PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Cześć. Jestem Marek. Lubię mieć wielkie wejście. Oglądam Violettę od tygodnia, ponieważ
moja pani od hiszpańskiego uparła się, bym oglądał coś po tym języku to jak kończą się
wakacje to biorę się za siebie, a siostra poleciła mi ten serial. Możecie myśleć, że jestem czuły,
cudowny, dlatego oglądam ten serial i jestem poetą (Marek szuka nowych ofiarek).
Nie wiem, od czego zacząć, więc zaczynam od dziewczyn, które na tym forum najbardziej rzuciły
mi się w oczy.
Najbardziej rzuciły mi się w oczy dwie pierwsze osoby, ponieważ robią taki spam, że kilka
godzin czyta się ich trzy tematy.
KeThA - z tego co zdążyłem wywnioskować z wypowiedzi tej drugiej nazywa się Sara (piękne
imię, kochanie) i zna hiszpański (chyba, mi amor). Podoba jej się chłopak od pięciu lat, co jest
długim czasem (ale za Markiem lata się całe życie). Kocha Naxi i Ruggero (dlatego dedykuje Ci
mojego avatara).
MagdaJulka - zna hiszpański (Mando besos, bonitas). Jest ich dwie, więc więcej do kochania
(oczywiście mnie). Wzruszała mnie historia kota Tomasa. Są urocze (jak każda dziewczyna) i
mój jest avatar jest specjalnie dla Was, bo kochacie Xabianiego oraz Femilę, Marcescę i Naxi.
Jako pierwsza rzuciła się, by przyjąć moje zaproszenie.
tears_en_heaven - nie zna hiszpańskiego (ja chociaż uczę się od pięciu lat też niczego nie
znam). Nie musisz już płakać, bo już jestem. Nie martw się, byłaś trzecia w moich znajomych,
ale w sercu jesteś jako pierwsza. Mój avatar jest specjalnie dla Ciebie, chociaż nie wiem, czy
któryś z nich Ci się podoba.
Enterraz - i kolejna zna hiszpański. Czy wy na prawdę lubicie się uczyć? (Oczywiście, Markowi
to różnicy nie robi. I tak Was kocha). Tak jak te dwie jako drugie opisane robi filmiki z
tłumaczeniami. Mimo, że przyjęłaś ostatnia moje zaproszenie z pięknych dziewczyn, które na
razie to zrobiły to nadal jesteś na równi z nimi w moim sercu.
karolina199 - z tego co zdążyłem wywnioskować z rozmowy o pedofilach jesteś w moim wieku
(ale młodsze i starsze nie są gorsze). Mój avatar jest specjalnie dla Ciebie, ponieważ Cię
kocham i może zauroczę Cię, bo mam te kochane oczka na avatarze.
alex_alex000 - wreszcie jakiś brat w tłumie dziewczyn (nie żebym narzekał. Marka starczy dla
każdej). Jest fanem Pablorio i Pablade (co to za pary. Przecież od zawsze musi być Parman, to
znaczy od tematu homoparringi).
Sebek7771 - jest fanem Camili (czego nie rozumiem, ponieważ moje oczy są zawsze
skierowane na długie Ludmily, długie blond włosy, piękne oczy, usta i nos, ale nie martwcie
się. Nie wszystko co duże Markowi się podoba).

PS Mam nadzieję, że ten błyskotliwy temat nie rozbawił Was (bo nie miał) i przyjmiecie go z
powagą.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Maruś wpływa pobudzająco na dziewczynki, gdyż skomplementował je, ustawił sobie specjalnie dla nich avatar i ma listę do zaliczenia. Czy on nie jest slodki? Jak takiemu nie oddać swoich sekrecików?

MagdaJulka

jak takiemu nie oddać się w całości?

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Wszystkiego co ukrywamy. On już się we mnie wkradłam i dodałam go na fejsie do sekcji "bliżsi znajomi".

MagdaJulka

to jeszcze jeden i krok i bedziesz mogła ustawic sobie z nim "w związku" aby wszyscy twoi znajomi mogli podziwiac wasze szczęśćie i zazdrościc takiej miłosci

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie, bo on jest tylko w bliskich kontaktach ze mną :(

MagdaJulka

jeszcze kiedyś wszystkie wylądujemy w jego ramionach!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A tak w ogópe to on ma na nazwisko Boski? Tak ma wpisane na fw, jeżeli tak to pasuje do niego ;)

MagdaJulka

to było mu zapisane w gwiazdach! on po prostu musi byc boski ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ob to dostał w genach. Z dziada pradziada wszyscy byli boscy.

MagdaJulka

Nie ma co do tego wątpliwości. ;p

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jak w rodzince.pl kurde normalnie

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jak moja rodzinka w simsach sprzed trzech lat.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Kiedyś grałam w simsy... Teraz nie mam na laptopie to nie gram. Poza tym mam inne uzależnienia :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja w simsy też już nie gram, aczkolwiek na laptopie mam zainstalowaną trójkę i sześć do niej dodatków, a na kompie mam dwójkę, wszystkie 8 dodatków, 2 albo 3 akcesoria i 3 wyadania specjalne.

KeThA

tak jesli chcecie duzo chlopakow w klasie omijajcie humana, ostrzegam ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

ja ominęłam, jak już mówiłam :D Na humanie u nas jest 2! A rocznik wyżej nie ma ani jednego <3 Później idę na mechatronikę to będę miała 150 facetów na kilkanaście dziewczyn :P

KeThA

wow ambitnie :D a co można dokladnie robic po takiej mechatronice?

ocenił(a) serial na 3
karolina199

eee... zbyt się zgłębiasz w takie problemy :D A tak serio, to nie wiem, co będę studiowała :D

KeThA

juz myślalam ;o znam kilku chłopaków którzy wybierają się na robotyke i naprawde czuje wielki powidz wobec nich ;p tyle matmy ;o
czyli widze ze narazie tylko ja mam jakies plany na przyszłość
tylko gorzej jak nie wydzie, trzeba bedze iśc do McDonalda i zostać na dłuzej ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

mam kolegę, co studiuje automatykę :D
Ale wisz... ta mechatronika całkiem możliwa jeszcze :D

KeThA

jezu podziwiam takich ludzi, ja wole pisać niż liczyc ;pp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ale ja piszę i liczę :D Jestem porażającą mieszanką humanisty i ścisłowca, do tego jeszcze muzyka i lubię sport. I weź takie coś ogarnij ^^ Tylko malować wgl. nie umiem i nie lubię

KeThA

to we mnie zero umysłu ścisłego xD za to przyznam skromnie ze dobrze rysuje i to lubie, sport tez lubie zwłaszcza tennis <3 a co do muzyki to raczej miłośc platoniczna, bo ja ją kocham, ale ona mnie nie za bardzo bo głosu nie mam wgl ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

ze sportów... Zależy czy uprawiane, czy oglądane :D
Oglądane: skoki narciarskie, siatkóweczka męssska
Uprawiane: siatkóweczka troszę, jestem dobra w PingPonga, jazda na deskorolce no i tańca chciałam się uczyć :D

KeThA

kiedyś chodziłam na tance nowoczesne, ale nam się grupa rozwiązała :/ takie moje niespełnione marzenie z dzieciństwa zostać tancerką :D
uprawiane sporty to: pływanie i koszykówka (tak głownie w szkole zawody czy cos) a tak to jeszcze tenis
a ogladane to: tenis oczywiscie, siatkowka meska i zenska i czasem lubie obejrzec pilke nożną :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Nie lubię nogi :D

KeThA

ja czasem moge poogladac, jakos tak sie nauczyłam czasem z moim bratem sobie obejrzec ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tenis KOCHAM XD

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Grać czy oglądać? ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Oglądać;) Grać nie umiem xd

ocenił(a) serial na 2
majka5454

To tak jak ja ;D Przynajmniej tenisistów mamy w miarę niezłych, bo o reprezentacji piłki nożnej to... lepiej nie wspominać nawet.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Janowicz, ach lubię go oglądać, Radwańską też xd

ocenił(a) serial na 5
karolina199

Też lubię oglądać piłkę nożną :D Mimo,że nie wiem co to jest spalony :P

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

A ja wiem, czym jest spalony, a oglądać nie lubię :P

ocenił(a) serial na 3
karolina199

FIZYKA! U mnie w liceum jest taka żyleta, że ja już się boję. Ciekawe, czy już jest plan. Idę sprawdzić to wam powiem :P

ocenił(a) serial na 5
karolina199

Planu mego nie znam ale wiem,ze nie zacznę ani fizyka ani chemią,bo w tym roku nie mam już tych przedmiotów(uff co za ulga :D). Znając moje szczęście zacznę angielskim zawodowym ;/

Violetowa00

Ja też już nie będę mieć w tym roku chemii i fizyki tak samo jak biologii i geografii :D

zielona1218

A do której ty klasy idziesz teraz ? Też chcę tak :D

Sebek7771

Ja jestem na profilu humanistyczno-artystycznym i jest tak teraz że jak się jest na humanistycznym profilu to w 2 i 3 klasie nie ma ścisłych przedmiotów tylko jest jakaś przyroda a jeśli jesteś na ścisłych to nie masz wosu i historii tylko historie o społeczeństwie:) To jest ta nowa podstawa programowa :D

zielona1218

Ja nie rozumieć co ty pisać O.o

Sebek7771

Hahaha czego nie rozumiesz ? :D

zielona1218

Ja nic nie rozumiem z tego co napisałaś xD
Gimnazjum,liceum,technikum, studia ? xd
Bardziej by mi pasowała taka odpowiedź : D

Sebek7771

Liceum :)

zielona1218

Która klasa? :D

Sebek7771

Teraz 2, a ty? :)

zielona1218

Ja teraz 2 gimnazjum xd

ocenił(a) serial na 2
zielona1218

Ja tak mam, że będę mieć historię i społeczeństwo w tym roku ;) Na profilu mat-geo, tylko że to w sumie nie jest do końca ścisły kierunek, bo niby gegra to przedmiot humanistyczny.

tears_in_heaven

A co chcesz robić po mat-geo ? Bo jestem ciekawa czym się można potem zajmować :)

ocenił(a) serial na 2
zielona1218

Powiem tak: pojęcia bladego nie mam. Naprawdę, kompletna pustka. Teoretycznie mam spory wybór, bo nie mam problemów z nauką (pomijając historię, nienawidzę dat. Ale naciągam na 3). Mama chce, żebym poszła na medycynę, ale jakoś mi się to nie widzi. Prędzej wybrałabym pedagogikę, ale ponoć ciężko w dzisiejszych czasach znaleźć pracę nauczycielowi. Cóż, zawsze mogę iść na kasę w Biedronce, zrobiłam kurs obsługi kasy fiskalnej ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Też mam rozszerzoną geografię, ale bez matmy;)