PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wykształceni psychologowie - Magda i Julka otwierają swój gabinet na filmwebie, ponieważ jest
za mało beznadziejnych tematów na forum ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

oczywiście musiałaś wrzucić jak poszłam spać ;/ Wgl. ulożyłam już prawie plan na całę opowiadanie! Ha, udało się. Ale ile się ztym namęczyłam to moje. (jednak mam 10 par, a nie 8;/) Moi się wyprowadzili też,jak poszli na studia ^^ Boże, MOI, jak w simsach ;D Tak mi się skojarzyło. Dobra, idem czytać :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wiem, czytałam twojego bloga :D Trzeci rozdział skomentuje, ale jak będę na laptopie, bo na telefonie trzy razy pisałam i za każdym razem nie chciał się publikować ani kopiować. Wiesz, mój telefon ma już ponad rok i wchodzi w okres dojrzewania.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie komentuj lepiej :) Jak dam 4 to będzie coś ciekawego może... ;D Wtedy będzie się co wysilać a nie ;P

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Więc problem jest poważny... Gdy widzę Leona- piszcze, Gdy widzę Federico - piszcze, gdy widzę Marco- piszcze. A gdy słysze jak oni śpiewają awwww <3
A gdy widzę Tomasa... NIC.
Co jest ze mną nie tak?

ocenił(a) serial na 3
Leilla

Sądzę, że 99% fanów VIoletty przeżywa to samo:
1. Pij wodę
2. Pij mleko
3. Czekaj na 2 sezon, gdzie go nie ma
4. Wydrukuj zdjęcie Tomaszka i potnij ;D

DZISIAJ WRACAAAA FEDERICO! "Hola la bandaaa!" <3 Me encanta!!!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Co wy z tym mlekiem ciągle? A jak ktoś nie toleruje Tomasa i laktozy? Co wtedy?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wtedy zostaje woda

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Masz polskie znaki? Czy ma być "woda" przez "o" czy jednak przez "ó"?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Woda, tu są dzieci ;P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

No tak, tylko my takie dorosłe szesnastolatki ;D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Tylko że ja czuje jakbym musiała go wielbić, w końcu jest częścią wspaniałego parringu Leomas i Greomas. Nie wiem co robić bo gdy go widzę jest mi słabo.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Mogę pomóc jako psycholog? Stosuję pewną terapię zwaną "leczenie sucharami". Mogę? Mogę?

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

Angie rano zeszła na dół, radośnie witając się z domownikami.
- Violu, chodź, spóźnimy się!
- Chyba wstała dziś ze złej strony łóżka - mruknęła siostrzenica. Angie spojrzała na nią z zaskoczeniem. Czy była zbyt ostra?
Dotarły do studia. Angeles zobaczyła Beto.
- Cześć, Beto - zawołała, starając się zabrzmieć jak najradośniej.
- Wstałaś dziś złą stroną łóżka? - spytał, odchodząc. O co chodziło? Angie, już porządnie zaniepokojona, weszła do klasy.
- Dzień dobry wszystkim! Co słychać? Wszystko dobrze? - Wlała w słowa jak najwięcej entuzjazmu.
- Chyba wstała ze złej strony łóżka - mruknęła Fran do Cami, na tyle głośno, że nauczycielka usłyszała. Była już bliska łez. Zaraz po zakończeniu lekcji pognała do pokoju nauczycielskiego.
- Pablo! - zawołała. - Czy ja jestem niemiła? Wszyscy mi mówią, że wstałam złą stroną łóżka.
Mężczyzna spojrzał na nią uważnie i uśmiechnął się.
- Nie bierz tego do siebie, Angie. Po prostu założyłaś dziś kapcie Germana.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

O :D Genialne, hahah. :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

O matko, dobre :D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Hahahaha :-) Niezłe. Mam pytanie do psychologów: Czy to normalne, że gdy na ekranie pojawie się główna bohaterka, mam ochotę ją roztrolejbusować? To samo mam, gdy pojawia się nasz cudowny Tomas. Czy to źle? :D

ocenił(a) serial na 3
Bangie

Nieee, to całkowicie normalne. Kto z nas tego nie ma?
Proponuje ci oglądać odcinki na internecie i przewijać naszą kochaną Violettę - ja tak robię ^^
No i pij mleko

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dzięki ci! Moje życie nabrało sensu! Jesteś wielka! Na Tomasa, że też nie wpadłam na napicie się mleka!

ocenił(a) serial na 3
Bangie

Dokłądnie! Jakiego problemu byś nie miała - mlekooo, mleko,z awsze mleko! <3

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Hahahahaha, dobre :D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ależ oczywiście, oczywiście.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Czy to normalne, ze kiedy widzę na ekranie Andresa to serce zaczyna mi szybciej nic, uciszam wszystkich domowników kiedy przemawia i grozę ze pitne się mydłem w płynie kiedy odchodzi.??? Czy jest torze za naturalna ze jaram się jak pochodnia ta plama na czole Gregoria i od kiedy jej nie ma to tone w rozpaczy .?? A jeszcze jedna sprawa, mianowicie kiedy był pogrzeb Tobiego to płakałam jak bobr,czy to normalne.??? Plis Hepl mi.!!! O ile jest to coś nie naturalnego...
xo xo

ocenił(a) serial na 10
Andrestociachoo

To jest naturalna sprawa i da się jej racjonalnie zaradzić. Za każdym razem jak na ekranie pojawia się Andres pij wody, dużo wody. Woda ma w sobie zdolność odadnresopyschoniczne.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Z całego serca Ci dziękuję za radę. Piję dużo, dużo wody* i to mi pomaga. Postanowiłam cały czas wpatrywac sie w zdjęcia/naklejki Andresa z mojego albumu z Violetty i to także pomaga.
*woda pomaga na cerę.
xo xo

ocenił(a) serial na 3
Andrestociachoo

Przy okazji woda pomaga pozbyć się toksyn z naszego organizmu, a toksyny jak wiadomo powodują TYCIE. Więc pijąc dużo wody chronisz isę przed przytyciem.
Masz album z Violetty? ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

tak w 70% zapełniony.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

No więc mój przypadek emm... od czego tu zacząć. Jestem uzależniona od bujania się na huśtawce. Przychodzę na nią codziennie - na ta jedną, ukochaną huśtawkę i godzinami(!) "śpiewam", głównie piosenki z Violetty. Moi wierni słuchacze - dzieci z tego skromnego placu zabaw nie mają wstępu na huśtawkę. Siedzę na niej, aż zdrętwieją mi nogi i zaplecze, przechodzę się i dalej. Kołysanie w jedną i drugą stronę przynosi mi ukojenie. Nawet teraz myślę, tylko o tym, żeby tam iść. Ale jest już ciemno, więc pójdę jutro. Jestem od tego bardziej uzależniona niż od internetu. Czy to jest normalne? Co zrobić? Czyżby w dzieciństwie nie wystarczająco nacieszyła się bujaniem? Pomocy.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Twój problem jest jak najbardziej normalny. Poradzę Ci abyś codziennie będąc w domu bujała się dziesięć razy w prawo, dziesięć razy w lewo, cztery razy w przód i pięć razy w tył. Po dziesięciu latach może przejść, ale nie zawsze wszystko wychodzi.:)

P.S. Napij się wody.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Choroby sierocej dostanę przez te Wasze rady. Ale postaram się zastosować do porad. Ale na Wasza odpowiedzialność.
Lecę napić się wody i pozacieszać powtórką odcinka. Ciao! :>

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Pij dużo wody!