PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6716
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

O tym jakże przepięknym serialu i waszej "miłości" do niego?
Nie wiem czy był już taki tamat, ale trudno ;D

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Przekażę.

Skailes

Przeczytałam i nie mogę przestać się śmiać, lol :D xD

ocenił(a) serial na 10
slicznoscyzciebie

Czekaj aż mój tata się dowie, że się ludzie na filmwebie śmieją z niego. xD

Skailes

Ja się nie śmieję z niego, tylko z tej piosenki i dobrze, ze ma poczucie humoru :)

ocenił(a) serial na 10
slicznoscyzciebie

Wiem, wiem. Siekiero, siekiero... <3

Skailes

Wyobraziłam sobie przed chwilą Martinę śpiewającą tym swoim delikatnym głosem:
Siekieeroo...siekiero cośtam cośtam cośtam siekierooo
Albo:
Lo kiełbasa... xD

ocenił(a) serial na 8
slicznoscyzciebie

Ja też. Matko, fajnie to brzmi! xD

julia_555

TERAZ tylko namawiamy maritnkę żeby się nauczyła śpiewać po polsku, potem na konkurs pieśni góralskiej z piosenką pt " Siekiera , siekiera , kiełbaasa ". Wciśniemy ją w góralski strój góraslki i na scenę :D
Specjalnie mogę przyjechać żeby rzucić w nią pomidorem ;p

ocenił(a) serial na 8
Izzie_

Boże, będę w niebie! ♥ xD

julia_555

dobra Julka, piszemy list do Tinki xD

ocenił(a) serial na 8
Izzie_

Tylko jak zacząć?
Może:
"Droga, piękna, wspaniała, utalentowana Tini! ♥"? :D

julia_555

chyba " droga, piękna jak zgniły kartofel, wspaniała jak burza w środku lata, obdarzona głosem rzuchwy Martino " No teraz lepiej XD

ocenił(a) serial na 8
Izzie_

A to nie za mały komplement?
Ona jest piękniejsza od zgniłego kartofla. :c

julia_555

piękna jak Maryla Rodowicz w swoim genialnym stroju na sylwku w tvp2 ? ;D

ocenił(a) serial na 8
Izzie_

Bardziej!

julia_555

dobra ty wymyslaj, bo mi pomysłów brak XD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Czyli nie tylko mój ma taką interpretację tego tekstu? Ja śpiewam pod nosem Te quiero a on do mnie - siekierąąą, siekierąą xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahahaha, skąd ja to znam. XD

Skailes

A myślałam, że tylko moi rodzice śpiwają takie głupoty XD

Skailes

Jak przeczytałam to "siekiero siekiero" to mi się przypomniało jak byłam młodsza i śpiewałam przebój Shakiry (idolka dzieciństwa, nie wiedzieć czemu) zamiast "O Shakira, Shakira" to śpiewałam podobnie do twojego taty "O Siekiera siekiera" ;pp

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

Jak pytam się innych ile Violka ma lat to mówią, że ponad 20 xD
Moja mama mówi, że główna bohaterka jest okropna (oczywiście podzielam jej zdanie) i dziwi się, że oglądam taki szajs. Ostatnio jak oglądam to na komputerze, to mama jest w pokoju i jest załamana. I mówi na Violkę Głupetta :D

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

Ja nie oglądam z rodzicami tylko u sb w pokoju. ;)) Kiedyś jednak mama weszła jak śpiewali finałowe ''Ser mejor'' to powiedziała, że brzydko śpiewają i się drą. ^^

ocenił(a) serial na 3
Sweet_Raspberry

Moja mama mówi,że tego nie lubi.Jej opinia o tym serialu: "Śpiewają ładnie,ale to takie beleco,że głowa boli",a kiedy z siostrą oglądamy to siada na kanapie i wypytuje o wszystko.
Mój tata to lubi,prawie zawsze z nami ogląda.Kibicuje Leonetcie,nie lubi Diego i Ludmiły,mówi,że Camila i Violetta ją bardzo ładne i że śpiewają "pięknie".A i podoba mu się Angie,kiedy mu powiedziałam ile Clara ma lat to się załamał,bo myślał że z 40 coś XD
Ogólnie oglądamy Violette tak rodzinnie,a oprócz tego oczywiście NdiNz,skoki narciarskie,biegi i siatkówkę nam się zdarza obejrzeć razem :)

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Ja też na początku nie sądziłam, że Angie może mieć tyle, ile ma. Ale nie dawałam jej czterdziechy. Boję się tej liczby. o.O Trzydzieści coś. XD Potem patrzę. 1990. WHAT?! Pamiętam jak obliczyłam, że to wychodzi 23 lata i przeliczałam jeszcze jakieś 5 razy, a i tak nie wierzyłam. teraz jak na to patrzę, widać, że to jest młoda dziewczyna. Może i wygląda nieco poważniej (i jest trochę wyższa) od swoich rówieśników, ale buźkę ma młodą.
Mój tata się zawsze pyta (chociaż mówiłam mu już z milion razy), ile ona ma lat i ile wzrostu. xD Czasem się bawię z nim w "ile kto ma lat" i musi zgadnąć. Jackie dał 43. xD

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Ja oceniałam Angie na początku, że ma 31 lat... Ta... Jak znalazłam w Internecie jej datę urodzenia, to liczyłam 30 razy, czy się nie pomyliłam ,a potem uznałam, że ciemna masa ze mnie, bo moja siostra wtedy się urodziła -_-

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

To ja jestem ciemną masą. >.<

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Miałam podobnie :D
Później przeraziłam się roznica wieku Germangie, ale mi przeszło.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Ja tez byłam w szoku. 18 lat wydało mi się mega dużo.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Jak byłam kiedyś taka głupiutka, ale to dawno, że wyobrażałam sobie romans Clary z Ramosem. Jak sobie to przypominam, to mi sie gorzej robi. Ale to już przeszłość, odległa :D

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Taa, ja też. Ale to chyba każdy fan Germangie miał tak na początku... xD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Ja kiedy ją po raz pierwszy ją zobaczyłam,to myślałam że ma jakieś 30 coś lat.Kiesy zobaczyłam jej wiek to nie mogłam uwierzyć,że jest młodsza od Naty,ale w drugim sezonie faktycznie odmłodzili i wygląda na swój wiek.Tylko żeby tak młodą dziewczynę dawać na ciocię...trochę dziwne..Nie wiem czemu mój tata myślał,że 40 lat,ale no on myślał,że Maryla Rodowicz jest po dwudziestce,to się nie dziwię XD
Też na początku mówiłam że Jackie ma tyle lat (nie no mówiłam,że gdzieś 45,ale tam mała różnica XD).

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Hahahahaha. :D Ci ojcowie... xd

ocenił(a) serial na 3
Skailes

No,a z Madonną było jeszcze lepsze. Oglądam sobie Vive,leci jakaś piosenka madonny i akurat przychodzi mój tata i ogląda razem ze mną. Pytam się go: Jak myślisz ile ma lat ta co śpiewa?.On na to: Młoda kobitka pewnie,20 lat to nawet mieć nie będzie,może ma z 18 albo 19. Zaczęłam się z niego śmiać i mu powiedziała: Ona miała dużo operacji plastycznych i dlatego tak wygląda,a tak to jest stara. Nagle wielki szok na twarzy mojego taty: Co?! Przecież ona tak naturalnie wygląda,oszukujesz mnie nie miała na pewno żadnych operacji,to ile ona ma lat? Ja na to: Na pewno gdzieś ponad 50. Był jeszcze w większym szoku i żeby mi uwierzył to musiałam specjalnie na kompa wchodzić by pokazać ile Madonna ma lat...
Albo to jak powiedział,że facebook to taka strona co się na to wchodzi i pieniądze z banku od razu pobiera.
Czasami wstyd mi za mojego tatę,naprawdę...XD

Anabell1

nie no, masz genialnego tatę XDD
Mogę siostrę twoją, Directionerkę pożyczyć :D

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Serio,jesteś tego pewna? Mogę Ci ją dać na zawsze jeśli chcesz :D Nareszcie będę mogła żyć spokojnie...Jeach! XD

Anabell1

ile ma lat ? ^^
mogę wzamian oddać 6 latkę ( jak dasz jej zabawki i słodycze- spokój na cały dzień :D)
Chcę tą siostrę :D

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Nie wiem xd Ale chyba 12 albo 13,zaraz się jej zapytam siedzi koło mnie :D
Zawsze chciałam mieć taką małą siostrzyczkę. Na pewno jest lepsza od Natalii...
Zastanów się jeszcze dobrze. Dzisiaj mnie obudziła o 5 rano,bo włączyła na cały głos i jeszcze "śpiewała" w swoim języku "Best song ever"a cały dzień mi gadała o tym jaki to Niall Horan piękny,cudowny,uroczy,słodki,jak cudownie śpiewa i żebyśmy pojechały kiedyś same na koncert 1D do ameryki "No chodź pojedziemy na ich koncert,kupimy własny samolot i wtedy na pewno będę chodziła z Nialerrlusiem moim" ;-;

Anabell1

Dobra, możemy się zamienić ;D
48635024 wbijaj na gg , ustalimy szczegóły :D

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Nie mam gg,to znaczy mam,ale to jest mojej siostry tylko że ja tam wchodzę,bonie chce mi się zakładać swojego :c

Anabell1

Dobra , dawaj tutaj.
Dobra,moja siostra to Kasia, ma włosy jak u barana ( kręcone inaczej blond) , na pozór miła :D
A twoja ?;D

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Moja siostra ma na imię Natalia,ma długie proste,brązowe włosy,podobno śliczna( ma to wkońcu po mnie,no nie? XDD ),strasznie denerwująca i cały czas gada i gada.
Kręcone włosy? Już ją lubię :D

Anabell1

Dobra, biorę :D
Tylko jak tu dokonać zamiany ? ._.

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

No właśnie jak...

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Hahahahahaha, mój tata taki zacofany nie jest. XD Chociaż on smaży pierogi z truskawkami i je je z wątróbką. XD :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Pierogi z truskawkami i jeszcze z wątróbkę? O jezu na samą myśl mi się robi niedobrze ... XD

Sweet_Raspberry

moi rodzice nie wiedzą jakiej muzyki słucham i co oglądam ;p

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

A na co im to wiedzieć :D Jestem sama w mojej miłości. Nie wyobrażam sobie mojej rodziny ogladającej Viole... nie te klimaty.
Chociaż zasadniczo często ogladam z nimi tv. Filmy, seriale, sport, polityka itd., ale nie Violke.

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

Mój tata nazywa "Argentyńskie G*wno".

Sweet_Raspberry

Nikt o tym nie wie xdd Mówię do mamy: "Mamoooo, czy chcesz coś oglądać o szesnastej?" , a ona że nie. Tak jest zazwyczaj xdd

Sweet_Raspberry

Nie mam DC i zawsze oglądam odcinki na komputerze. Kiedyś oglądam odcinek i przyszedł tata do mojego pokoju, patrzy co robię powiedział, że "ta blondynka" to niezła laska i wyszedł albo jeszcze kiedyś przyszedł, bo coś chciał i pyta sie co robię, a ja, że oglądam Violettę, wtedy on mi na to "Znowu ten serial?" wziął krzesełko i obejrzał ze mną kawałek odcinka i uznał, że Violka brzydko śpiewa i, ze Villas jest od niej o wiele lepsza xD A mama lubi Francescę, tak jak ja, i dzięki mnie przekonała się do Marco ^.^ I czasami ze mną oglądała ze mną odcinki.