PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak pewnie wiecie- wczoraj wyszła płyta "Hoy somos mas" z Violetty. Macie? Kupujecie?Chcecie
kupić? ;3

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Oraz osoby wypowiadające się na tym forum nie muszą się ograniczać się tylko do niego. Nie musimy robić spamu tutaj o niczym jak spacer z psem. ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Chodzi o to by nie zakładać tematów tylko po to by było ich jak najwięcej. I bez tego pobijemy rekordy:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ale mi też chodzi o tematy. Ostatnio moją ulubienicą była bodajże Zuza555, która założyła 3 lub 4 tematy w ciągu pięciu minut, w tym jeden "Spam xDD" ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Czy go nie było podczas oglądania finalowego odcinka? Jakaś dziewczyna strasznie się wtedy podniecała, a potem przepraszała że zalozyla tyle tematów:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Tak, i by przeprosić, że zakłada tyle tematów zakłada nowy. ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Haha xd I tak idę wyprowadzić psa to mój klasyk, pamiętam jeszcze: spam all day, all night:)

majka5454

Idę wyprowadzić psa było moje. :/ Tak mnie jakoś natchnęło

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Poza tym to nie ilość tematów świadczy o popularności serialu, bardziej ilość ocen wystawiona przez użytkowników. Na razie mamy prawie 2000, co raczej kiepsko wypada w porównaniu z serialami, które mają 50000;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Po prostu filmweb mają raczej osoby 12+, a nie wiem czemu ludzie w tym wieku najbardziej się wstydzą, że widzieli/oglądają serial "dla dzieci".

Z serii Magdowe ciekawostki: Jaki tekst wygrał konkurs na reklamę prezerwatyw? ~M.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Boże ;DDD No, jaki?

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Prędzej Ci serce pęknie ;)

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

A, słyszałam to gdzieś, zapomniałam ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Pomysłowy tekst, tak samo jak Biedronki - codziennie niskie ceny ~M.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Ja lubię Żabkę, ja nawet kochaaam ją, bo żabki blisko... Długo otwarte są! Gdy rano wstaaaję... Gdy wracam późno dość, dla Żabki to ja jestem miły gość! Żabka - blisko, szybko, wygodnie.

Czemu już tej reklamy nie puszczają, pytam siem???

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Tesco zaoferowało więcej pieniędzy, by zlikwidować reklamy żabki, a leciały ich ;)
A tak na prawdę to nie wiem, teraz jest chyba jakiś tygrys. ~M.

MagdaJulka

Tak, Łowca Okazji

ocenił(a) serial na 2
i_love_it17

Czy mógłbym tu zasiać... malutkie... spustoszenie?

majka5454

Dominiczko, to i tak nieźle, bo np. Pamiętniki lecą od 2009, a supernarural od 2005

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Nie lubię pamiętników, ponieważ nie ma mojego Bamona ~M.

MagdaJulka

Tak z ciekawości, czyj to parring?

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Bonnie i Damon, tylko ja czytam książki? ~M.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Coś z Damonem chyba.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Nie ma twojego czego?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Bamon - Bonnie i Damon, książki nie czytałaś? ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Nie, serialu widzialam tylko kilka odcinków, jakoś mi się nie spodobał, ale wiem kto to Bonnie i Damon;)

MagdaJulka

Ogólnie czytam książki setkami, ale tej serii, nie czytałam. Nikt nie ma pierwszej części- nie ma jak zacząć

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Mówią że serial jest lepszy od książki, serial mi się nie podoba, więc...

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Wiesz, ja wolę książkę, ale dla każdego co innego. Niestety nawet Bonnie nie jest ruda ;c ~M.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Ja mam wszystkie części ;)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahhaha, to wyobraź sobie Magdę, która kiedyś na fonie miała tyle piosenek, że trudno było coś znaleźć (znaczy, jej łatwo). Niestety usunęły się. ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja na telefonie miałam tyle piosenek, że nie miałam praktycznie żadnej ściągniętej aplikacji (miałam telefon z anroidem)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

a ja ulub.pl ściągam. Masz tam u siebie "Esto no puede terminar"? ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja też korzystam z tej strony :)

ocenił(a) serial na 10
lauri2092

jeśli nie masz "Soy mi mejor momento" to nazywa się to "Mi mejor momento", ale potem może wyświetlać się jako "Letra HQ" jak u mnie na fonie. <ja i moje mądrości> ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Dzięki :) Ale nie mogę znaleźć "Esto no puede terminar" :(

MagdaJulka

Ja też na ulub, ale nie ma tam wielu wykonań mojej Cami :< ;d

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Tak mi przykro, rozumiem że to Cię odrzuca od tej strony? ~M.

MagdaJulka

Nie xd Ale chciałbym mieć jej Ven y canta, Paso el Tiempo, Tienes todo, Algo suena en mi oraz Algo se enciende- niewiele ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ja chcę mieć Habla Si Puedes w wykonaniu Francesci oraz Tienes Todo, ale także nie ma. ~M.

MagdaJulka

Dużo nie ma piosenek xd

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

A mi się na youtube'ie nie zacina, chyba że jak dzisiaj zagrałam sobie w Icy Tower na Facebooku, ale to się aż za bardzo zacina jak się gra w te gry, dlatego wolę normalnie funkcjonować. Bez tego. Ja poprzednią też kupiłam taki sposób, zamawiam na stronie, żeby była w Empiku i później taniej płaci mama odbierając. Ja nie wiem, co to za różnica, ale dla nich jak widać jest. Ja mogę słuchać w samochodzie, bo mam telefon z piosenkami + laptopa (dłuższe podróże), na którym też mam parę piosenek, na telefonie mam dużo dużo dużo dużo więcej piosenek niż na tych wszystkich płytach razem. Czy na którejś płycie jest "Esto no puede terminar", czy "Soy mi mejor momento", czy 150 wykonań każdej piosenki (mam około 100 piosenek z Violetty, różne w różnych wykonaniach, ale ostatnio wielu nie ściągnęłam)? Znaczy, tej pierwszej nie mam, koleżanka nie mogła znaleźć, jak byłyśmy we szkole, ja w domu nie mogłam znaleźć, więc będę musiała czekać. Na telewizorze mogę odtwarzać podłączając przez kabel HDMI2 i USB laptopa, tak też oglądam filmy. :D
Ja i moje sposoby! <333

~J

Sebek7771

E tam, ja wszystkie piosenki z obu płyt mam na komórce. To płyta mi raczej nie potrzebna xD

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nawet o niej myślałam, ale zuważyłam na allegro "Cantar es lo que soy", więc cała kasa zamiast na "Hoy somos mas" poszła na tę drugą płytę xD

Slytherinka

GDZIE O.O ZA ILE O.o JA CHCĘ <3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ja też! ~J

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

http://allegro.pl/violetta-cantar-es-lo-que-soy-cd-dvd-promocja-i3623525220.html

ocenił(a) serial na 3
Slytherinka

wiesz jakie piosenki są na niej?

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

CD: Ser mejor, En mi mundo, (nie wiem, o co chodzi i dlaczego, skoro jest na pierwszej płycie xD) Tu foto de Verano, Mi Perdicion, Te esperare, Verte de lejos, Cuando me voy, Ahi estare, Podemos i Tienes el Talento.
DVD: En mi mundo, Juntos somos mas, Te creo, Entre tu y yo, Voy por ti, Habla si Puedes, Tienes Todo, Are you ready for the ride? i Junto a ti.

ocenił(a) serial na 3
Slytherinka

Dziękuję :>

Slytherinka

En mi mundo po angielsku ;>