PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Cześć. Jestem Marek. Lubię mieć wielkie wejście. Oglądam Violettę od tygodnia, ponieważ
moja pani od hiszpańskiego uparła się, bym oglądał coś po tym języku to jak kończą się
wakacje to biorę się za siebie, a siostra poleciła mi ten serial. Możecie myśleć, że jestem czuły,
cudowny, dlatego oglądam ten serial i jestem poetą (Marek szuka nowych ofiarek).
Nie wiem, od czego zacząć, więc zaczynam od dziewczyn, które na tym forum najbardziej rzuciły
mi się w oczy.
Najbardziej rzuciły mi się w oczy dwie pierwsze osoby, ponieważ robią taki spam, że kilka
godzin czyta się ich trzy tematy.
KeThA - z tego co zdążyłem wywnioskować z wypowiedzi tej drugiej nazywa się Sara (piękne
imię, kochanie) i zna hiszpański (chyba, mi amor). Podoba jej się chłopak od pięciu lat, co jest
długim czasem (ale za Markiem lata się całe życie). Kocha Naxi i Ruggero (dlatego dedykuje Ci
mojego avatara).
MagdaJulka - zna hiszpański (Mando besos, bonitas). Jest ich dwie, więc więcej do kochania
(oczywiście mnie). Wzruszała mnie historia kota Tomasa. Są urocze (jak każda dziewczyna) i
mój jest avatar jest specjalnie dla Was, bo kochacie Xabianiego oraz Femilę, Marcescę i Naxi.
Jako pierwsza rzuciła się, by przyjąć moje zaproszenie.
tears_en_heaven - nie zna hiszpańskiego (ja chociaż uczę się od pięciu lat też niczego nie
znam). Nie musisz już płakać, bo już jestem. Nie martw się, byłaś trzecia w moich znajomych,
ale w sercu jesteś jako pierwsza. Mój avatar jest specjalnie dla Ciebie, chociaż nie wiem, czy
któryś z nich Ci się podoba.
Enterraz - i kolejna zna hiszpański. Czy wy na prawdę lubicie się uczyć? (Oczywiście, Markowi
to różnicy nie robi. I tak Was kocha). Tak jak te dwie jako drugie opisane robi filmiki z
tłumaczeniami. Mimo, że przyjęłaś ostatnia moje zaproszenie z pięknych dziewczyn, które na
razie to zrobiły to nadal jesteś na równi z nimi w moim sercu.
karolina199 - z tego co zdążyłem wywnioskować z rozmowy o pedofilach jesteś w moim wieku
(ale młodsze i starsze nie są gorsze). Mój avatar jest specjalnie dla Ciebie, ponieważ Cię
kocham i może zauroczę Cię, bo mam te kochane oczka na avatarze.
alex_alex000 - wreszcie jakiś brat w tłumie dziewczyn (nie żebym narzekał. Marka starczy dla
każdej). Jest fanem Pablorio i Pablade (co to za pary. Przecież od zawsze musi być Parman, to
znaczy od tematu homoparringi).
Sebek7771 - jest fanem Camili (czego nie rozumiem, ponieważ moje oczy są zawsze
skierowane na długie Ludmily, długie blond włosy, piękne oczy, usta i nos, ale nie martwcie
się. Nie wszystko co duże Markowi się podoba).

PS Mam nadzieję, że ten błyskotliwy temat nie rozbawił Was (bo nie miał) i przyjmiecie go z
powagą.

MagdaJulka

tak przy okazji, badzo sympatyczny ten twoj nowy avatar :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

To ja jestem na nim

MagdaJulka

tak wlasnie sie domyslałam ;)

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No, a na kogo by się tak rzucił jak nie na mnie? :)

MagdaJulka

no oczywiscie D: ale powiem ci ze wole go w innej fryzurze niz tej na waszym zdjeciu

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No niestety, już go ochrzaniłam, że powinien się lepiej czesać :)

MagdaJulka

niech ma takie te swoje rozczochrane wloski wtedy wygląda cudnie :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Jak tylko go spotkam to zaraz i mnie będzie mógł dopisać <3 Mrr

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ooooo... Wszystkie chętne na Marusia, ciekawe skąd jest? Może mam niedaleko.

MagdaJulka

tak trzeba go znalesc i przyjechac do niego cała grupą! tyle milosci naraz

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie! On na pewno jest z Wrocławia, mówię ci. Mi corazon mi to mówi :D

KeThA

Wrocław? O nie tak daleko... trzeba będzie zainwestować w autobus :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

A panienka skąd pochodzi? :D

KeThA

Płock. 2 godziny od Warszawy :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Wiem, gdzie jest Płock :D
No dobra, nie wiem... Znaczy mniej więcej, dobra nie pogrążam się

KeThA

Oj no wiesz... takie miasto nad Wisłą :)

zielona1218

Ooo, ktoś z niedaleka. Pozdrawiam z okolic Włocławka :D

zielona1218

Czuję się jak w rodzinie :D

KeThA

tak ja juz musze sobie zamówić date spotkania, ma nadzieje ze zmieszcze sie gdzies w tym napietym grafiku randek <3

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Zmieścimy się wszystkie :D

ocenił(a) serial na 9
Marco17

Aczkolwiek mamy takie same avatary xD Heeloooo

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Oooo... Widzę podobieństwo i przyciąganie między Wami :)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ta chemia :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Chemie to mam jako drugą lekcje we wtorek.
Ah, jak przyjemnie, rok szkolny chemią zacząć.

MagdaJulka

ja sie modle zeby mojego roku szkolnego nie zacząc fizyką ;o bo chemie zaczynamu dopiero od drugiego polrocza

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ja fizykę będę mieć w czwartki i poniedziałki >.<

MagdaJulka

w zeszłym roku mialam na 7.10 w poniedzialek fizyke, każdym poczatek tygodnia przynosil mi mysli samobojcze
;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

U nas nie mamy lekcji o tak wczesnych godzinach. Jak ja mam dobrze we wtorek jak się zaczynają lekcje (>.<) pierwsza matma, druga chemia, a ostatnia geografia.

MagdaJulka

ja jeszcze nie znam mojego planu lekcji, zawsze nam rozdają dopiero na rozpoczeciu roku i juz sie boje co mnie czeka ;o
matma -.- moja babka od matmy jest porazka, nie umie rozwiazac sama zadnego zadania, tylko przepisuje rozwiazania ze swojego zeszyciku (chociaz nawet to jej czasem nie wychodzi i trzeba się z nią kłócić ze podala zły wynik, bo oczywiscie ona uwaza, że ma zawsze racje)

ocenił(a) serial na 10
karolina199

To akurat nasz pan od matmy umie liczyć, ale to może taka przykrywka, a gdzieś w uchu ma słuchawkę przez ktorą kosmici podpowiadają mu wyniki.

MagdaJulka

to moja ma chociaz bardziej przyziemy zeszyt ;p ile razy juz nasi chłopcy chcieli go jej ukraść xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No i dlaczego jeszcze tego nie zrobili? Najwyżej mieliby problemy w szkole i obniżoną ocenę z zachowania. Raz się żyje.

MagdaJulka

bo nasi chłopcy, to nie dosc ze ich mamy mało w klasie to jeszcze same chojraki ;p
zreszta juz lepiej niech przepisuje z tego zeszytu bez niego to juz by wgl nas nic do tej matury ne nauczyła ;o

ocenił(a) serial na 10
karolina199

My mamy mało chłopaków w klasie. 8 na 20 dziewczyn.

MagdaJulka

to u nas jeszcze mniej ;p
tesknie za czasami z gumnazjum gdy w klasie było 13 chłopakow, jakoś czasami mi sie łatwiej z chłopakami dogadac

ocenił(a) serial na 10
karolina199

U mnie w gimnazjum jest mało chłopaków! W podstawówce zresztą też było i co mam na to powiedzieć?

MagdaJulka

o to kiepsko, ale u mnie teraz w LO tez jest mało chłopaków
ostatnio chciałysmy z kumpelą obliczyc ile dziewczyn przypada na jednego chłopaka xD bo tak rozkminiałysmy jakie jest prawdopodobieństwo ze na studniówke nas ktos zaprosi xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

My już liczyłyśmy. 2,5 na jednego.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

ha! Idźcie do mat-fizu jak ja :D 20 facetów, 10 dziewczyn! Me gustaaa

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No, ja idę na mat-fiz, o ile się dostanę do liceum :)

MagdaJulka

wow to pełen podziw, ja jakos zawsze wolalam polski i historie od matmy i fizyki ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie jestem humanistą, pisałam już o tym na filmwebie.

MagdaJulka

ja tez nie wiem czy jestem ale cóż, juz od dawna planuje studiowac filmoznawstwo, więc lepiej zebym jednak była :D ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A ja jeszcze niczego nie planuję, w ogóle spam Marusiowi robimy pod tematem, znów biedaczek będzie kilka godzin czytał.

MagdaJulka

dobrze, jeśli nas tak kocha to powinien się o nas dowiedzieć więcej ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Np? Zagłębić się w nas i wyciągnąć to co najlepsze?

MagdaJulka

zagłębić sie w nas? serio?
Magda rozbrają mnie twoje teksty :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A teksty Marka rozbierają. Każdy musi mieć specjalne zdolności.

MagdaJulka

hahahha xD uwielbiam cie normalnie xD
sama myśl o Marku rozpala zmysły ;p