Tak, mamy już wszystko przygotowane. Księdzem została Marta, a tort piecze Hania i będzie on o
smaku czekoladowym (decyzja Alexa). Ślub zaś odbędzie się jutro o godzinie... 18:00? Piszcie czy
możecie o tej godzinie, a szczególnie para młoda.
Jak to będzie wyglądało? W sumie długo się zastanawiałam nad tym wirtualnym ślubie i wpadłam
na pomysł. Zrobimy taki ślub w osobnym temacie, który postaram się założyć o oznaczonej godzinie.
Dajmy na przykład przysięgę. Będzie ona wyglądała jakoś tak:
Marta( Ksiądz) Czy ty Alexie, bierzesz Zuzanne za żonę?
Alex: Tak, biorę.
Marta (Ksiądz): Czy ty Zuzanno, bierzesz Alexa za męża?
Zuzia; Tak biorę...
I tak dalej, potem oczywiście zrobi się jakieś obrzędy weselne itp. Mam nadzieję, że wszyscy to
rozumieją, bo ja długo nad tym myślałam. Więc powtarzając. Niech wszyscy, a szczególnie para
młoda i ksiądz, będą na forum o godzinie osiemnastej. Jak to w tradycji, będziemy bawić się co
białego rana:D Albo jak zwykle na forum, do godziny pierwszej/drugiej. Wszelkie pytania do pary
młodej lub do mnie. To będzie najpiękniejszy ślub w historii filmwebu i chyba jedyny:)
Może chcę! Do siostry tak pyskować... Bo Ci papierów nie podpiszę i żoną nie zostaniesz!
W Ameyce można wszystko xD
Jesteśmy w Polsce! Nie krzycz na mnie! A siostrę obgadywać z jej (przyszłym) mężem wolno, nie?
Właściwie to na drzewie już jest mężem. Ale dzieci nie chce, hulanka mu się marzy (ach, ten Potop) xD
Ja Ciebie obgadywałam? W którym miejscu?!
NIE KRZYCZĘ NA CIEBIE!
W każdym temacie mnie obgadujecie! Nie rób z siebie niewiniątka, ty. Próbujesz iść w ślady Ążi czy jak? Po moim trupie! :DDD
Ja mam już narzeczonego, jakbyś nie pamiętała, a poza tym nie znoszę Enszi. Opanuj się dziecko, bo jak Lulu zauważyła coś nerwowa dzisiaj jesteś. Ja rozumiem: trema. Jutro będzie najpiękniejszym dniem Twoego życia, ale bez przesady. Chcesz maślanki? xD
I WCALE CIĘ NIE OBGADUJEMY!
Ooo! Wypraszam to sobie, gnoju. Miałeś jej coś powiedzieć, a nie mi. Jasne. Żoneczce się trza przypodobać xD
Jak mi na któryś komentarz odpiszę, to od razu jej powiem, na razie czekam. ;)
Proszę mnie nie obrażać. Nie życzę sobie. :P
Ja Ciebie obrażam? Skądże znowu...
Zuzka się napiła herbatki z rumiankiem... Nie wiem, kiedy się pojawi :P
No dobra, wiem, że ci głupio. :P Ale wybaczam. :D
No to teraz jej już nie napiszę, może później. :)
Ok, ja na razie spadam, bo już trzy godziny na fw siedzę. :D
Wpadnę jeszcze wieczorem. :)
Alexie jak tam przed ślubem? To już jutro xD Właśnie w środę zróbcie sobie z Kubą wieczór kawalerski, bo my z Zuzią robimy panieński. Byłby dzisiaj, ale Zuza nie może, więc jest po ślubie:D
Wieczór kawalerski po ślubie... ciekawa perspektywa. Tylko we dwóch? Spoko, się zobaczy. :D
Nie płacz! Nie możesz mieć czerwonych oczu na ślubie... Przepraszam!Kocham Cię ;3
To ja przepraszam, nie chciałam na ciebie krzyczeć. Napiłam się herbaty (zimnego earl greya, nie mam rumianku) i mi lepiej. Też cię kocham. :D
Mnie, nie poznajesz? :DD To Lisa Hannigan. Sympatyczna kobitka, śpiewała kiedyś z Damienem Rice'em.
Nie pamiętam, chyba tylko Tomizm był. A my na filmwebie Tomizm wyznajemy, więc...
Czasem sądzę, że Seba (Jak większość pięciolatek) wyznaję Martinizm. Nowe religie- zawsze spoko xD
Martinizm - Religia wyznawana głównie przez pięciolatki i osoby z chorobą psychiczną. Religia ta polega na wielbieniu Martiny i wkurzanie tym innych. Zwykle osoby wyznające tą religię są głuche i ślepe, co wyjaśnia ich miłość do Tinki. Osoby te, nie potrafią przyjąć krytyki odnośnie ich idolki, a tym co jej nie lubią, próbują utrudniać życie:D
Zuziu, ja Ci próbuję piękny ślub zorganizować:D Alex powiedział, że ty chciałaś we wtorek, więc ob też chcę:)
Niedawno ci mówiłam, że jestem kłótliwa, to próbowałaś mi wmówić, że to nieprawda. Oj, Haniu. :D
Mówiłam, że nie masz paskudnego charakteru, o kłótliwości nic nie było ;)
Jezuuu... musisz mi wypominać moje imię? :/ Zmienię je kiedyś ^^
Nie kpię :) daj spokój.... blee...
Jest tak wiele pięknych imion, a ja mam akurat to. Moja siostra ma bardzo ładne, wręcz anielskie ^^
Jak się nazywa, bo nie pamiętam? :D
Hanna to "pełna wdzięku, łaski". I pochodzi z języka hebrajskiego, tak jak Zuzanna, Ewa, Sara... Jesteś jedną z nas, kochana.
Ach, kiedyś o tym czytałam :) hahaha jaki zaszczyt :D
Aniela- dlatrgo anielskie ^^
No tak. Moja siostra jest Kingą, wojowniczką. To tłumaczy nasze częste bitwy. :D