PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wykształceni psychologowie - Magda i Julka otwierają swój gabinet na filmwebie, ponieważ jest
za mało beznadziejnych tematów na forum ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja chcę być jeszcze psychiatrą! :) Od tych gorszych przypadków, jak... Hm... Stłuczone kolano...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Okej! Ja się zajmuję tymi pokroju Violetty - "Chciałabym mieć każdego chłopaka na raz. Co mam zrobić?"

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

O, popatrz, chyba ludzie nie mają problemów - jak wspaniały jest świat! :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wspaniały jest świat, bo widzieliśmy Tomasa ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

On oświeca naszą drogę przez ciemność, przez góry smutku i kaniony rozpaczy. On jest tym, który daje nam siłę każdego dnia, by iść na przód. By się nie poddawać. By trwać.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A to coś na jego czole pozwala nam się odnaleźć w każdej sytuacji.

MagdaJulka

On po prostu jest przy nas,mówiąc,że nas nienawidzi,tym samym dając ogromne wsparcie w trudnych chwilach.

Sorry,że sie dołączam,ale nie mogłam sie powstrzymać.

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Jego uśmiech pozwala nam żyć.

MagdaJulka

Jego śpiew pozwala nam się cieszyć.

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

A jego kropka na czole pozwala nam być szczupłymi, bo nie możemy przez nią jeść...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mam poważny problem. Jestem uzależniona od filmiku, na którym Francesca mówi Marco, że wraca do Włoch. Zawsze jest tak samo. Najpierw uśmiecham się, ponieważ on tak słodko wygląda, a później płaczę, rzucam czym popadnie, ponieważ wyjeżdża.
Co mam z tym zrobić?

MagdaJulka

Masz może link do tego filmiku? *.*

ocenił(a) serial na 10
Bella21274

No jasne, jak mogłabym nie mieć.
http://www.youtube.com/watch?v=dXwmonsFPcs

MagdaJulka

Dziękować ^^

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

PACZAJCIE jakiego mam hotaska na avku <3

KeThA

No normalnie cudo *,* xD

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Prawda? Tylko patrzeć :)
Podziwiam, poziwiam i nie mogę przestać :)

KeThA

Ja tak samo. Biedne my, że nie mieszkamy w Hiszpanii, tam gdzie on :<

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Ja już zbieram na bilet <3 Dobrze, że do Europy wrócił, bo do Argentyny to 6tys. wywalisz, a do Hiszpanii taniej będzie - i szybciej!

KeThA

Ja też *-* Już się nie mogę doczekać <3 Spotkamy go w parku, będzie siedział na ławce i tworzył piękną i wzruszającą muzykę na gitarze, a my będziemy patrzeć i się zachwycać <3

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

A później usiądzoemy obok niego i będziemy wpatrywać się w jego usta z których wydobywac się będzie ta piękna melodia! <3

KeThA

A następnie będziemy komponować razem z nim i stworzymy słodkie trio <3 I będziemy jeździć z nim w estradę, a głupie fanki będą nam zazdrościć ^^

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Huhuhu, pozwalam ci się z nim hajtnąć, ja czekam na księcia :D Oddam ci Pablo vel Tomasa! <3 Znaj mą dobroć

KeThA

Oh, dziękuję. Nie wiem, jak ja ci to wynagrodzę. Może najlepiej moją dobrocią i ogromną wielkodusznością- przebiorę Tomasa za księcia i to tobie pozwolę się z nim hajtnąć, a biedna ja znajdę sobie jakiegoś Włocha. <3

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Ależ nie, nie trzeba. A jeżeli mówiąc "jakiegoś włocha" masz na myśli Ruggero to... WARA!!! On jest moim księciem ^^

KeThA

No, tak, mam na myśli, to co, solówa? ^^

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Phi... On nie wie o moim istnieniu u już mnie kocha, i tak nie wygrasz! Mój misiaaaczek <3 To co, kiedy i gdzie?

KeThA

To chodź umówmy się na dworcu w Warszawie. :3 Jutro o 12:30.

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Cwaniak, ja do Warszawy mam "kawałek"... Ja proponuję Wrocław ^^ Dobra, odłóżmy to, jak zrobią u nas koncert to wtedy się o Ruggero będziemy bić ^^

KeThA

Nie ma sprawy :D Ale znając polskich organizatorów- szybko do tego nie dojdzie : /

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Może to i lepiej :D Bo Rugg mógłby nie przeżyć naszego napadu na niego :P On i Xabiani są kochani przez polki, więc radziłabym im się tu nie pojawiać :P Sama bym się pierwsza na nich rzuciła! <3

KeThA

Potrzebujesz więc rady od psychologa :D Jest tu jakiś aktywny na forum?! xD

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Jestem! Czuwam ;D

KeThA

No to sama możesz sobie pomóc. Pamiętaj: jak będziesz kiedykolwiek brała rozwód z Ruggero- ja jestem tutaj adwokatem. ^^

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Dobrze, ale nawet tak nie mów! Nigdy się nie rozstanę z MOIM misiaczkiem <3 Matko, jak ja sobie oglądałam Twitcam z nim i Lodo to myślę, że jakby mógł to przeczytać... To by wyśmiał, padł jeszcze ze śmiechu i miał zabawę do końca swych dni ^^

KeThA

Haha, możliwe ^^. A jakby Pablo przeczytał to co wyżej pisałyśmy xD

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Boże... Mój wiersz, albo jakby usłyszał moją piosenkę i nasze rymowanki na jego "cześć"... O matko, już wiem, dlaczego aktorzy nie wchodzą na strony internetowe dotyczące ich samych ^^

KeThA

Hah :D Ale Pablo raczej nie jest zbyt inteligentny, nie domyśliłby się, że te posty zawierają ironię xD

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Tak, ale to, że przyrównałam do jaszczurek mógłby już ogarnąć :D:D:D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Musisz dać sobie z tym radę sama (ach te rady psychologów!)
Spróbuj ograniczać powoli oglądanie tego filmiku. I zastanów się: Co może być przyczyną tego uzależnienia? Czy może skończyły ci się chipsy? Czy też filmiki z Tomasem nie chcą się ładować? Nie poddawaj się! Niezależnie od przyczyny - możesz być szczęśliwa.

Porady udzielała mgr. nie-dyplomowana Sarrrrra

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie, to nie są przyczyny oglądania tego filmiku!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Chce obejrzeć ten filmik!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Dziecko, mam dla ciebie poradę godną psychologa:
Oglądaj ile wlezie, i tak się nie od - uzależnisz :D A jak będą nowe odcinki i jakaś mega słodka scena w wykoaniu Marcesci (na przykład ich pierwszy pocałunek!) to przerzucisz się na niego.
NIE MUSISZ DZIĘKOWAĆ!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak! Wspaniała porada!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiem, wczuwam się w rolę!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Panie psychologu, a dostanę za bycie grzcznym dzieckiem i nie wyrywanie się z fotela lizaczka z Tomasem?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Masz mój super cute avatar z Tomasem w nagrodę - popacz sobie :D

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

O no widzę że już powstał xD Czemu ja dopiero teraz się o tym dowiaduję?! Gdybym wiedziała to ja i moje problemy przyszlibyśmy wcześniej

ocenił(a) serial na 10
Claudia_filmweb

Mów śmiało. Wysłuchamy Cię.

ocenił(a) serial na 3
Claudia_filmweb

Zwierz się, dziecino! Wiedz,że to wszystko pozostanie między nami - użytkownikami filmweba ;)

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

jAKim spoSOBem naJLePIEJ zaBIć????? Bo ta gupia ViOLeTTa chyba chce mi zabrać LeOsIA :(((((