PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co za kocioł;3

ocenił(a) serial na 6

Dawno, dawno temu, za górami i za lasami, było sobie piękne królestwo bla bla bla, w którym rządziła piękna wladcza, utalentowana Milens Milena MiLeón Enterraz (o do tego jeszcze wrócimy). Ok, część historyczna za mną. A teraz finał bajki- a w królestwie zapanowała demokracja.

Tak, to ja. Bardzo łatwo poznać po bezsensownym bełkocie ;3 ale gdyż ponieważ jestem przedstawicielką zacnego humana, dobrze było zacząć od zacnej alegorii ;3

Od sierpnia nie widuje się mnie tu, a jeśli już, to rzadko. To, przynajmniej dla mnie, ogromny kontrast w porównaniu do tego, że od lutego do sierpnia zostawiłam chyba na tym forum więcej komentarzy niż ktokolwiek. Planowałam wielki come back, ale blog i nauka wyciskaly ostatni dech z płuc, także nawet nie było okazji.
Dziś weszłam, chciałam skomentować i zdałam sobie sprawę, ze to bez sensu, gdyż w tym nawale komentarzy co minus przybywa kolejne dziesięć. Nie zostalabym zauważona.
Pytam się ja wiec - kiedy to forum tak się zsocjalizowało? Kiedy to się tak rozrosło? Naprawdę to ledwie trzy miesiące. Jestem zadziwiona tym

i_love_it17

Co Ty, mnie do bagażnika wrzucisz? Osz Ty XD

esteckiewicz1

Oj, ciebie mamo na tylne siedzenie, a ojców do bagażnika. Jak chcecie to wam moge zalatwic miesca na dachu!

i_love_it17

Nieee, ja z tyłu, Będę chociaż obserwować Was, szczególnie Adasia XDDD

Enterraz

Już wyjaśniono, dlaczego jestem tym szczęśliwcem i mam dwóch tatow i jedną mame. Taka jest wlasnie nasza rodzinka.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

O, Ewa to chyba moja siostra, więc jesteś moją siostrzenicą.
Ej, w naszej rodzince (tej bliskiej) wszyscy lubimy te same seriale, a jak nie to innych w nie wciągamy. ~J

MagdaJulka

W sumie twój brat i siostra- marek i ada( zielona) nie wypowiedzieli sie na ten temat. Trzeba ich w to wciągnąć.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

A przy Marku nicku piaać nie trzrba. :P ~J

MagdaJulka

Bo jest tylko jeden.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

a jak byłby drugi to na pewno bym się nie domyśliła. :P ~J

Enterraz

Dobra, nie znamy się, ale skoro zostajesz warto byłoby się poznać :) Spoko, kojarze cie z bloga, pozatym jak oglądałam kiedyś stare tematy było tam sporo ciebie. Jestem Martyna, mam 12 lat, do czego jak wiele razy wspominałam nie chce sie przyznawać. I... Cóż więcej napisać? To jest moje drugie konto (limit). No to miło mi wreszcie, oficjalnie cie poznać :D

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry2

Dodaj jeszcze, że jesteś seksowną blondynką. ~M.

MagdaJulka

Bardzo seksowną -.- Blondynką może i tak, ale...

MagdaJulka

No jasne i od razu taka myśl: "Kurde, a można było się nie pokazaywać!" ;D

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry2

Sweet_Raspberry? Tak, trudno się domyślić. :D ~J

MagdaJulka

Wiem xd

ocenił(a) serial na 6
Sweet_Raspberry2

Gdzieś na poprzedniej stronie znajduje sie opis mojego życia, z komórki wgl trudno mi ogarnąć co tu sie dzieje. a mi tambien :D

ocenił(a) serial na 7
Enterraz

Cześć !! Ty zapewne nas nie znasz, bo doszliśmy tu pod koniec września, ale czytaliśmy wasze dyskusje już od marca i bardzo często natykaliśmy się na twoje wypowiedzi. Jesteśmy Zuzia i Amela i bardzo miło nam cię poznać.<3<3<3

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Cześć :) ja jestem Hania, mam 12 lat, mieszkam w Gorzowie. I choć ja Cię tu już nie raz widziałam Ty na pewno mnie nie kojarzysz. Coś o mnie.. Kocham tańczyć( tańczę już piąty rok), jeść, malować, jeść, robić zakupy, jeść, naukę (to troche dziwne, ale nauka sprawia mi przyjemność), jeść, czytać, jeść, słuchć Beatlesów, jeść, piec, jeść... I co by tu jeszcze dodać. Uwielbiam słodycze, chociaż skromnie twierdze, że po moim ciele tego nie widać (może to przez wiele ćwiczeń oraz ciągłe brzuszki (-,-) ) Z par: Leonetta (chociaż uwielbiam Diego), Naxi, Marcesca, Bromi, Fedemila, Pablangie, Gesmeralda, Ramallga <3 to chyba wszystko :)

Enterraz

Pionteczka.Też mam ogrom nauki,a zawsze wchodzę na forum już po fajniejszych rozmowach :<
Nauka, nauka :(

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ja jestem Dominika, nie wiem czy mnie dobrze kojarzysz:)
Mam 17 lat i jestem wielką fanką Leonetty <3
To najwazniejsze informacje o mnie :)

ocenił(a) serial na 8
Enterraz

Nie martw się - ja cię pamiętam. Czujesz się zaszczycona, prawda? :D
Teraz troszeczkę o mej zacnej osobie:
Nazywam się Julia i mam dwanaście lat.
Moje ulubione pary z "Vioeletty" to: Naxi, Femiła i Marcesca. <3
Poza tym serialem, oglądam jeszcze "Na dobre i na złe".
Nienawidzę szkoły. Jedynymi przedmiotami, która całkiem lubię są: W-,F język polski i historia.

julia_555

Tez kocham Polski i historie. Jedyne zajecia fajne w szkole. Po za tym jestem wielkim humanista. Nie znosze fizyki i matmy, to katorgi...

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello4

Eh, ja nienawidzę matematyki. Dzisiaj dostałam 3+ ze sprawdzianu, bo nauczycielka nie chciała mi darować 0,5 pkt.
Mówiłam jej, że moja ekierka jest inna, ale nie chciała mnie słuchać. xD

julia_555

Na mnie tez sie uwziela babka od matmy. Ciagle mnie pyta, ona ogolnie mnie nie lubi. Mam juz chyba ze trzy galy z matmy...

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello4

Na mnie się jeszcze uwzięła nauczycielka od angielskiego. Wczoraj zaczęła szarpać moją przyjaciółkę, a potem kazała się jej przepraszać. -.-

julia_555

Angielski... moj znienawidzony jezyk. Kiedys mialam fajna nauczycielke od anglika, ale poszla na urlop macierzynski. Dali nam za to wice drektor, masakra.

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello4

Jedyną nauczycielką, którą bardzo lubię, jest moja polonistka.

ocenił(a) serial na 8
julia_555

O, i pani od W-F'u.

LuLuComello4

Nie przypominaj, moim wychowawca jest facetka od w-f'u. Zrujnowala mi w-f do kona zycia...

Enterraz

Mieliśmy się okazję poznać (XD). Co prawda od niezbyt przyjemnej strony, ale zawszę coś!

P.S Kto powiedział, że forum nie może być znów pod Twym władaniem? Wystarczy porządna rewolucja i wszystko może być Twoje.
http://www.newsweek.pl/g/i.aspx/670/0/newsweek/634923964841130000.jpg

KUNOvonLICHTENSTEIN

Czyżby kłótnia?

i_love_it17

Gorzej. Wojna. XD
Nie no, aż tak źle nie było. Chyba... :D

KUNOvonLICHTENSTEIN

Ja ledwo sie pierwszy raz lognęłam to już pokłóciłam się z hxns KorCą.
Daj linka, lubię jak ludzie sie kłócą.

i_love_it17

No co Ty! Wtedy jeszcze tak wiele ludzi tego serialu nie oglądało, a teraz to tu tłok niesamowity jest. Jeszcze zrobią z tego głośną sprawę jak o Madzi z Sosnowca, wolałbym uniknąć takiej sławy XD

KUNOvonLICHTENSTEIN

Hahaha
To, co tam sie działo? Czyzby polecialy noże, czy raczej tylko ostre słowa?

KUNOvonLICHTENSTEIN

Ty naprawdę lubisz chodzić bez koszulki.

i_love_it17

Tradycja :D

KUNOvonLICHTENSTEIN

:)
Ja płacze na kreskówkach, ty chodzisz bez koszulki.

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Z nim się kłócili wszyscy bo jest idiotą :)

KeThA

Weź, obraził mój tekst: Czochraj Tomasa. Przecież to bylo geniale.

ocenił(a) serial na 6
KUNOvonLICHTENSTEIN

Zaiste, zacny koncept Rudolfie :D przemyślę to zważnie w mych komnatach :3333

Enterraz

Kojarzy mi się taki krótki okres w którym na filmwebie głównie byłaś ty Mileno, Wiolczur, Zuza, Magda i Julka i Alex, ja czasami coś od siebie dorzucałam ;p Pamiętam taki temat o bodajże piosenkach po angielsku, w którym zaczęłyśmy najpierw pisać o kulturze w Europie i Latino, potem zaczęłyśmy o zainteresowaniach a na końcu skończyło się tak, że każda opisała swoją miejscowość xd (wiem gdzie mieszkasz, pilnuj się ^^)
A jako iż dość często widywało się twoje wypociny to zapamiętałam że ubóstwiasz Leonette [ogólnie Horha] i często broniłaś Martiny jak zdarzało nam się opisywać jej wady ;p