten, chociaż jest przystojniejszy :)

jagodajulia

I to o wiele ;) cały czas mam w pamięci te zrośnięte brwi Miguela hahha :)