Jak pewnie wiecie- wczoraj wyszła płyta "Hoy somos mas" z Violetty. Macie? Kupujecie?Chcecie
kupić? ;3
Dokładnie. FaWi nie będzie, ale zniosę to jeśli będzie duża dawka Adasia i Falko. Oni to dobry parring. A słyszałaś o łapówce? Tej akcji z Niną, Samborem itd. ~J
Też spoko, nawet ich lubię :D
Tylko ma być też coś z Ludmiłą, a jej nie trawię :|
I NIE BĘDZIE FAWI - wnioskuję to z tego, że fani nic na youtube nie dodali. ALE BĘDZIE ADAŚ PEWNIE <3 ~J
Nigdy nie mam szlabanu na laptopa, czy internet, internet mam bez limitu, piosenki w telefonie, ale kupię, bo jestem V-lover z całego serca, i płytę muszę mieć. To jest jasne, tak samo jak to, że będę mieć "Cantar es lo que soy" i "Universo", płytę Lodo Comello (bo jestem też Comellista z całego serca <3). ♥
~J
Podobno Disney odpowiadał, że nie. "Universo" w najbliższym czasie też na pewno nie, ale sprowadzę sobie może, albo tata mi kupi (wyśle go się do Włoch gdzieś do pracy, bo jest kierowcą, ale chyba nie jeżdżą tam na Włochy, co najwyżej Hiszpania, czy Niemczech, ale to w Hiszpanii też będzie). :D ~J
Hoy somos mas, entre dos mundos, yo soy asi, peligrosamente bellas, euforia, código amistad, cómo quieres, alcancemos las estrallas, nuestro camino, on beat, algo se enciende, luz, camara y acción, si es por amor.
Niby o utwór mniej niż na tej 1 płycie, ale tu dłużej trwają ;3
A ja kupię i tak! Jesteśmy fanami Violetty. Ciekawe, czy znowu będzie hit empiku, bo ostatnio jak byłam to płyta do pierwszego sezonu była na drugim miejscu, czy tam trzecim (jeśli wiesz to był czas, że była na pierwszym). ~J
Ja tam wole YT, w tv nie słucham, do fona płyty nie włoźę XD, radio misię zepsuło więc pozostaję przy YT
A kase wole zostawić na maxy XD