PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

I co myslicie? Jakie rokowania dla tej telenoweli? ;)

cocco03

jajaja nawet mi nie wspominać o jego brwiach, bo to też zapamietałam :D

jagodajulia

Jakbym była Dany to bym wzięła pęsetę i rachu ciachu by wyglądał jak człowiek :D a nie jak yeti

cocco03

Ja tez,a lbo poszłabym z nim do kosmetyczki :D Chyba, że Dani się taki podobał :P

jagodajulia

Pewnie tak - chudy zarośnięty Miguelito. Ona na niego mówiła "mój chudzielcu" - nie ma to jak romantyczne przezwiska :D

cocco03

hahaha Naprawdę?? To ja tego nie słyszałam. Pewnie już wtedy nie oglądałam.

jagodajulia

"MI flaquito" :D

cocco03

:D:D:D

jagodajulia

a violeta sie zmeini.

cocco03

A pro po Miguela to nie tylko brwi miał Jak Kszaczory a widzieliście jego klatę jak leżał w łóżku z Dany normalnie goryla be charakteryzacji mógłby grać xD

Oficerka

Hahahah :D bleeeee a wyobraź sobie, że on gra jakiegoś uwodziciela :D

Samarrita

coś dziwnego zauważyłam , czyżby Roselanda była matką Luciany??? Co do telci to przyzwyczaiłam sie do takich typów "Biedna i bogaty" Polubiłam brata Rodrigo, Patricia

annie12340

Ona nie jest jej matką.

annie12340

Roselenea nie jest matką Luciany, ona jest matką Rodriga, Patricia i Jany.

ocenił(a) serial na 8
annie12340

Też do tego doszłam, w momencie kiedy ojciec Luciany powiedział jej to nazwisko... Myślę, że okaże się ona jej matką albo będą w jakiś sposób spokrewnione ale wtedy jeden z synów musiałby nie być jej dzieckiem albo cos takiego :P
Ogólnie nie lubie spojlerow, wolę jak wszystko dzieje sie tak poprostu, dzięki temu wszystko jest bardziej ciekawsze i zaskakuje :)

Ja również polubiłam już Patrica, szkoda że to nie on będzie z Luciana bo z tego co patrze to będzie to Rodrigo.

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Dla mnie na razie się nie podoba, ale z Zakazanym uczuciem miałam to samo a potem mnie zaciekawiło, może z ta telcią będzie tak samo. A i jeszcze nie podoba mi się główny bohater( nie wiem jak się nazywa). We wszystkich telenowelach jakie z nim oglądałam to mi się nie podobał, jest tak brzydki lol, mogli kogoś innego wybrać:(

Daniela_Lujan_87

Mnie tez się nie podoba, ma twarz przypominająca pijaczka.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

no właśnie tak samo pomyślałam

Daniela_Lujan_87

I w ogóle ma wygląd takiego zmęczonego, nie ma takiego uroku.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

tak dokładnie, a dla Tych osób co powyżej pisały o krewnych itp, i jakbyście chcieli wiedzieć coś wiecej o telci to polecam tą stronkę http://televisa.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/un-refugio-para-el-amor/ca pitulos/

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Zgadzam się z Wami, dla mnie również jego twarz przypomina pijaczka, jest taka jakaś dziwna, nawet gdy się uśmiecha. Szkoda, że nie dali innego aktora, bo przecież główni bohaterzy to wszystko.
Już lepiej gdyby zagrał go jego brat z telki...

madzia124

Jak są sceny, gdy myśli o Lucianie to robi miny jakby myślał tylko o seksie ;)

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Kurcze ciężko mi jest oglądać go jako głównego bohatera, wiedząc, że to on będzie z Lucianą... ;/

madzia124

Niestety trzeba się przyzwyczaić, bo inaczej będzie ciężko :)

Daniela_Lujan_87

Mi też on się nie podoba... Żadnego uroku, czegoś mu brakuje.... Bardziej za Patriciem byłam, ma ładniejsze oczy, twarz i w ogóle:p

tysiek2212

Najgorsze są sceny kiedy Rodrigo płacze, to juz jest masakra.

cocco03

blee... :D w ogóle w tej startowej piosence do tej telenoweli, on i ta jego pomarańczowa kamizelka-kubraczek.... koszmar:D mogli go przynajmniej ładniej ubrać;p

tysiek2212

Wg mnie Rodrigo, aż tak źle nie wygląda.

jagodajulia

No najgorszy nie jest, ale jakiś intrygujący i ze szczególną urodą też nie;p każdy ma inny gust:)

tysiek2212

Do przystojniaków też nie należy, ale sama się sobie dziwię, nie irytuje mnie.

tysiek2212

Tez mi sie to nie podoba, Luciana jest ubrana w miarę, a jemu mogli dać nawet zwykly T-shirt, ale ta kamizelka...okropność. Oni jako para kompletnie mi do siebie nie pasują. Przynajmniej na razie.

cocco03

poczekamy, zobaczymy, może w trakcie przejdzie jakąś super metamorfozę:D

tysiek2212

Miejmy nadzieję, ze tak będzie :)

tysiek2212

Ja nic nie powie, bo ostatnio oglądałam sobie dwa odcinki URPEA, te które lecą w Meksyku.

Samarrita

Szczerze mówiąc mało telenowel oglądałam, oprócz Gorzkiej Zemsty za którą kiedyś przepadałam;p Zbuntowany Anioł też się oglądało za młodu;p Na Ukrytą miłość przypadkiem ostatnio trafiłam i chyba nawet na początek pierwszego odcinka i narazie oglądam:D mam nadzieje, że będzie gdzieś dostępny online, bo będę miała później problem z dostępem do telewizji. Jak dla mnie to telenowela jak telenowela, ale powoli się rozkręca:) na początku myślałam, że Lusjana będzie z Patriciem, dlatego trochę mnie to później zawiodło;p Ale licze na ciekawe wątki, gdy będzie pokojówką u braci Fuentes;p jak narazie wątek nocnego klubu mnie zaskoczył, czekam niecierpliwie na następne odcinki:D

ocenił(a) serial na 8
tysiek2212

Jest możliwość na http://www.dailymotion.com :))

madzia124

dzięki;) darmowa jest ta stronka?

ocenił(a) serial na 8
tysiek2212

tak, darmowa :) ja właśnie nadrabiam jeden z wczorajszych odcinków, :P bo często nie pasuje mi aby obejrzeć w czasie emisji tej telki w tv :) Odcinki dodawane są zazwyczaj w ten sam dzień późnym wieczorem bądź na następny dzień wcześnie rano :)

madzia124

No to super :D dzięki jeszcze raz ;-)

użytkownik usunięty
Samarrita

nawet się rozkręca ale nie podoba mi się pomysł z tym zaginionym dzieckiem luciany którego bedzie szukać przez połowę odcinków . Liczyłam że jakoś inaczej to wymyślą , że oba bracia bedą ze sobą rywalizować czy coś. no i szkoda że na końcu wybierze rodrigo , mogła by być z patrico, było by podobnie jak w zakazanym uczuciu.

Dziecka nie będą szukać przez połowę telki.

jagodajulia

oswieccie mnie, o co chodzi z tym dzieckiem, bo przeczytalam streszczenie dotychczasowych i nawet przyszlych (do nastepnego piatku) odcinkow w programie tv i tam nic nie ma na ten temat...

Samarrita

O tym dziecku (synku Luciany i Rodriga) będzie dużo, dużo później.

jagodajulia

aaaa... to spoko :D nie ma pospiechu hehe ;)