PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co za kocioł;3

ocenił(a) serial na 6

Dawno, dawno temu, za górami i za lasami, było sobie piękne królestwo bla bla bla, w którym rządziła piękna wladcza, utalentowana Milens Milena MiLeón Enterraz (o do tego jeszcze wrócimy). Ok, część historyczna za mną. A teraz finał bajki- a w królestwie zapanowała demokracja.

Tak, to ja. Bardzo łatwo poznać po bezsensownym bełkocie ;3 ale gdyż ponieważ jestem przedstawicielką zacnego humana, dobrze było zacząć od zacnej alegorii ;3

Od sierpnia nie widuje się mnie tu, a jeśli już, to rzadko. To, przynajmniej dla mnie, ogromny kontrast w porównaniu do tego, że od lutego do sierpnia zostawiłam chyba na tym forum więcej komentarzy niż ktokolwiek. Planowałam wielki come back, ale blog i nauka wyciskaly ostatni dech z płuc, także nawet nie było okazji.
Dziś weszłam, chciałam skomentować i zdałam sobie sprawę, ze to bez sensu, gdyż w tym nawale komentarzy co minus przybywa kolejne dziesięć. Nie zostalabym zauważona.
Pytam się ja wiec - kiedy to forum tak się zsocjalizowało? Kiedy to się tak rozrosło? Naprawdę to ledwie trzy miesiące. Jestem zadziwiona tym

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Nie no, umierać będę tylko w nocy, rano będę ledwo żywa. ale jednak xD

wesolutkabardzo

Kto będzie żoną Ruggero? :'(

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Nawet nie ustawiajcie się w kolejki! Łyknęłam omeprazolum, powinno zadziałać.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

RURA = RUGG + Sara
JESTEM NAJLEPSZA W WYMYŚLANIU NAZW! ~M.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Spadaj, jesteśmy Ruggara xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

RURA ładniej brzmi ~M.

MagdaJulka

Hahahahaha, zdecydowanie lepiej ^^

ocenił(a) serial na 6
KeThA

NIE PAMIETAJO PANOWANIA JA WAM DAM GIMBUSY JA WAM DAM DO PIECIA
Mówiłam o przytoczonym okresie, od lutego do sierpnia. Pamiętam jeszcze te dinozaury które wchodziły tu, jak było pięć tematów na krzyż i którzy juz dawno zniknęli, pamiętam pierwsze kroczki MagdaJulka, Kecia była znaaaacznie później ;333 komentowalam wszystko jak dzika i nie byłoby tematu, który bym ominęła, ciągle tylko odswiezalam i odswiezalam ogladajac cyferki które przewijały sie na liczbie powiadomień. Przeważnie było od 5 do 15 :D:D nie nadazalam czasem odpisywać a w wolnych chwilach rozpoczynalam kolejne dyskusje. Matko, co to były za dzieje

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Wojny fanów Tomasetty i Leonetty.
Leonetta zawsze góra jakże inaczej:)

ocenił(a) serial na 6
majka5454

Dokładnie. Bitwa z tomasettą, moje życiowe powołanie

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Chcesz się kłócić? Mogę Ci zrobić tę przyjemność na powitanie :P

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Tak, tak. Milens Waleczna vel. Lwie Serce (zawsze za Lionem) nieustraszenie głosiła światu potęgę Horha Wielkiego. A teraz? Fani Dieletty rozplenili się jak robactwo.

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

OOOO LWIE SERCE TAKTAKTAK UJĘŁAŚ MNIE TYM <3<3<3

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Plaga Dieletty na forum filmweba.

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

dawne, to na pewno, kochanieńka :D

ocenił(a) serial na 6
KeThA

sugerujesz coś kiciusiu? ;3

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

no wiesz, może to wrócić, ale na filmwebie 3 miesiące to jak 3 wieki co najmniej ;D ALbo 3 ery :D

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nie jestem w gimnazjum.

A Magda krzyczy "NIE JESTEM AUTOBUSEM." ~J

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Teraz my jesteśmy rodziną królewską. :3

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

oczywiście że tak. Jakżeby inaczej xD Przynajmniej znamy tu wszystkich ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Imiona oczywiście też. Takich władców oni pragną i potrzebują, a nie kogoś kto nawet nie zna och nicku i nie kojarzy z kim pisze! ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

I przynajmniej nas kojarzą, taka Enterraz to dla nich marny plebs, gorszy od nich. ~Magda ucząca się historii

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Imiona, co by to tylko imiona. O każdym prawie wie się coś ciekawego :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Z każdym się rozmawiało już. W sumie lubię teraz filmweb forum Violetty, bo dzielę z wami dwa ulubione seriale.<3 Komentujemy środę na żywo odcinek NDiNZ? ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

możemy xD W tym tygodniu trochę nie wypaliło, ale teraz się postaramy! :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A to mieliśmy? To forum zaraz zamieni się w forum NDiNZ, a my zamiast w odpowiednich miejscach pisać o odpowiednich rzrczach to wszystko u Violetty... I za to was kocham moja rodzinko!<3 ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja również wszystkich kocham <33

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wirtualny, rodzinny przytulas ( Lulu)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

So sweet! ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Też was kocham i dołączam do przytulasa <3

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Dominika, a ty kim jesteś w rodzince <trzeba zrobić to drzewo genealogiczne>? :D ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Żona Marka:) A Marek to brat Magdy, Ewy, Zielonej i twój.

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Aaa, no tak. :D A jest jakaś nasz matka, czy ojciec? ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Violetowa:)
Chyba... (nie ma to jak nie znać wlasnej matki:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

I TEŚCIOWEJ!!! ~J

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Jak ja pojawiłam się gdzieś w sierpniu, to tylko kilka osób regularnie komentowało (Ty, Sara, Magda, Julka, Zuzka, Karolina, Sebek, Alex czasami), a teraz to tyle osób, że sama większości nie pamiętam i coraz to nowi dochodzą.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Jakby tak zebrać ludzi to myślę, że około 30 osób jest regularnie.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Na pewno, gdzieś tak. A jeszcze okazuje się, że wiele osób czyta nasze rozmowy, a nie udziela się. Jesteśmy popularne:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Szyr xD Coraz więcej osób przybywa i dobrze, jest ciekawiej.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Filmweb to najlepsza strona o Violettcie w sieci:)
Tu wszystko można sie dowiedzieć i jeszcze pogadać z fajnymi ludźmi (tak to my):)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ludzie którzy tu trafiają mają ZASZCZYT nas poznać. Kto by nie chciał?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Prawda ;)

majka5454

Ilu ja cudwonych ludzi poznałam na fw <3 Chętnie bym popisała, ale musze wracać do rosyjskiego .-.

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Ojej :( Miłej zabawy. Pocieszaj sie myślą, że dogadałabyś się z Arturem :D

KeThA

Dziekuuję :D Byłoby ciekawie. Mogę pisać i czytać po rosyjsku, ale słówek nie mam zamiaru się uczyć ^^

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Jak wrażenia po ostatnim-środowym odcinku? ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

NDINZ?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

A o co ja mogę się pytać? :D ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Biedny Adaś, tak mi go szkoda było. Teraz jestem ciekawa jak to wyjdzie z tym, że jest bratem Falkowicza.
Falko jak zawsze cudowny, a jeszcze bardziej gdy się wścieka, że mu zabrali badania :)
Ola mogłaby powiedzieć Przemkowi prawdę, ostatnio bardzo polubiłam Ole i Przemka, niech będą razem <3
Ale pojawi się ta Zuza i wszystko zepsuje :(
Nie lubię Rogalskiego, denerwuje mnie.
A jak Adaś potraktował tą Dorotę, jej też nie lubię, niech wraca do swojego męża, bo nie chce by Rogalski był z Agatą.

To chyba wszystkie moje refleksje.

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Agatka niech będzie z Adam, bo ja jestem ♥ FaWi NA ZAWSZE ♥, chociaż nie chcę się do tego przyznawać, ale ciągnie mnie do pary bodajże nazywają to AdWi, ale to by było dziwne, jakby wyszło, że są braćmi i jakby oboje do jednej dziewczyny zarywali. xd Do tego Adam to kumpel Wiki bardziej, tak się zachowują, rozmawiają ze sobą.
Adaś płaczący był taki słodki, że chciało mi się płakać z nim i jednocześnie go pocieszać. Na mnie liczyć może zawsze. <3
Co do tego z tym, że są rodzeństwem, Falko już wie, prawda, a Adam ma (tak czytałam) wybaczyć swojej matce, ale ma znaleźć niechcący jakąś fotkę, list, czy nie wiem co. Dawno temu to czytałam. Teraz czekam na akcję z Wiktorią pod koniec listopada. :D

ROGALSKI NIECH SIĘ ODCZEPI OD AGATKI I WYPI.PRZA (ZABRAŁ TEŻ BADANIA FALKO!!!).~J