Wykształceni psychologowie - Magda i Julka otwierają swój gabinet na filmwebie, ponieważ jest
za mało beznadziejnych tematów na forum ;)
Ja chcę być jeszcze psychiatrą! :) Od tych gorszych przypadków, jak... Hm... Stłuczone kolano...
Okej! Ja się zajmuję tymi pokroju Violetty - "Chciałabym mieć każdego chłopaka na raz. Co mam zrobić?"
On oświeca naszą drogę przez ciemność, przez góry smutku i kaniony rozpaczy. On jest tym, który daje nam siłę każdego dnia, by iść na przód. By się nie poddawać. By trwać.
On po prostu jest przy nas,mówiąc,że nas nienawidzi,tym samym dając ogromne wsparcie w trudnych chwilach.
Sorry,że sie dołączam,ale nie mogłam sie powstrzymać.
A jego kropka na czole pozwala nam być szczupłymi, bo nie możemy przez nią jeść...
Mam poważny problem. Jestem uzależniona od filmiku, na którym Francesca mówi Marco, że wraca do Włoch. Zawsze jest tak samo. Najpierw uśmiecham się, ponieważ on tak słodko wygląda, a później płaczę, rzucam czym popadnie, ponieważ wyjeżdża.
Co mam z tym zrobić?
Ja już zbieram na bilet <3 Dobrze, że do Europy wrócił, bo do Argentyny to 6tys. wywalisz, a do Hiszpanii taniej będzie - i szybciej!
Ja też *-* Już się nie mogę doczekać <3 Spotkamy go w parku, będzie siedział na ławce i tworzył piękną i wzruszającą muzykę na gitarze, a my będziemy patrzeć i się zachwycać <3
A później usiądzoemy obok niego i będziemy wpatrywać się w jego usta z których wydobywac się będzie ta piękna melodia! <3
A następnie będziemy komponować razem z nim i stworzymy słodkie trio <3 I będziemy jeździć z nim w estradę, a głupie fanki będą nam zazdrościć ^^
Huhuhu, pozwalam ci się z nim hajtnąć, ja czekam na księcia :D Oddam ci Pablo vel Tomasa! <3 Znaj mą dobroć
Oh, dziękuję. Nie wiem, jak ja ci to wynagrodzę. Może najlepiej moją dobrocią i ogromną wielkodusznością- przebiorę Tomasa za księcia i to tobie pozwolę się z nim hajtnąć, a biedna ja znajdę sobie jakiegoś Włocha. <3
Ależ nie, nie trzeba. A jeżeli mówiąc "jakiegoś włocha" masz na myśli Ruggero to... WARA!!! On jest moim księciem ^^
Phi... On nie wie o moim istnieniu u już mnie kocha, i tak nie wygrasz! Mój misiaaaczek <3 To co, kiedy i gdzie?
Cwaniak, ja do Warszawy mam "kawałek"... Ja proponuję Wrocław ^^ Dobra, odłóżmy to, jak zrobią u nas koncert to wtedy się o Ruggero będziemy bić ^^
Może to i lepiej :D Bo Rugg mógłby nie przeżyć naszego napadu na niego :P On i Xabiani są kochani przez polki, więc radziłabym im się tu nie pojawiać :P Sama bym się pierwsza na nich rzuciła! <3
No to sama możesz sobie pomóc. Pamiętaj: jak będziesz kiedykolwiek brała rozwód z Ruggero- ja jestem tutaj adwokatem. ^^
Dobrze, ale nawet tak nie mów! Nigdy się nie rozstanę z MOIM misiaczkiem <3 Matko, jak ja sobie oglądałam Twitcam z nim i Lodo to myślę, że jakby mógł to przeczytać... To by wyśmiał, padł jeszcze ze śmiechu i miał zabawę do końca swych dni ^^
Boże... Mój wiersz, albo jakby usłyszał moją piosenkę i nasze rymowanki na jego "cześć"... O matko, już wiem, dlaczego aktorzy nie wchodzą na strony internetowe dotyczące ich samych ^^
Hah :D Ale Pablo raczej nie jest zbyt inteligentny, nie domyśliłby się, że te posty zawierają ironię xD
Musisz dać sobie z tym radę sama (ach te rady psychologów!)
Spróbuj ograniczać powoli oglądanie tego filmiku. I zastanów się: Co może być przyczyną tego uzależnienia? Czy może skończyły ci się chipsy? Czy też filmiki z Tomasem nie chcą się ładować? Nie poddawaj się! Niezależnie od przyczyny - możesz być szczęśliwa.
Porady udzielała mgr. nie-dyplomowana Sarrrrra
Nie, to nie są przyczyny oglądania tego filmiku!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Chce obejrzeć ten filmik!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Dziecko, mam dla ciebie poradę godną psychologa:
Oglądaj ile wlezie, i tak się nie od - uzależnisz :D A jak będą nowe odcinki i jakaś mega słodka scena w wykoaniu Marcesci (na przykład ich pierwszy pocałunek!) to przerzucisz się na niego.
NIE MUSISZ DZIĘKOWAĆ!
Panie psychologu, a dostanę za bycie grzcznym dzieckiem i nie wyrywanie się z fotela lizaczka z Tomasem?
O no widzę że już powstał xD Czemu ja dopiero teraz się o tym dowiaduję?! Gdybym wiedziała to ja i moje problemy przyszlibyśmy wcześniej
Zwierz się, dziecino! Wiedz,że to wszystko pozostanie między nami - użytkownikami filmweba ;)