Dawno, dawno temu, za górami i za lasami, było sobie piękne królestwo bla bla bla, w którym rządziła piękna wladcza, utalentowana Milens Milena MiLeón Enterraz (o do tego jeszcze wrócimy). Ok, część historyczna za mną. A teraz finał bajki- a w królestwie zapanowała demokracja.
Tak, to ja. Bardzo łatwo poznać po bezsensownym bełkocie ;3 ale gdyż ponieważ jestem przedstawicielką zacnego humana, dobrze było zacząć od zacnej alegorii ;3
Od sierpnia nie widuje się mnie tu, a jeśli już, to rzadko. To, przynajmniej dla mnie, ogromny kontrast w porównaniu do tego, że od lutego do sierpnia zostawiłam chyba na tym forum więcej komentarzy niż ktokolwiek. Planowałam wielki come back, ale blog i nauka wyciskaly ostatni dech z płuc, także nawet nie było okazji.
Dziś weszłam, chciałam skomentować i zdałam sobie sprawę, ze to bez sensu, gdyż w tym nawale komentarzy co minus przybywa kolejne dziesięć. Nie zostalabym zauważona.
Pytam się ja wiec - kiedy to forum tak się zsocjalizowało? Kiedy to się tak rozrosło? Naprawdę to ledwie trzy miesiące. Jestem zadziwiona tym
NIE PAMIETAJO PANOWANIA JA WAM DAM GIMBUSY JA WAM DAM DO PIECIA
Mówiłam o przytoczonym okresie, od lutego do sierpnia. Pamiętam jeszcze te dinozaury które wchodziły tu, jak było pięć tematów na krzyż i którzy juz dawno zniknęli, pamiętam pierwsze kroczki MagdaJulka, Kecia była znaaaacznie później ;333 komentowalam wszystko jak dzika i nie byłoby tematu, który bym ominęła, ciągle tylko odswiezalam i odswiezalam ogladajac cyferki które przewijały sie na liczbie powiadomień. Przeważnie było od 5 do 15 :D:D nie nadazalam czasem odpisywać a w wolnych chwilach rozpoczynalam kolejne dyskusje. Matko, co to były za dzieje
Tak, tak. Milens Waleczna vel. Lwie Serce (zawsze za Lionem) nieustraszenie głosiła światu potęgę Horha Wielkiego. A teraz? Fani Dieletty rozplenili się jak robactwo.
no wiesz, może to wrócić, ale na filmwebie 3 miesiące to jak 3 wieki co najmniej ;D ALbo 3 ery :D
Imiona oczywiście też. Takich władców oni pragną i potrzebują, a nie kogoś kto nawet nie zna och nicku i nie kojarzy z kim pisze! ~J
I przynajmniej nas kojarzą, taka Enterraz to dla nich marny plebs, gorszy od nich. ~Magda ucząca się historii
Z każdym się rozmawiało już. W sumie lubię teraz filmweb forum Violetty, bo dzielę z wami dwa ulubione seriale.<3 Komentujemy środę na żywo odcinek NDiNZ? ~J
A to mieliśmy? To forum zaraz zamieni się w forum NDiNZ, a my zamiast w odpowiednich miejscach pisać o odpowiednich rzrczach to wszystko u Violetty... I za to was kocham moja rodzinko!<3 ~J
Dominika, a ty kim jesteś w rodzince <trzeba zrobić to drzewo genealogiczne>? :D ~J
Jak ja pojawiłam się gdzieś w sierpniu, to tylko kilka osób regularnie komentowało (Ty, Sara, Magda, Julka, Zuzka, Karolina, Sebek, Alex czasami), a teraz to tyle osób, że sama większości nie pamiętam i coraz to nowi dochodzą.
Na pewno, gdzieś tak. A jeszcze okazuje się, że wiele osób czyta nasze rozmowy, a nie udziela się. Jesteśmy popularne:)
Filmweb to najlepsza strona o Violettcie w sieci:)
Tu wszystko można sie dowiedzieć i jeszcze pogadać z fajnymi ludźmi (tak to my):)
Dziekuuję :D Byłoby ciekawie. Mogę pisać i czytać po rosyjsku, ale słówek nie mam zamiaru się uczyć ^^
Biedny Adaś, tak mi go szkoda było. Teraz jestem ciekawa jak to wyjdzie z tym, że jest bratem Falkowicza.
Falko jak zawsze cudowny, a jeszcze bardziej gdy się wścieka, że mu zabrali badania :)
Ola mogłaby powiedzieć Przemkowi prawdę, ostatnio bardzo polubiłam Ole i Przemka, niech będą razem <3
Ale pojawi się ta Zuza i wszystko zepsuje :(
Nie lubię Rogalskiego, denerwuje mnie.
A jak Adaś potraktował tą Dorotę, jej też nie lubię, niech wraca do swojego męża, bo nie chce by Rogalski był z Agatą.
To chyba wszystkie moje refleksje.
Agatka niech będzie z Adam, bo ja jestem ♥ FaWi NA ZAWSZE ♥, chociaż nie chcę się do tego przyznawać, ale ciągnie mnie do pary bodajże nazywają to AdWi, ale to by było dziwne, jakby wyszło, że są braćmi i jakby oboje do jednej dziewczyny zarywali. xd Do tego Adam to kumpel Wiki bardziej, tak się zachowują, rozmawiają ze sobą.
Adaś płaczący był taki słodki, że chciało mi się płakać z nim i jednocześnie go pocieszać. Na mnie liczyć może zawsze. <3
Co do tego z tym, że są rodzeństwem, Falko już wie, prawda, a Adam ma (tak czytałam) wybaczyć swojej matce, ale ma znaleźć niechcący jakąś fotkę, list, czy nie wiem co. Dawno temu to czytałam. Teraz czekam na akcję z Wiktorią pod koniec listopada. :D
ROGALSKI NIECH SIĘ ODCZEPI OD AGATKI I WYPI.PRZA (ZABRAŁ TEŻ BADANIA FALKO!!!).~J