PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Cześć. Jestem Marek. Lubię mieć wielkie wejście. Oglądam Violettę od tygodnia, ponieważ
moja pani od hiszpańskiego uparła się, bym oglądał coś po tym języku to jak kończą się
wakacje to biorę się za siebie, a siostra poleciła mi ten serial. Możecie myśleć, że jestem czuły,
cudowny, dlatego oglądam ten serial i jestem poetą (Marek szuka nowych ofiarek).
Nie wiem, od czego zacząć, więc zaczynam od dziewczyn, które na tym forum najbardziej rzuciły
mi się w oczy.
Najbardziej rzuciły mi się w oczy dwie pierwsze osoby, ponieważ robią taki spam, że kilka
godzin czyta się ich trzy tematy.
KeThA - z tego co zdążyłem wywnioskować z wypowiedzi tej drugiej nazywa się Sara (piękne
imię, kochanie) i zna hiszpański (chyba, mi amor). Podoba jej się chłopak od pięciu lat, co jest
długim czasem (ale za Markiem lata się całe życie). Kocha Naxi i Ruggero (dlatego dedykuje Ci
mojego avatara).
MagdaJulka - zna hiszpański (Mando besos, bonitas). Jest ich dwie, więc więcej do kochania
(oczywiście mnie). Wzruszała mnie historia kota Tomasa. Są urocze (jak każda dziewczyna) i
mój jest avatar jest specjalnie dla Was, bo kochacie Xabianiego oraz Femilę, Marcescę i Naxi.
Jako pierwsza rzuciła się, by przyjąć moje zaproszenie.
tears_en_heaven - nie zna hiszpańskiego (ja chociaż uczę się od pięciu lat też niczego nie
znam). Nie musisz już płakać, bo już jestem. Nie martw się, byłaś trzecia w moich znajomych,
ale w sercu jesteś jako pierwsza. Mój avatar jest specjalnie dla Ciebie, chociaż nie wiem, czy
któryś z nich Ci się podoba.
Enterraz - i kolejna zna hiszpański. Czy wy na prawdę lubicie się uczyć? (Oczywiście, Markowi
to różnicy nie robi. I tak Was kocha). Tak jak te dwie jako drugie opisane robi filmiki z
tłumaczeniami. Mimo, że przyjęłaś ostatnia moje zaproszenie z pięknych dziewczyn, które na
razie to zrobiły to nadal jesteś na równi z nimi w moim sercu.
karolina199 - z tego co zdążyłem wywnioskować z rozmowy o pedofilach jesteś w moim wieku
(ale młodsze i starsze nie są gorsze). Mój avatar jest specjalnie dla Ciebie, ponieważ Cię
kocham i może zauroczę Cię, bo mam te kochane oczka na avatarze.
alex_alex000 - wreszcie jakiś brat w tłumie dziewczyn (nie żebym narzekał. Marka starczy dla
każdej). Jest fanem Pablorio i Pablade (co to za pary. Przecież od zawsze musi być Parman, to
znaczy od tematu homoparringi).
Sebek7771 - jest fanem Camili (czego nie rozumiem, ponieważ moje oczy są zawsze
skierowane na długie Ludmily, długie blond włosy, piękne oczy, usta i nos, ale nie martwcie
się. Nie wszystko co duże Markowi się podoba).

PS Mam nadzieję, że ten błyskotliwy temat nie rozbawił Was (bo nie miał) i przyjmiecie go z
powagą.

ocenił(a) serial na 3
Marco17

Sorry, ale mega mnie rozbawił :D Śmiałam się, jak szalona.
Wiem, że kochasz mój spam, a chłopak przestał się mi podobać, podobał się pięć lat w gwoli ścisłości :)
Jestem zaszczycona tym, że wymieniłeś mnie jako pierwszą!
Kłaniam się!
Ja

Ps. Ty serio czytałeś cały spam mój i Madziulki? ;O

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Wiem, że pięć lat, napisałem o tym przy okazji, że za mną lata się całe życie. Oczywiście, że przeczytałem temat takich pięknych i miłych, uroczych panienek. Jak mógłbym inaczej, nie byłbym sobą. Muszę wiedzieć w jakich chłopakach mam konkurencję, ;)

ocenił(a) serial na 3
Marco17

Nie masz konkurencji, przy tobie wszyscy się chowają :) Z wyjątkiem Ruggusia, ofkors :)

ocenił(a) serial na 10
Marco17

Siema, Marek. W ogóle nie rozbawił mnie twój temat, tylko bez powodu tarzałam się i ryczałam, ale to ze wzruszenia. Marek, szuka nowych ofiarek XDDF

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

A chcesz nią zostać?

ocenił(a) serial na 10
Marco17

Niestety.... Z chęcią bym Cię przygarnęła, ale nie mogę jeszcze.

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

Co za szkoda, ale pamiętaj, że dla Marka wiek nie ma znaczenia ;)

ocenił(a) serial na 3
Marco17

EEEeee, nie flirtuj mi z mężem, gnoju!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dobrze, dobrze, Saro, spokojnie. To tylko MARRRUŚ

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie będę spokojna! Mój mąż jest podrywany, a ja mam BYĆ SPOKOJNA? CHyba sobiie kpisz!

ocenił(a) serial na 2
Marco17

Buenos dias, miło cię poznać. Dziękuję za miejsce w twoim sercu, za tyle miłych słów wybaczę ci nawet błąd w moim nicku. Naprawdę dziwię się, że ten spam cię nie odstraszył, odważny jesteś ;D

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Wiadomo, biorę wszystko na klatę jak Ramallo. Przepraszam bardzo piękna pani za błąd w twojej nazwie, po prostu za bardzo mnie zauroczyłaś i postradałem zmysły.

ocenił(a) serial na 2
Marco17

Ależ jesteś elokwentny ;) Obawiam się jednakże, że nie tyle mój urok osobisty cię zauroczył, co śliczna Anne Hathaway w awatarze.

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Oczywiście. Każda kobieta zauroczyła mnie. Twoja Annie, MagdyJulki Francesca i karolina narysowana w paincie. W prawdzie, nie do mnie się się przyczepiła, ale to wybaczam.

ocenił(a) serial na 2
Marco17

A Sarrrry boski Ruggero?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Weź, to by było dziwne, chyba, że pianino go zauroczyło

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Hahahahahahahaha, te seksowne klawisze, mrrau.

Marco17

a o mnie zapomniałeś

ocenił(a) serial na 10
derylepl

Ja pamiętam o Tobie. Patryk? Dobrze mówię?

MagdaJulka

dziękuje :D

Marco17

Kurde,a mnie nikt nigdy jak zwykle od dnia mych narodzin nie zauważa.Foch women na czas bliżej nieokreślony! >.<
Już wiem,że zbytnia ilość wyjazdów wakacyjnych mi nie służy,gdyż nie mogę się tu angażować i udzielać się społecznie (co jest jedną z moim cech-jestem w tym świetna).
Cóż,ciesz się starszymi dziewczynami,Marku i witamy w naszych progach!

Marco17

Chcesz cos hiszpanskiego to polecam takze"Czerwony orzel"-to taki hiszpanski Zorro:)

Marco17

swietnie teraz będe kojarzona z podejrzeń o pedofilie xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

lepsza taka sława niż żadna xd

majka5454

ale mimo tego mogłam sobie przeczytac wyznanie milosci(jak kazda), och cała płone!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ja takiego nie dostałam, jestem zazdrosna xd Życie jest nie fer:)

majka5454

spoko myśle ze jak on tylko zauważy to przeoczenie zaraz cie pokocha ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Podniosłaś mnie na duchu xd

majka5454

zawsze do usług :D

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Myślę, że Ciebie nie napisał, bo skrycie Ciebie kocha i jest nieśmiały tak na prawdę... No i boi się wyznać swoje uczucia

KeThA

albo dopiero wyszukuje o niej informacji, żeby potem uzyc odpowiedniego podrywu :D ;p

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Moje skryte marzenie się spełniło:) Jestem cała w skowronkach, och, ach xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

No, będziesz jak ta dzieweczka w Shrek3,a później zaczniesz się drzeć jak ona i skowronki na niego polecą i go zadłubią.
Jak ktoś nie widział Shreka to nie wie o czym mówię :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

on jest niczym Ramallo ze swoimi uczuciami.
Viva el Ludmila. <3

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Maju, myślę że skoro tak zażarcie się wypowiadasz pod jego postem to doda Cię niedługo do swojej listy zaliczonych (czyt. wie o nich wszystko) dziewczyn.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Spróbował by nie dodać:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Taka chętna na niego?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A jak;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Co ty masz na avku? :O Xabi z tego drugiego serialu, czy kto to jest?

MagdaJulka

jezu nazwa :lista zaliczonych " mnie przeraziła XD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Jak każdego widzę.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Najważniejsze jest dobre sformułowanie:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ej, ja piszę o zaliczonych przez Marusia, a na gadu pojawia "Marek jest dostępny"

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Hahaha xd

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Zaliczonych? Serio?! Czy tylko ja mam skojarzenia? ;>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie, o to chodziło, Sarrro :)

MagdaJulka

ale zabrzmiało podejrzanie ;p

ocenił(a) serial na 10