Jak pewnie wiecie- wczoraj wyszła płyta "Hoy somos mas" z Violetty. Macie? Kupujecie?Chcecie
kupić? ;3
Oraz osoby wypowiadające się na tym forum nie muszą się ograniczać się tylko do niego. Nie musimy robić spamu tutaj o niczym jak spacer z psem. ~M.
Chodzi o to by nie zakładać tematów tylko po to by było ich jak najwięcej. I bez tego pobijemy rekordy:)
Ale mi też chodzi o tematy. Ostatnio moją ulubienicą była bodajże Zuza555, która założyła 3 lub 4 tematy w ciągu pięciu minut, w tym jeden "Spam xDD" ~M.
Czy go nie było podczas oglądania finalowego odcinka? Jakaś dziewczyna strasznie się wtedy podniecała, a potem przepraszała że zalozyla tyle tematów:)
Haha xd I tak idę wyprowadzić psa to mój klasyk, pamiętam jeszcze: spam all day, all night:)
Poza tym to nie ilość tematów świadczy o popularności serialu, bardziej ilość ocen wystawiona przez użytkowników. Na razie mamy prawie 2000, co raczej kiepsko wypada w porównaniu z serialami, które mają 50000;)
Po prostu filmweb mają raczej osoby 12+, a nie wiem czemu ludzie w tym wieku najbardziej się wstydzą, że widzieli/oglądają serial "dla dzieci".
Z serii Magdowe ciekawostki: Jaki tekst wygrał konkurs na reklamę prezerwatyw? ~M.
Ja lubię Żabkę, ja nawet kochaaam ją, bo żabki blisko... Długo otwarte są! Gdy rano wstaaaję... Gdy wracam późno dość, dla Żabki to ja jestem miły gość! Żabka - blisko, szybko, wygodnie.
Czemu już tej reklamy nie puszczają, pytam siem???
Tesco zaoferowało więcej pieniędzy, by zlikwidować reklamy żabki, a leciały ich ;)
A tak na prawdę to nie wiem, teraz jest chyba jakiś tygrys. ~M.
Nie, serialu widzialam tylko kilka odcinków, jakoś mi się nie spodobał, ale wiem kto to Bonnie i Damon;)
Ogólnie czytam książki setkami, ale tej serii, nie czytałam. Nikt nie ma pierwszej części- nie ma jak zacząć
Wiesz, ja wolę książkę, ale dla każdego co innego. Niestety nawet Bonnie nie jest ruda ;c ~M.
Hahhaha, to wyobraź sobie Magdę, która kiedyś na fonie miała tyle piosenek, że trudno było coś znaleźć (znaczy, jej łatwo). Niestety usunęły się. ~J
Ja na telefonie miałam tyle piosenek, że nie miałam praktycznie żadnej ściągniętej aplikacji (miałam telefon z anroidem)
jeśli nie masz "Soy mi mejor momento" to nazywa się to "Mi mejor momento", ale potem może wyświetlać się jako "Letra HQ" jak u mnie na fonie. <ja i moje mądrości> ~J
Nie xd Ale chciałbym mieć jej Ven y canta, Paso el Tiempo, Tienes todo, Algo suena en mi oraz Algo se enciende- niewiele ;D
Ja chcę mieć Habla Si Puedes w wykonaniu Francesci oraz Tienes Todo, ale także nie ma. ~M.
A mi się na youtube'ie nie zacina, chyba że jak dzisiaj zagrałam sobie w Icy Tower na Facebooku, ale to się aż za bardzo zacina jak się gra w te gry, dlatego wolę normalnie funkcjonować. Bez tego. Ja poprzednią też kupiłam taki sposób, zamawiam na stronie, żeby była w Empiku i później taniej płaci mama odbierając. Ja nie wiem, co to za różnica, ale dla nich jak widać jest. Ja mogę słuchać w samochodzie, bo mam telefon z piosenkami + laptopa (dłuższe podróże), na którym też mam parę piosenek, na telefonie mam dużo dużo dużo dużo więcej piosenek niż na tych wszystkich płytach razem. Czy na którejś płycie jest "Esto no puede terminar", czy "Soy mi mejor momento", czy 150 wykonań każdej piosenki (mam około 100 piosenek z Violetty, różne w różnych wykonaniach, ale ostatnio wielu nie ściągnęłam)? Znaczy, tej pierwszej nie mam, koleżanka nie mogła znaleźć, jak byłyśmy we szkole, ja w domu nie mogłam znaleźć, więc będę musiała czekać. Na telewizorze mogę odtwarzać podłączając przez kabel HDMI2 i USB laptopa, tak też oglądam filmy. :D
Ja i moje sposoby! <333
~J
Nawet o niej myślałam, ale zuważyłam na allegro "Cantar es lo que soy", więc cała kasa zamiast na "Hoy somos mas" poszła na tę drugą płytę xD
http://allegro.pl/violetta-cantar-es-lo-que-soy-cd-dvd-promocja-i3623525220.html
CD: Ser mejor, En mi mundo, (nie wiem, o co chodzi i dlaczego, skoro jest na pierwszej płycie xD) Tu foto de Verano, Mi Perdicion, Te esperare, Verte de lejos, Cuando me voy, Ahi estare, Podemos i Tienes el Talento.
DVD: En mi mundo, Juntos somos mas, Te creo, Entre tu y yo, Voy por ti, Habla si Puedes, Tienes Todo, Are you ready for the ride? i Junto a ti.