PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wykształceni psychologowie - Magda i Julka otwierają swój gabinet na filmwebie, ponieważ jest
za mało beznadziejnych tematów na forum ;)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

gdzie najlepiej pochować Violettę?

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Proponuje śmietnik, ale przed popełnieniem czynu karalnego zastanów się dwa razy, wypij szklankę wody, ponieważ możesz przez to iść do więzienia ;)
Jeżeli rozważysz już wszystie za i przeciw, życzę Ci powodzenia.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Oj tam, to tylko od 25 lat do dożywocia :D Nie ma czym się przejmować!

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

a ona się nie obrazi jeśli ją zabiję?

ocenił(a) serial na 3
Kaoshi

Nieee, sądzę, że po kilku dniach jej przejdzie. Nie potrafi się długo gniewać ;)

MagdaJulka

W jaki sposób najlepiej zabić:
a) Tomasa
b) Esmeraldę (ona musi cierpieć!!!!!!)
c) Andresa

Proszę o szybką pomoc!

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

a) nie zabijaj - i tak już go nie ma
b) proponuję stopniowe roztrzaskiwanie kości. Zaczynając od nosa, paców, później ręce i klatka piersiowa
c) wmówić mu, że powieszenie się na suficie to świetny pomysł

I właśnie odkryłam, że mam zapędy ppsychopatyczne... Szczególnie jeżeli chodzi o punkt b ;p Też nie lubię panny E.

KeThA

Dzięki,skorzystam :)

A kto lubi Esmeraldę?Ona zabiera nam Germiego!

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

Nie ma za co :) Tylko wiesz... Nie rozpowiadaj o moich zapędach... Za dużo kryminałów się naczytałam ^^ Jak chcesz mogę ci wypisać jeszcze inne pomysły ^^

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

dlaczego chcesz mi zabić Andresa.????

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

BŁAGAM O WSPARCIE! Właśnie obejrzałam 40 odcinek 2 sezonu... Będę płakać, piszczeć, cokolwiek... Marcooo! Tak słodko wyglądał - Madźka miałaś rację. Fraaan wyjeżdża, ja to wiedziałam, ale jak to obejrzałam, serce się kraja! Violetta straciła głos! Wzruszyła mnie scena, jak przychodzi León, A Fran i Cami się na niego rzuciły - to było pozytywnie urocze, ale Francesca! Nie mogę z tym żyć! Psycholog błaga o pomoc - zaraz zacznę płakać :(:((((((((((((

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Napisałaś to o 0:46, a ja w tym czasie chciałam wejść na filmweba o tej samej godzine, ale byłam zajęta pobieraniem fotek Ruggero na telefon.

Co do rady - rzucaj donniczkami za okno. Masz lepszą porę niż ja, która o 16 rzucałam nimi za okno i po wpadały do sąsiadów. Teraz to jeżeli mieszkasz w bloku to może śpią to nikogo nie zabijesz. Ja nikogo nie zabiłam, ale to szczęście.
Możesz również napić się szklanki wody.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Mam problem. Właśnie uświadomiłam sobie, że Leon nie istnieje naprawdę. Nie mogę poradzić sobie z tą myślą. Miewam myśli samobójcze, mam ochotę skoczyć z krawężnika. Proszę o pomoc :c

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Skocz z tego krawężnika - ulży ci :) Możesz później na niego nawet wskoczyć!

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Dziękuję za profesjonalną poradę, jednak spróbuję bardziej ekstremalnego i skoczę z łóżka.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Kochanie, każdy z nas przeżywał ten problem. Ja nawet 3 razy. Najpierw Leon, potem Federico, a na końcu Marco. Trzeba nauczyć się z tym żyć, ale mam dla Ciebie dobrą radę.
Przez pierwsze trzy dni mów do zdjęcia aktora, który gra twoją ulubioną postać "Leon". Później wkrocz na wyższy poziom i przez tydzień raz dziennie powiedz do tego zdjęcia "Jorge". Następnie przez następny tydzień mów do jego zdjęcia conajmniej trzy razy używając "Jorge".
Co tydzoeń potrajaj ilość "Jorge".
Po miesiącu powinnaś przywyknąć, że to nie Leon tylko Jorge.
Przez pierwsze kilka dni może wydawać Ci się to straszne, że to Jorge, ale nie wybuchaj złością, tylko napij się szklanki wody.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

MLEKO! MLeko się pije, nie wodę.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Woda jest dobra na wszystko. Kiedy masz niewyładowany popęd selsualny - pij wodę. Kiedy się stresujesz - pij wodę. Kiedy boli Ciebie ząb - pij wodę.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Teraz mam jeszcze jeden problem. Nie znam Jorge i prawdopodobnie nigdy go nie poznam.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Propozycja jest taka - kup bilet do Argentyny, czekaj aż wyjdzie z planu Violetty, śledź go aż do domu (będziesz mieć wtedy jego adres), zapukaj i zapytaj się czy ma pożyczyć cukier i przedstaw się jako jego nowa sąsiadka. Na filmach to zawsze działa.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Niesamowity pomysł. Już zbieram na bilet. Nie wiem, jak mam Ci dziękować.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Nie ma za co. Jesteśmy na forum, by pomagać ;)

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Ja mam inną propozycję! Rozkochaj go w sobie przez twittera i aska, rzuci Stephie dla Ciebie i jeszcze ci bilet zafunduje! Zaoszczędzisz dobre 6 tys. :D

KeThA

A masz jego oficjalnego aska? Widziałam pełno "prawdziwych" Jorge Blanco, zupełnie nie wiem który ask należy do Jorge.

ocenił(a) serial na 3
Luu__4

Gdzieś byłam i to chyba był jego. Jak znajdę linka to ci dam :D Ale na twitterze zawsze możesz poflirtować ^^

KeThA

A zanim dasz jego aska nauczę się hiszpańskiego, żeby móc do niego napisać :3

Luu__4

Chyba ten http://ask.fm/jorgeblancoofficial05

hxns_KorCa

Dzięki :) A mógłby ktoś mi wytłumaczyć, jak zmienić avatar? Zupełnie się nie orientuję.

ocenił(a) serial na 3
Luu__4

Wchodzisz w "ustawienia"(ta strzałecka w dół, co jest obok twojej nazwy) i pojawia ci się twó "panel sterowania" kontem. Pod zdjęciem lub jego brakiem jest napis "dodaj" i sobie dodajesz :) Też miałam z tym problem ^^

KeThA

Dzięki, Udało się :D

ocenił(a) serial na 3
Luu___4

A widzę. JAK MOŻESZ MIEĆ DIEGO NA AVKU?! :O

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Oj tam, oj tam. Zdjęcie ładne, a on nie jest taki zły. Nawet lubię go, jako aktora i muzyka. Postać zresztą też nie jest zła, może jest chamski i bucowaty, ale przynajmniej coś wnosi do serialu.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Kolejny problem zaistniał w mym życiu i potrzebuję rady....
Pewna osoba uważa, ze jestem płytka, bo obrażam Pablo Espinozem, a ja go nie obrażam, bo obrażam Tomasa ;(
jest mi z tym ciężko - co mam robić?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Kochanie, twój problem jest bardzo ciężki i będziemy musieli z nim walczyć.
Po pierwsze - pij regularnie wodę.
Po drugie - oddychaj spokojnie.
Po trzecie - zawsze broń swego. Jeżeli uważasz, że nie obrażasz Pabla, tylko Tomasa to mów o tym śmiało i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej.
Po czwarte - rób dziesięć przysiadów dziennie.
Po piąte - weź kij i ubij jak ziemniaka tą osobę, która wmawia Ci, że jest inaczej niż ty myślisz.

Mam nadzieję, że moje porady Ci pomogły, ponieważ jestem na tym forum, aby pomagać. Jeżeli nadal masz problem. Pisz śmiało.

PS Przemoc rozwiązaniem wszystkiego ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Właśnie tak się zastanawiałam, czy już sięgać po przemoc.
Dzięki. Ta woda i przysiady pomogą mi zgubić dodatkowo kilka kilogramów ^^
Punkt trzeci już stosuję!
Ależ ty jesteś mądra! A teraz PISZ ROZDZIAŁ!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Próbuje pisać, ale coś nie mogę. Moje myśli są smerfastyczne i wydaje mi się, że powtarzam co chwilę słowa.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Błągam CIę. Ja układałam dzisiaj plany na te "10 lat" w moim opowiadaniu. I kurde: ciąża, śmierć, zazdrość, ślub. No żesz mnie coś trafia. Bardzo monotematyczne ^^ Ale jak ma się opisaywać życie... Ośmiu par w takim wieku no to co mam pisać? I będzie co chwile któraś w ciąży (dopiero na którymś tam roku, przecież nie na pierwszym!) I będą się hajtać... Cholera by to wzięła, mogłam nie pisać.
Więc widzisz - prawdziwe problemy to mam JA! Ty to sobie możesz...

Żartuję oczywiście, nie gniewaj sie ^^ Ale ja tak CZEKAM :D Już 2 raz wszystko rpzeczytałam, no... A brak czegoś ciekawego do czytania (chociaż mam 28 blogów w zakładce "polecane" i wszystkie regularnie czytam... Jedyną rozrywką dzisiejszego wieczora był rozdział by Tears <3 Świetny rozdział. O Naxi! <333

ocenił(a) serial na 10
KeThA

U mnie też będzie Naxi, ale krótkie. Aktualnie je piszę, potem Marcescę, ale na tym blogu to długo będzie trzeba poczekać na ciąże. Co do śmierci to się nie zdradzam, ale jest w planach. Taki drastyczny epilog.
Tears ma bloga?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No ba, że ma i to świetnego :D
Łap lineczka:
http://kochac-bardziej.blogspot.com/
U mnie też nie byłoby ciąż ani nic takiego, jeżeli chodzi o siedemnastolatków! Nie ma mowy. Ale oni już starzy są u mnie to będzie ^^ Oj, będzie ciekawie z tego co planowałam. Wiesz, porozbijam wszystkie pary, wymieszam przypadkowo. Później okaże się że Fran jest z Maxim, ale nie Maxim, bo Maxi nie żyje (później okaże się, ze żyje, ale stracił pamięć) i jest z jednym z sześcioraczków: Maxi, Taxi (omg), Paxi, Kaxi, Quaxi i Baxi - to ich imiona. A Violetta będzie żyła w przekonaniu że jest z Leónem, ale oślepnie wcześniej i na prawdę będzie z... (chwila dramamtycznego napięcia!) Brodueyem, który okaże się być jej bratem. Przyrodnim, ale bratem.
Nie zdradzę ci wszystkiego, bo nie będzie niespodzianek ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Daj spokój. Już się przeraziłam. Nie niszcz tak swojego bloga. Ja powiedziałam o tej śmierci na poważnie, a ty mi ty wyskakujesz z sześcioraczkami, które nie wiem czemu skojarzyło mi się z wycieraczkami na początku i myślałam, że Maxi będzie nazywał wycieraczki, ale ja dziś w ogóle nie myślę.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Przecież żartuję :D W życiu bym czegoś takiego nie napisała. Chyba, że dla jaj. No, ale nie po pierwszej w miarę normalnej części ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No mam taką nadzieje. Zabawnie się czyta takie dziwne historie. Znasz jakiś blog, w którym są gwałty i to wszystko inne to bym poczytała :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Właśnie nie ^^ Był jeden na którym Diego zgwałcił Violkę, ale tylko dlatego, że chciała zobaczyć co się stanie i do niego polazła ^^ Ale płakałam ze śmiechu ^^ Serio "Zaprosił mnie Diego. Kocham Leóna, ale chcę zobaczyć co się stanie. (później decyduje nie iść, ale się kłóci z kochasiem ) wiem, ze kocham leóna, al eprzekonam się, czego ode mnie chce Diego. (następnego dnia) Usunęłam ciążę, bo Diego mnie zgwałcił (poszłam do niego w nocy, dlaczego on to zrobił?!) i w moim łonie było jego dziecko"
End of story ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, tak, tak! O coś takiego mi właśnie chodziło. Dajesz linka, bo jak będę na fonie to muszę mieć co czytać.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

A ja nie wiem, gdzie to jest! Jak znajdę to ci dam :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Spoko. Tymczasem mogłabyś dać do czegoś, do czego pamiętasz, że tam jest jakaś dziwna, zabawna historia :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie mam nic pod ręką :( Serio, już czytam normalne blogi w miarę :D Aczkolwiek wszędzie się wyprowadzają od rodziców nastolatki i wszędzie zachodzą w ciąże i wgl... Więc wiesz.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No u mnie też się wyprowadzą od rodziców, bo na studia idą.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dobra, napisałam. Nudy, ale zawsze coś jest. Jest Larico, Naxi i Marcesca to może spoko, ale przekonam się jak go przeczytam.