PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co za kocioł;3

ocenił(a) serial na 6

Dawno, dawno temu, za górami i za lasami, było sobie piękne królestwo bla bla bla, w którym rządziła piękna wladcza, utalentowana Milens Milena MiLeón Enterraz (o do tego jeszcze wrócimy). Ok, część historyczna za mną. A teraz finał bajki- a w królestwie zapanowała demokracja.

Tak, to ja. Bardzo łatwo poznać po bezsensownym bełkocie ;3 ale gdyż ponieważ jestem przedstawicielką zacnego humana, dobrze było zacząć od zacnej alegorii ;3

Od sierpnia nie widuje się mnie tu, a jeśli już, to rzadko. To, przynajmniej dla mnie, ogromny kontrast w porównaniu do tego, że od lutego do sierpnia zostawiłam chyba na tym forum więcej komentarzy niż ktokolwiek. Planowałam wielki come back, ale blog i nauka wyciskaly ostatni dech z płuc, także nawet nie było okazji.
Dziś weszłam, chciałam skomentować i zdałam sobie sprawę, ze to bez sensu, gdyż w tym nawale komentarzy co minus przybywa kolejne dziesięć. Nie zostalabym zauważona.
Pytam się ja wiec - kiedy to forum tak się zsocjalizowało? Kiedy to się tak rozrosło? Naprawdę to ledwie trzy miesiące. Jestem zadziwiona tym

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Milenko, jestem tu od marca, a naprawdę nie pamiętam okresu twojego panowania, ale jeśli takie było to zapewne ja byłam szlachcicem (alwe nie grubym, chudziutkim, wysportowany i troszczącym się o swój kraj, ale skąpym) i wciąż brałaś u mnie pożyczki, które z procentami mi oddawałaś, w końcu około sierpnia wykończyłam cię na dobre i BUm! :) WITAJ ZNOWU<3 ~J

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Ja jestem bodaj od kwietnia i pamiętam. Byli tu głównie Ente, WIolczur i Alex. Oczywiście wiadomo, kto wszystkimi rządził.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

A ja pamiętam taką jedną dziewczynę (nicku nie pamiętam), która też dużo się wypowiadała. Alex nie wiem odkąd jest, ale Wiolczur nigdy nie było jakoś mega dużo. Może i wupowiadała się wtedy często (ja pamiętam tamte czaay jako wojny Tomasetta vs Leonetta bardziej), ale na pewno nie tak dużo jak teraz np Kecia i w ogóle wtedy były dzi3 tematy, jak napisałam wyżej - głównie walki Tomasetta/Leonetta, nic ciekawego. Teraz forum jest sto razy lepsze.

Jak widać ty rozumieszvten żarcik, ja nie. Jestem za mało inteligentna. Ja Milenkę dawną pamiętam głównie z "Voy por ti" - "Przybiegnę do ciebie" (to chyba było kwiecień/maj) i naszejozmowie o nickach. , heśli nie mowa o kłótniach.

PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE BŁĘDY. MÓJ FON NIE OGARNIA JAK ZA SZYBKO PISZĘ. ~J

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Rozeszła się wieść, iż prowadzone są tu zajmujące dyskusje, co ściągnęło kolejnych i kolejnych nowych użytkowników. I oto jest kocioł. :)

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Co do pytania - zaczęło juź w czerwu straszliwie się rozrastać i trwa to do dziś. ~J

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Mam wrażenie, że to my: Sarra, Magda z Julką i ja rozpoczęłyśmy trend rozmawiania o wszystkim, od Xabianiego golącego nogi woskiem, przez lektury szkolne (strasznie modny temat tutaj), skoki narciarskie, muzykę, aż po NDiNZ (w sumie to one mnie wciągnęły).
Aż w końcu doszło do tematów typu: "Poznajmy się", "Idę wyprowadzać psa" i zrobiło się jedno wielkie forum towarzyskie.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

kochanie, zapomniałaś o Ruggusiu, było o nim sporo rozmów xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie zapomniałam, skądże. To tak oczywiste, jak zayebistość naszej rodzinki.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

owkors :D Zuzka, ale weź, jakby tak zebrać tematy na które rozmawiałyśmy... Było tu tam tyle wariactwa ;D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Pamiętam, pamiętam stare dobre czasy. Limeryki o Tomaszu, ach...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Cały ten temat "Uważaj złotko" i nasze piosenki ... O matko, wspomnienia wracają!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Twoje "O Tomasie, tyś jest paszczur..."

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ej, Alex (chyba) chciał to sobie nad łóżkiem powiesić i mu pozwoliłam xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Alex zniknął gdzieś, a kiedyś zakładał pięć tematów dziennie. Tęsknię za nim! :<

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja też... Tak fajnie się z nim rozmawiało :( Czasami tylko zagłosuje w bitwach i tyle się go widziało :(

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A Sebek to tylko o jednym. Idę spać.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

dobranoc :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A mój kot po przegranej walce o kotkę nadal nie wrócił :( ~M.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

O nie! :(

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

Właśnie, można powiedzieć, ze juz zdarzył zgnic w grobie ;c dawniej temat stałych batalii

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Teraz Tomasa wielbimy. Będzie jeździł na Pimpusiu, cieszysz się? :D

ocenił(a) serial na 6
KeThA

Pimpusiu? XD

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Nie czytałaś najlepszego opowiadania o Violetcie? Jakaś ty nie na czasie! Piszemy je z Madźką, Zuzką i Julką.
violetta-zakazana-historia.blogspot.com
Mamy 2 rozdziały. xD Po przeczytaiu powinnaś zrozumieć xD

KeThA

Miałam napisać komentarz! Zapomniałam :(

ocenił(a) serial na 3
kislowa

och najn! :D

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

W naszym (MagdaJulka), Sary i Zuzy opowiadaniu Tomas ma jednorożca o imieniu Pimpuś. ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

ej, fejm nam spadł, z 33 komentarzy na 6 xd

ocenił(a) serial na 10
KeThA

WRÓCI!ZAŁÓŻ TEMAT. Idziemy tam spamować xd

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

O czym mam ci temat założyć? :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

O drugim rozdziale. CHYBA ZABRAKŁO LEOMASA - CO ZROBIMY?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jak zabrakło? Przecież León się zgodził na zaręczyny! Czekaj, założę xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Musimy szybko to zrobić, bo mi nikt na instagrama nie wejdzie, jeśli blog nie będzie popjular. ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiem, masz rację. Już założyłam, a zaraz trza rozdział 3 pisać :D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Tu Lulu z konta kuzynki.
Pamietam jak nie mialam jeszcze konta na filmwebie, ale codziennie czytalam wasze wypowiedzi. To dzieki wam powalilo mnie bostwo Tomasa. A te wiersze, chyba mam je jeszcze gdzies spisane. Jak to wspominam, to az sie wzruszam. Dobre, dobre czasy.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Nasza kłótnia oRugga. <3 ~J

tears_in_heaven

I jeszcze tworzenie tomasowych piosenek na podstawie melodii z serialu :))

ocenił(a) serial na 2
kislowa

Bo szampony szamponami, a odżywki odżywkami. Tylko żel, i żel, i żeeel to to, co mamy, ooo...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zuzka, miałyśmy płytę nagrać xD Te piosenki były zaczepiste :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jak my ;D Z tej współpracy narodziłyby się piosenki, które śpiewano by przez pokolenia.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Coś jak "we are the champions", czyż nie? Tylko jeszcze bardziej ponadczasowe! :D

KeThA

No i jeszcze macie Fun Club! :D

ocenił(a) serial na 3
kislowa

A owszem, zaraz założę nam oficjalną stronę, a później funpage na fb xD

KeThA

Ja się moge tym zająć! Ale jutro :D Przecież jestem fanką namber łan xD

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Ofkors ;D

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Milenko, jestem tu długo, a również nie pamiętam twego panowania.
Nie, nie zostawiłaś więcej komentarzy, myślę, że Magda z Julką, Zuzią i Ja mogłybyśmy z tobą konkurować.
Nie dziw się zacna niewiasto, odeszłaś, przejęłyśmy rządy i jako fanki demokracji musiałyśmy ją wprowadzić. Chociaż i tak mnie wszyscy tutaj najbardziej kochają!
Witaj z powrotem! :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Twoja skromność coraz bardziej mnje zadziwia ;P

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Wiem, powinnam mieć więcej pewności siebie... Popracuję nad tym! Ale powiedz: czy to nie jest prawda co napisałam? :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

No prawda, prawda...

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Dziękuję bardzo, od razu mi lepiej, chociaż zaraz będę umierała, bo już czuję, że bedzie mnie bolał żołądek.
Ale myśl o byciu zaczepistym mnie pocieszy choć troche.

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Nie umieraj! bez Ciebie bd tu tak... Tak pusto T-T