Jak pewnie wiecie- wczoraj wyszła płyta "Hoy somos mas" z Violetty. Macie? Kupujecie?Chcecie
kupić? ;3
Ja już mam i od jakiejś godziny słucham ;D No bo wiesz- na płycie możesz słuchać na laptopie < nie jak na yt, bo wtedy gra mi się zacina xd>, w samochodzie, w otwarzaczu Dvd, w telewizorze, w radiu i takich tam xd .
Jak zamówisz na stronie to masz zniżkę, 39 z groszami jakimiś-oszczędzasz 3.50.
kochanieńki, piosenki ściągasz na laptopa i ustawiasz playlistę. Oszczędzasz 39 z groszami :D
piratebay - świetna strona, polecam :D Ja mam same pirackie rzeczy na kompie, jakby ACTA weszło to bym miała przeryte :D
Oj, Sarrusia, nie ładnie, nie ładnie ;D Ja jeśli już coś z Violetty ściągnę to potem płytę kupuję. ;D
co z tego - reklamy oglądać! Jesteś fan to daj im zrabiać. Magda wie zawsze, jakie reklamy lecą przed M jak Miłość. :D ~J
Do tamtego roku oglądałam M jak Miłość, ale jest już nudne :D Mrru, Ola i Przemek *.*
Czwarty raz słyszałam reklamę Violetty na TVN w ciągu pół godziny jak siedzę w domu >.< ~M.
Nie, nie słyszałam, a pisałam z nią wczoraj na gg. Co to za fascynująca historia? ~M.
Nic ciekawego, nic nowego, nie chce mi się czytać. Ja dziś położyłam się na ławce w szkole i sufit się ruszał. ~M.
A ja dziś się obudziłam, zapaliłam w pokoju światło i od tego czasu mnie głowa bolała, dlatego będąc w szkole kładłam się na ławkach XD Musiało to być co najmniej zabawne, ale co tam. ~M.
Hahahahahaha, no być może. Na szczęście już się lepiej czuje XD Ale będę o tym pamiętać! ~M.
To nie do mnie, to do Julki, ja nawet na tym forum nie zaczynam rozmów o Na Dobre i Na Złe - to ona, jak dla mnie tak nie powinno być, ale jak już jest rozpoczęta rozmowa to nie mogę sobie odmówić skomentowania.
PS Nie za bardzo lubię FaWi ~M.
W M jak miłość wyczerpały się już tematy, to teraz wałkują kolejno: ciąże, gwałt, strzelaniny, narkotyki.
Ach, cholera by was wzięła. Musiałam matmę odrabiać dzisiaj na przerwach, bo wczoraj wieczorem oglądałam NDiNZ. Było mnie zachęcać do oglądania tego potwornie wciągającego tasiemca? Było?
Nie pytaj, na razie jestem na etapie rozkminiania kto jest z kim ;D Nina mnie wkurza, uwielbiam Przemka i refleksje Wiki. Ten tekst o statystykach "Gdybym miała kota, statystycznie mielibyśmy po trzy nogi", genialne. :D
Nom, lubię niektóre "zlote myśli " bohaterów. Ale niezłą ( w sensie beznadziejną ) akcje odwalił przemek na randce.
Wszyscy jej nie lubią. Ja jej nie lubię, od kiedy jeździła coś po Wice o romansach z szefem (czyt. Falkowicz), a sama jest z Samborem. ~M.
No właśnie ! Hipokrytka z niej. Jest taka sama jak moja baba od wfu. Mojemu kuzynowi wstawiła uwagę, za to ze powiedział idiota, a sama mówi do niego per gówniarz
Albo ciągle wspomina, że była w Stanach na stypendium, wielkie rzeczy kogo to obchodzi:)
Ona wypomina to temu Samborowi, ale to był jej wybór, że nie jedzie tam! Nie ma w tym momencie nic na jej usprawiedliwienie.
Idziemy na forum Na Dobre i Na Złe? ~M.
Tak i jeszcze to uprzedzenie do (chyba ) każdej z tych rezydentów i stażystów. Wiki jest blee, bo lubi Falko, Agata blee, bo odbiła lence faceta, ola blee, bo po raz pierwszy trafili sie sprytni i bezczelni ludzie
Chyba niedługo całe forum Violetty przerzuci się na NDiNZ, u nich od 14 lat taki spokój, a tu nagle spam. ~M.