PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Cześć. Jestem Marek. Lubię mieć wielkie wejście. Oglądam Violettę od tygodnia, ponieważ
moja pani od hiszpańskiego uparła się, bym oglądał coś po tym języku to jak kończą się
wakacje to biorę się za siebie, a siostra poleciła mi ten serial. Możecie myśleć, że jestem czuły,
cudowny, dlatego oglądam ten serial i jestem poetą (Marek szuka nowych ofiarek).
Nie wiem, od czego zacząć, więc zaczynam od dziewczyn, które na tym forum najbardziej rzuciły
mi się w oczy.
Najbardziej rzuciły mi się w oczy dwie pierwsze osoby, ponieważ robią taki spam, że kilka
godzin czyta się ich trzy tematy.
KeThA - z tego co zdążyłem wywnioskować z wypowiedzi tej drugiej nazywa się Sara (piękne
imię, kochanie) i zna hiszpański (chyba, mi amor). Podoba jej się chłopak od pięciu lat, co jest
długim czasem (ale za Markiem lata się całe życie). Kocha Naxi i Ruggero (dlatego dedykuje Ci
mojego avatara).
MagdaJulka - zna hiszpański (Mando besos, bonitas). Jest ich dwie, więc więcej do kochania
(oczywiście mnie). Wzruszała mnie historia kota Tomasa. Są urocze (jak każda dziewczyna) i
mój jest avatar jest specjalnie dla Was, bo kochacie Xabianiego oraz Femilę, Marcescę i Naxi.
Jako pierwsza rzuciła się, by przyjąć moje zaproszenie.
tears_en_heaven - nie zna hiszpańskiego (ja chociaż uczę się od pięciu lat też niczego nie
znam). Nie musisz już płakać, bo już jestem. Nie martw się, byłaś trzecia w moich znajomych,
ale w sercu jesteś jako pierwsza. Mój avatar jest specjalnie dla Ciebie, chociaż nie wiem, czy
któryś z nich Ci się podoba.
Enterraz - i kolejna zna hiszpański. Czy wy na prawdę lubicie się uczyć? (Oczywiście, Markowi
to różnicy nie robi. I tak Was kocha). Tak jak te dwie jako drugie opisane robi filmiki z
tłumaczeniami. Mimo, że przyjęłaś ostatnia moje zaproszenie z pięknych dziewczyn, które na
razie to zrobiły to nadal jesteś na równi z nimi w moim sercu.
karolina199 - z tego co zdążyłem wywnioskować z rozmowy o pedofilach jesteś w moim wieku
(ale młodsze i starsze nie są gorsze). Mój avatar jest specjalnie dla Ciebie, ponieważ Cię
kocham i może zauroczę Cię, bo mam te kochane oczka na avatarze.
alex_alex000 - wreszcie jakiś brat w tłumie dziewczyn (nie żebym narzekał. Marka starczy dla
każdej). Jest fanem Pablorio i Pablade (co to za pary. Przecież od zawsze musi być Parman, to
znaczy od tematu homoparringi).
Sebek7771 - jest fanem Camili (czego nie rozumiem, ponieważ moje oczy są zawsze
skierowane na długie Ludmily, długie blond włosy, piękne oczy, usta i nos, ale nie martwcie
się. Nie wszystko co duże Markowi się podoba).

PS Mam nadzieję, że ten błyskotliwy temat nie rozbawił Was (bo nie miał) i przyjmiecie go z
powagą.

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Z czymś jeszcze, czy samą?

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Z angielskim, wosem i informatyką;) Też myślałam o mat-geo, ale w mojej szkole nie ma takiego profilu i musiałabym dojeżdżać do innego miasta:)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Ja też mam jeszcze angielski. Już czuję, że plan lekcji mnie dobije. Matma podstawowa, matma rozszerzona, polski, geografia, angielski... I w sumie to tyle.

tears_in_heaven

Też właśnie się zastanawiam co robić w życiu i najgorsze jest to że trzeba już się zdecydować teraz bo musimy wybrać przedmioty na maturę i wgl i to jest trochę przerażające.
Tak wgl to Mareczek założył temat żeby się przedstawić a my o przyszłości gadamy :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Ja też nie wiem co robić w życiu. Poszłam na swój profil tak jakoś wogule z przypadku. Weź to masakra. Za dwa lata, nawet mniej matura, a ja nic nie wiem:)

ocenił(a) serial na 2
zielona1218

Ja tam zdaję maturę z matmy, geografii i angielskiego. Tyle wiem. ;D

ocenił(a) serial na 5
zielona1218

Biologii to i tak ja w ogóle nie mam :D
Ale geografię bym z chęcią wycieła z mojego planu ale niestety taki już mój zawód,że muszę mieć gerę. Ale wytrzymam jakoś ostatni rok :D

MagdaJulka

Już wiesz jaki masz plan? O_o

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

No, dziś dodali na stronę szkoły i od razu podrzucili linka na stronie klasowej.

MagdaJulka

O kurcze...dobra żyjmy jeszcze wakacjami :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Parman, Parman, Parman.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Zaczynam matematyką :D Spoko. Gorzej, żę później wf ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja w piątki mam dwa wf! Takie przećwiczanie się na weekend ;c

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

ja to w piątek mam dwie lekcje pod rząd, ale matmy :D Ach ta klasa maf-fiz-inf <3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Uuu, rozszerzona matma ;D Pozdrawiam z mat-geo.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Mat geo było drugim wyborem :D Jednak fizyka wygrała :D Wgl. chciałam iść do mat-fiz-chemu, ale się nie dostałam :(

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja miałam do wyboru mat-geo i biol-chem w tej szkole do której chciałam iść, do innych też bym się pewnie dostała, ale poszłam na łatwiznę i wybrałam lepszy dojazd. Tak to bym pewnie poszła na humana, bo co jak co, ale wypracowania piszę na piątki ;D Nie chwaląc się, jestem z wszystkiego dobra. Takie geny. xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

I tak jestem fajniejsza. :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

I know. But I have a dream - be like you! <3 (ale zajechałam po engliszu, czujesz to?)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Yeah, I know. Every single person on the world want to be like me. (ciekawe ile błędów było :D)

Angie4Ever

Będziesz jego następną "zdobyczą" :D

Angie4Ever

To przeznaczenie! Musicie być razem. xdd

Marco17

Jak Marek wróci to dopiero będzie miał spam...biedny :)

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

On tu jest, on to czyta, tylko nie może się odezwać, bo nie wpadł na to, żeby założyć 2 konto :)

KeThA

Czyli że założy teraz drugie konto i znowu nam się przedstawi :)

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Nie no, żartowałam z tym, że jest tutaj :D Już śpi, bo to pewnie synek mamusi to grzeczny jest :P

KeThA

Haha taki drugi Tomasek :) dobrze skończmy bo jeszcze się na nas obrazi :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Czemu miałby się obrazić na takie urocze dziewczyny, które mają jedną niesamowitą zaletę? Są właśnie dziewczynami :D

KeThA

Rzeczywiście, masz rację :D

ocenił(a) serial na 10
Marco17

Maruś, miałeś do nas wrócić!

MagdaJulka

Wróć do nas bo inaczej odbierzesz nam sens życia ;(

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

No właśnie, Maruś... Bez Ciebie mi na filmwebie nie mam sensu.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Chyba poszedł wyrywać na innych forach:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Niech Marus wróci bo obiecuje ze się potne mydłem w płynie , bd miał mnie na sumieniu bo nie będzie mógł wyrywać takiego chodzącego ideału którym jestem ja a po zatym Andresa by nie było juz w obsadzie Violetty bo by moje kochanie sie załamało... A po za tym kto by bronił naszej cudownej gwiazdeczki Ludmi .??? Hmmm. No wiec Mareczku jeśli nie chcesz mieć mnie na sumieniu to lepiej się loguj w tej chwili i czatuj tutaj z nami w komentarzach.!!!! Amen.
xo xo

ocenił(a) serial na 10
Andrestociachoo

Dajcie mu czas. Zanim on przeczyta te wszystkie komentarze które tu pisałyście minie trochę czasu:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ale ja juz bez niego żyć nie mogę.!!! Lofffciam go od pierwszego komentarza/posta.! Ale kocham go nie tak jak mojego narzeczonego Andresa tylko inaczej tak insiej... ;)
xo xo

ocenił(a) serial na 10
Andrestociachoo

Rozumiem twój ból, ale musisz jakoś to wytrzymać;)

Andrestociachoo

Chcesz powiedzieć że jesteś rozdarta między nim a Andresem? :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

tak i nie wiem którego wybrać... Mareczek będzie musiał mi więcej o sobie powiedzieć żebym mogła się zdecydować niczym Angie (bo V nie lubię..)
xo xo

ocenił(a) serial na 8
Andrestociachoo

Wróciłem, nie musisz już się ciąć, Maruś jest przy Tobie i będzie Ciebie wspierał w trudnych chwilach (jak każdą).

Marco17

Ojć to będziesz musiał się postarać bo tu jest wiele dziewczyn :)

ocenił(a) serial na 10
Marco17

Dziękuję kochany, opowiedz mi coś o sobie bo nie wiem czy mam wybrać mojego kochanego Andresa czy Ciebie Mareczku....
xo xo

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

Nie musisz już płakać, albowiem jestem.