Jak pewnie wiecie- wczoraj wyszła płyta "Hoy somos mas" z Violetty. Macie? Kupujecie?Chcecie
kupić? ;3
W wersji Tini? Skąd ono na płycie z pierwszego sezonu? Nic nie rozumiem... i na odwrocie płyty mogliby napisać In my own world, lub En mi mundo en ingles, albo coś takiego...
Mam tę wersję na telefonie, właściwie to nawet teraz jej słucham, jakoś tak o niej zapomniałam xD
Ale ta piosenka nie pojawiła się w pierwszym sezonie, co nie?
Magdo, mam pytanie. W którym tam temacie tlumaczylas limity. Mam pytanko, jeśli na fw jestem od 17 czerwca, to 17 października nie mam już limitu, czy dopiero od 18?
Wprowadziłaś mój móżdżek w stan intensywnego myślenia. Masz racje, sory pytania nie było, ale znowu wyszło na jaw, że jestem blondynką.
P.S . Oglądasz dziś Ndinz? Ma być jakaś dziewczyna podobna do ludmiły i poznamy mroczną tajemnicę Klaudi
To będzie Ola, tylko że ona tak będzie wyglądała jak Ludmiła w pewnym momencie, w pewnych momentach raczej. Oglądało się ten moment, a Klaudia chyba usunęła kiedyś dziecko, jeśli się nie mylę. Odpowiada Julia, ale co tam. :D ~J
Piona, Córuś XD
Czytałam, i uważam, że każdy może się pomylić, a Ty uważasz się od razu za intelektualną blondynkę i to niesłusznie XD
Może jest blondynką? Tak, zgadza się. Twierdzę to po tym zdjęciu. Kolejna szatynka blondynka. ;) ~J
Właściwie to ja jestem ciemną blondynką, więc co najmniej pół prawdy powiedziałam. A słyszałaś, ze chyba 13 listopada dowiemy sie ze falko i addaś są rodzeństwem?
JA tylko tyle, że w listopadzie, ale na tych stronach piszą daty wydarzeń. ~J
Hahaha, zaraz by pomyśleli, że jakieś wariatki przyszły. A ostatni temat tam został założony przedwczoraj, nie to co u nas, kilka lub kilkanaście na dzień XD
Nigdzie nie ma więcej? O ile zaglądam na inne fora, to Vampire Diaries ma grubo ponad 3000, a Supernatural zbliża się do 2000 XD
Plotkara ma ponad 2000, ale na żadnym forum nie powstaje tyle tematów dziennie i w takim tempie ich przegonimy:)
Ach, będziemy spamować i to już od poniedziałku we wzmożonym tempie, chociaż już teraz o NDiNZ spamujemy XD
Z Sara pisalam o tym:)
Na wymianę. Trochę się boję, ze się nie dogadam. Umiem ten niemiecki trochę, ale mimo to:)