Dawno, dawno temu, za górami i za lasami, było sobie piękne królestwo bla bla bla, w którym rządziła piękna wladcza, utalentowana Milens Milena MiLeón Enterraz (o do tego jeszcze wrócimy). Ok, część historyczna za mną. A teraz finał bajki- a w królestwie zapanowała demokracja.
Tak, to ja. Bardzo łatwo poznać po bezsensownym bełkocie ;3 ale gdyż ponieważ jestem przedstawicielką zacnego humana, dobrze było zacząć od zacnej alegorii ;3
Od sierpnia nie widuje się mnie tu, a jeśli już, to rzadko. To, przynajmniej dla mnie, ogromny kontrast w porównaniu do tego, że od lutego do sierpnia zostawiłam chyba na tym forum więcej komentarzy niż ktokolwiek. Planowałam wielki come back, ale blog i nauka wyciskaly ostatni dech z płuc, także nawet nie było okazji.
Dziś weszłam, chciałam skomentować i zdałam sobie sprawę, ze to bez sensu, gdyż w tym nawale komentarzy co minus przybywa kolejne dziesięć. Nie zostalabym zauważona.
Pytam się ja wiec - kiedy to forum tak się zsocjalizowało? Kiedy to się tak rozrosło? Naprawdę to ledwie trzy miesiące. Jestem zadziwiona tym
http://superseriale.se.pl/seriale/na-dobre-i-na-zle-wiktoria-consalida-oblana-kw asem-kto-zaatakowal-wiki_363922.html
Wcześniej widziałam to na innej stronie, więc nie wiem, czy będą takie same informację. ~J
Tu ja widziałam : http://www.swiatseriali.pl/seriale/na-dobre-i-na-zle-384/news-na-dobre-i-na-zle- dramat-wiki-ktos-obleje-ja-kwasem-siarkowy,nId,1052188
~J
Powiem jedynie , Witaj znowu na Forum. Chyba nie mielismy okazji sie poznac, choc kojarze Cie z ViolettaPolska. Jestem na filmwebie od wrzesnia i mam na imie Liliana. Bardzo cie przepraszam za bledy, ale pisze z komorki.
Dziena ;D znam ten ból, dawniej autokorekta bez przerwy poprawiała mi voy por ti na voy por to ;D ależ to wkurzające było. Miło poznać ^^ wiolczur też kiedyś bywała (pod czterema kontami bo zawsze brakowało jej dziennego limitu wypowiedzi XD) ale podobnie jak i mi, zabrakło jej czasu. Teraz miejskie wifi dochodzi do mojej chałupy, także pewnie będę regularnie korzystać z fw ;3
od kiedy ty to powtarzasz kochanieńka? Bo ja to słyszę co najmniej od dwóch tygodni, że już na pewno wracasz! ^^
Pomimo, że mam tu konto od lipca i niedawno zdjęli mi limity (a w każdym razie, tak mi się wydaje xD), to pamiętam jak wcześniej czytałam dyskusje i bardzo często trafiałam na wypowiedzi Enterraz :) Nie miałam Cię okazji bliżej poznać i wiem tylko, że masz na imię Milena i piszesz na violettapl :D
To teraz masz okazje ;D jestem gadatliwa, gdy potrzeba wredna, ironia to dla mnie pojecie plastyczne, umiem rozśmieszać, niektórzy twierdza ze mam ADHD, inni ze jestem cichociemna, a kontrast stad, ze sie nikomu nie narzucam i kiedy nie jestem czymś zainteresowana, dajmy na to lekcją, przechodzę w tryb energooszczędny. Kocham rysunek i malarstwo, sztuki walki - ale prawdziwej walki, nie jakieś kaszamuszimito ale kickboxing, MMA etc, niezdrowy tryb życia vel wódka (najbardziej prymitywny a najcudowniejszy alkohol ever) i fastfoody, aspiracje psychologii, prawa, może dziennikarstwo, jakoś za niedługo będę musiała wybrać profil studiów, bo matura za pasem. No i najważniejsze - słowo to mój żywioł. Pisze, pisze, ciągle pisze, książki, opowiadania, obecnie może czytałaś moja jedyna prace w internecie - fanfick o violettcie dzikiestory.blogspot . Coś jeszcze? ;3
Gra o tron, Rodzina Borgiów, Świat według Bundych, Miecz prawdy, jakiś czas californication, jak poznałem waszą matkę, 13 posterunek, no, ogólnie, sporo tego ;p
O jezu. o; To ja ledwo dwa oglądam (tak, że interesuje mnie jakoś bardziej następny odcinek xd). ~J
Właśnie radosne, bo oboma tymi serialami i moją fascynacją nimi dzielę się z większością osób na tym forum. :D ~J
Też go lubię. A oglądam od jakiegoś tygodnia, więc jeszcze nie bardzo ogarniam:)
Czytam dzikiestory od dawna :3 Ale jak zwykle nie chce mi się pisać komentarza. Może ja coś o sobie powiem? :D Jestem Justyna, chodze do pierwszej gimnazjum, mieszkam gdzieś tam niedaleko Włocławka (takie zryte miasto niedaleko Torunia :). Śpiewam, gram w piłkę nożną, czasem rysuję, lubię robić zdjęcia, a więc full wypas. Jestem leniwa (co można sądzić z początku mojej wypowiedzi), wiecznie uśmiechnięta i cudowna (z opinii ludzi z klasy). Kocham czytać - i opowiadania, i książki. Chyba wszystko, nie lubię pisać, po ostatnim wypracowaniu na polski mam dość ^^
ooo robisz zdjęcia, super to bierz udział w konkursie z VP bo póki co przychodzi mnóstwo prac ale większość beznadziejnych XDD
to fajnie, liczyłyśmy że podareczki i możliwość wyboru zestawu nagród ściągnie trochę bardziej hmmm, ambitnych tak aby zrobić wy*ebany filmik fanowski XD no a w końcu ja w komisji to płazem niechlujstwa nie puszczę XDDD
nom niestety, chodzi o to, że duża część dotychczasowych uczestników nie zrozumiała zasad ;C
Cóż, zapewne mnie nie kojarzysz. Pierwszy raz skomentowałam i pokłóciłam zarazem na tym forum 2 września. Ale wcześniej czytalam wasze wypowiedzi i natykalam sie również na twoje.Mam na imie Monika, mam 14 lat, nie umiem śpiewać, nie znoszę disco polo i jestem córką Ewy. Mam dwóch ojców i milo mi cię poznać
Rafałka i Pawełka, długo tłumaczyć, ale w skrócie Ewa jest niczym Enszi, tylko nie flirtuje z mężem siostry xD Rafał - od Rafy, a Pawełek od Paplo xD
W sumie to nie wiem który dom najbardziej lubię, ale Slytherin ma Snape'a, więc już sama nie wiem ^^
Moze sie powtórzę, ale co mi tam:gdy adas jest smutny,mam ochote go przytulic, gdy sie złości,złoszczę się razem z nim, a gdy flirtuje, chcialabym żeby to mnie czarował.