No więc tak:
We wtorek mam ten próbny sprawdzian szóstoklasisty, a 1 kwietnia (jaaaasne dzień po moich
urodzinach, w Prima Aprillis i urodziny mego męża) jest ten prawdziwy.
Zaczynam się strasznie stresować, w końcu chcę się dostać do najlepszego gimnazjum w mieście.
Pomoże ktoś? Jak się przygotować? Trudno jest? Proszeee... :D
<Kolejny bezsensowny temat by ja xD>
Nie. :) Czytaj tylko uważnie pytania bo są czasami podchwytliwe. Możesz przejrzeć i rozwiązać zadania z poprzednich lat.
Spokojnie nie martw się, ja pamiętam jak próbny zawaliłam, bo się denerwowałam. Na ten właściwy nic się nie uczyłam i poszło mi dobrze. Wyśpij się, zjedz smaczne śniadanie, dzień przed sprawdzianem nic się nie ucz, zjedz gorzkiej czekolady. Ja przed testem zjadłam z dwa opakowania, miałam 37 pkt. Spoko, nerwy jedynie psują wszystko<3
To ty na avku? Śliczna jesteś*_* Kurczę, muszę sobie zrobić jakieś ładne zdjęcie<3
Jutro, tymczasowo jestem ubrana w za dużą piżamę i z ręcznikiem na głowie<3 Przed chwilą się kąpałam. Jesteś ładna<3333
Aha, spoko xD Ja musze jeszcze zrobić zadanie xD Nic nie mów...
Nie i kropka. Wiem lepiej, codziennie widzę się w lustrze. :D
Kurde, mogę napisać jednorazówke o Germangie? Bo cały czas, mam taką potrzebę, że muszę coś w końcu napisać, ale nie mam pomysłu na inne xD
Odziedziczyłaś to po mnie<3 To znaczy, że Martynka nie musi się martwić, chyba, że ma geny ojca, którego nie znam:D Filmweb to jedna wielka rodzina... oczywiście patologiczna<3
Z tym, że Maruś się przyznawał do jednego, a mam trójkę. A i więcej chciano mi wcisnąć ;D
Pewnie go bolało bardzo... szacun.
Matulku, Rosjanin Maksimoczkin nie wytrzymał, można było się tego spodziewać :D
Jeszcze Justynki bym nie skreślała :D
Kamilll :D
A Ammann daleko. Pewnie podziałała ta klątwa, że kto niesie flagę na ceremonii otwarcia, ten potem słabo sobie radzi.
Ach, mogłabym odziedziczyć też talent pisarski. Mój ojciec musi być głupi- oto jak Hania tłumacz swój idiotyzm :D
Odziedziczyłaś, piszesz przecież ode mnie lepiej. Ojca nie znam, nie wypowiadam się<3
Ty weź, kobieto, normalnie, nie przesadzaj. Wszyscy tu wiemy, że jesteś śliczna, umiesz ładnie pisać i jesteś inteligentna. Co do śpiewu, to nie wiem, ale na pewno jest lepszy od mojego ;D
Wszyscy wobec tego kłamią :p
Nie, śpiew to nie moja bajka, szybciej horror :)
Ja kocham tańczyć, ale nie potrafię ;c
Tak, wszyscy tu kłamią, tylko Ty mówisz prawdę! -.-
Jak mówiłam: nie wiem ;P
Pewnie potrafisz, tylko zaś dramatyzujesz!... ;D
Dokładnie! Ja jestem prawdomówna. Z tego co pamiętam, nie kłamałam ani razu :)
Ej, Ty to ideał jesteś O.O Ja cały czas kłamie, lol xD Tylko nie mów nikomu...
Oczywiście nie Wam, rodzicom i nauczycielom xD
Nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie...
Ogarnij się, proszę T.T