A no faktycznie niezbyt ta żona;D
Mnie on się średnio podoba. Uśmiech ma dosyć ładny, ale szału nie ma.
Patricio (B. Peniche) jest milion razy bardziej w moim typie ;)
Mi również bardziej podoba się Patricio :) Rodrigo zupełnie nie w moim typie :P no poza ciałem ;D hyhy , ale hmm... kurcze nie wiedziałam , że młody Peniche jest synem Arturo Peniche (np. Carlos Alberto z La intrusa - Virginia) ale w sumie coś tam w rysach twarzy można dostrzec
Tak, Pato też jest w moim typie ;) Ja wiedziała, że to jest ojciec i syn..:) I na pierwszy rzut oka nie widać podobieństwa, ale jak tak się przyjrzeć, to oni mają coś podobnego ;)
Si, si..:) Mnie też..:) Dlatego jedno co mnie w nim zaskoczyło to fakt, iż skończył prestiżową szkołę brytyjską w Meksyku, a później studiował ekonomię na Uniwersytecie Harvarda w Cambridge :)
Brzydka ta żona. Haha, jak mówicie, że w boysbandzie był, to aż sobie wyobraziłam go tańczącego układ choreograficzny- pasuje jak ulał :D
"Hej ho dotykam Ciebie!, hej ho zdejmij opaskę!!! hej ho i z brzucha przepaskę!!! i swe sandały !! :D
o raaany, macie rację :D Estella ma strasznie denerwujący , kaczkowaty głos. U Magdy i Paz ewentualnie drażni mnie czasami właśnie to ich przeciąganie jak gdyby śpiewały a nie gadały
O tak ładnie... nawet bardzo :) Tutaj nic nie można mu zarzucić.
Ale sama Alexia mnie denerwuje....ja to mam z tymi dziećmi :D
Może tak..? ale się jej dziwię, skoro jej już przed ślubem powiedział na jakich zasadach go biorą...
Gala ma chyba coś z głową, bo ja nie wiem po, co ona mówi Roselenie, co zamierza zrobić... Przecież Roska nie zmusi syna, aby spał z Galą..:D
Gali postępowanie jest niedorzeczne... A Roska jej wygarnęła, że córką się nie zajmuje...
Czyżby Julie przeczuwała, że niedługo kasa się skończy i potrzebuje zastrzyku gotówki..?
Tak, Roska wie co się dzieje... i Gala nawet nie może zaprzeczyć...
Mam nadzieję, że Claudio to rozsądny człowiek..;)
Nie może oj nie ;)
Na pewno...Julie będzie zawiedziona. Podoba mi się jej nowe przezwisko nadane przez Violetę "MUMIA" hahah :D