Tak, to prawda. A ostatnio nagrywa płytę. Już jakiś czas temu na ttcamie puścił kawałek, albo cała piosenkę..
dokładnie :) A Soto jaką ma żonę paskudną o fuuu :/ Wgl wolałam go jak był w tych początkowych odcinkach tzn z wyglądu jak jeszcze miał jaśniejsze końcówki
A to jest jego żona? Wiem, że ma z nią córkę, ale nie wiem, czy to jego żona. Nie jest brzydka...
Z tego, co czytałam, to Gabriel jakiś czas temu był bardzo zakochany w Marinie z CME (nie pamiętam jak się nazywa ta aktorka)...
Tak i to jest okropne...
Ale czasem znajdą się osoby wierne... Chociaż o to w show biznesie bardzo ciężko...
Tak, poza tym spędzają na planie jakiś rok, czy kilkanaście miesięcy... Ile ja już razy czytałam, że ktoś rozbił czyjś związek...
Ale akurat Marina wdała się w romans z jakimś sportowcem, piłkarzem, czy kim takim... Tak mi się chyba wydaje...
Oj, tak, tak..:) chociaż ja dodałabym też zwykłych ludzi, bo oni też zdradzają, ale nie są znani, więc nikt o nich nie pisze....
I okropnie wnerwia mnie Jana. Zaręczyła się z Borysem, chociaż tego nie chciała...I później weźmie rozwód?... A ja Borysa nie znoszę, bo on mi przypomina takiego moje kolegę...
Zwykli też, a jakże....tyle, że o tym kręgu wiedzą wszyscy...no prawie ;)
Nie wiem po co w ogóle się z nim związała we Włoszech. Lepiej, by sobie jakiegoś Marcello znalazła i się zabawiła, a nie :D
Ogólnie biorąc to ja jestem bardzo naiwna...
Tak, ja też nie wiem.. aby mieć z matką spokój? Ja jakbym miała taką matkę to pewnie bym od niej uciekła... Nie pozwoliłabym, aby decydowała o moim życiu... Matka jest po to, aby doradzać...
Właśnie... Poza tym OK, mogę zrozumieć, że nie chciała wracać do domu za to, co Roska jej zrobiła, ale bez przesady... Poza tym to 5 lat, 5 świąt i ja sobie nie wyobrażam jak mogłabym je spędzić bez mojej rodziny... Poza tym o ile nie chciała spotykać się z matką, to chociaż z przyjaciółmi i braćmi mogłaby się spotkać... Nie sądzę, aby święta spędzała tylko z Borysem...
Właśnie... Nr na pewno w jakiś sposób by znalazła... Albo nawet list mogłaby napisać... :D
Dosłownie czasem mam wrażenie, że Jana była w dżungli, a nie w Europie...
:D dokładnie! Listu Roselena raczej by nie wytropiła, a tak Lorenzo musiał wyczekiwać i się dręczyć.
Przez takie głupoty telka wydaje jest bardzo głupia...
Tak, Roska nie wpadałby na pomysł, że Jana może napisać list:D
Wydaje mi się, że Jana ładnie by wyglądała w takiej drapieżnej krótkiej fryzurce. Te kudły doczepiane wygladają nieestetycznie...
Tak..:) Widziałam ją tylko chwilę, ale potwierdzam....
Marii w TDA włosy też były doczepiane, ale jakoś mnie nie raziły.
Ale np w PEAM mnie u trzech rażą... To tak strasznie widać... Bleeeeee....
Si, si. To jeszcze pamiętam... Ona nosiła takie różnokolorowe peruki.... Chyba Silvita. Ona chyba kumplowała się z taka rudą z piegami, która przeważnie miała skwaszoną gębę....;/
Nie mam pojęcia...:) Widziałam tylko scenkę jak była łysa i jeszcze jedną jak rozpaczała, że teraz to nikomu się nie pokaże na oczy.